Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

0 400 ü en az 600 yapmayan kaptanım neşesi kaçar ..burda herkes bilir

sen onu bunu boş ver çarşafları ne sıklıkta değiştiriyorsun de hele

ay kendimi cok pasaklı hissettim.

gel yamacıma geeeel

Bu akşama yapacağım yine. Onlarla aynı saatte yemesem de en azından tadını almış kafama takmıyor olurum. Bir de yeşil çayı bıraktığım için ödem tutmaya başladım, o da artı getirdi tartıda. onun moral bozukluğu ile yemek istemiyorun zaten. Bazılarında artı görünce moral bozukluğu salmaya sebep olur bende de kendime sinirle yemeği kesmeye sebep oluyor.

Ortim bu sabah bende de artı çıktı kilo. Bu sabah tartı bizden yana değil. Ama moral bozma, kilo düzenli gitmeye eksi gelmeye devam etseydi, kilo vermek bu kadar zor olmazdı. Arada artılar da gelebilir duraklama da olabilir ama pes etmek, moral bozmak yok.

hee demi demiiiii.gel kardes kendimi pasaklı hissetmeyim.kaptanda benden bi tık titiz.
Ben bilirim onun titizliklerini
Bende kedi olmadan önce bazen 2 hafta da bir değiştiriyordum eşim her zaman evde olmadığı için. kedim benimle yattığından her hafta değiştiriyorum şimdi.

Aynen kuzum hiç bırakmadan devam

hergün doktorum hergünnnn.... haftada bir normal herkes değiştiriyor ..
Enemm.. Hergün değişen nevresimin çamaşır makinesi ve ütünün elektrik faturasına yüklediği yükü düşünemedim ben. Zaman istafına hiç girmedim bile. Valla ben nevresimi haftada bir değiştiriyorum ama yastık kılıflarını iki ya da üç günde değiştiriyorum. Çarşafı, yatağı toplarken yapışkanlı rulo ile hop diye geçiyorum dökülen saç vs içinde kalmasın diye. Bence yetiyor yani. Anam durduk yere pasaklı hissettirdi kadın bize.

Sanki hafta ortası illa bir duruyor. Şeytanlar yokluyor insanı. Benimde öyle 100 oynamış hafta başı şak diye bir kilo gitti halbuki.

ooo 2 gün yaşadın desene hadi inşallah bağırsaklarda şenlenir bu arada

kafayı yemiş

ben yaz dışında haziran / eylül arası ... her hafta değiştirmem .
normal değillim kabul

bende kışın her hafta değiştirmem,yazında belli periyodum yoktur çamaşır yoksa hava güzelde değiştiririm
sadece yastık kılıfları içime sinmiyosa ara değişim yaparım
bende normalin biraz üstündeyim kabul ediyorum yazın mutlaka haftada 2 gün ama kışın her cumartesi mutlaka değiştiririm

adaaa sende mi bürütüs,bunlar hep evde olmaktan işte,sen işe gir en kısa sürede

yaaa bu sheryy nerelerde keyifsiz geldi bana sizlerde fark ettiniz miii @Sherrysherrylady ?????????

bugün bende yazacaktım aklımdaydı, hep araya bişey girdi, @Sherrysherrylady nerelerdesin, çık artık mutfaktan çok yedin bugün

canım onunki normal değil...eşi bile isyanlardaaa düşün nevresime verdiğim parayla araba alırdım demişşşş )) haftada bir gayet normal hiç pasaklı değiliz şekerimmm

iş bakacam bu aralar niyetlendimm artık iş bulmalıyım diye bakalımm kısmettt )) eşimde bi eylül olsun bakarız diyor beni oyalıyorrr farkındayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…