- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
A ha ha napıyım rekabet bana göre değil, o da versin bende herkes de
400 ama pazar artı 200 çıkmıştım yani 600 oluyor:)
Mutlaka dene sonra bana dua et
Aa kaptanım 400 cük sizin için küçük benim için büyük bir adım, koca hafta 200 gr verdiğimi düşünürsek
Tünaydın kızlar
Su içme sorunum için telefona bir hatırlatıcı kurdum bela oldu içmeden kurtulamıyorum. Kiloma göre 3800 lt çıkardı.
Bugün canım sıkkın çok halsizim. Başım eklemlerim ağrıyor. Sürekli uykum geliyor. 3 gün geciktim yine olsakta kurtulsak kadın olmak ne zor ya her ay aynı dert
ay kendimi cok pasaklı hissettim.
Bu akşama yapacağım yine. Onlarla aynı saatte yemesem de en azından tadını almış kafama takmıyor olurum. Bir de yeşil çayı bıraktığım için ödem tutmaya başladım, o da artı getirdi tartıda.ay ben dolmadan niye korkayım ... dolma benden korksun .
adet yazmadığın için sordum aynura ..bir tencere dolma yediysen , yanında bir bütün tavuk
miktarlar o yüzden önemli.
10 dolmada az değilmiş zaten diyette biri için .
ben diyorum özledim ..bu ikisi diyor bıkarlar
sen wc yi halletmeden tartılma bence , pazar pzt salıwc ye çıkınca ne olacağı belli değil
çok iyi düşünmüşsün ... arada bu tarz şeylerle nefis köreltmek çok iyi tercih.
bak bak yazarken hiç diyor mu acaba aus okuyacak bunları
deliymiş o ... normal insan işi değil.
bak tıpta benimle aynı fikirde
Ortim bu sabah bende de artı çıktı kilo. Bu sabah tartı bizden yana değil. Ama moral bozma, kilo düzenli gitmeye eksi gelmeye devam etseydi, kilo vermek bu kadar zor olmazdı. Arada artılar da gelebilir duraklama da olabilir ama pes etmek, moral bozmak yok.Hayır canım asılında yapma amacıyla başlamadım sadece bir günlük bir deneyimdi benimki hafta sonu düzensiz kalori alışımı düzenlemekti .Bu sabahta artı cıktı tartıda birbirimizden haz etmedik :))))))
Kendileri hiç misafir perver tavranmadı aramızdaki ön yargı gecene kadar tanışmamızı başka bahara bırakıyorum artık :)))))
hee demi demiiiii.gel kardes kendimi pasaklı hissetmeyim.kaptanda benden bi tık titiz.Ausencia şimdi gördüm mevzuyu kendimi çok pasaklı hissettim kız one öyle. Yıka yıka hayır gelmez o çarşaflardan.
Ben buzluga sardım ;sevindim bizde bir bakalım bahceye bulabilirmiyiz dedikbende bugün anamla ablamla konuştum banada yapıyorlar kış için dedim yapın gelince alırım yapraklarımı))
bende 300cük gitti paniğim kiii ne panik hemdeeeeedaha 400 cük gitmiş .. no panik canım
ohhhh ellerine sağlık hemşooooo kız buram buram memleket kokuyon yawwww özledim şimdiiiiBen buzluga sardım ;sevindim bizde bir bakalım bahceye bulabilirmiyiz dedikEki Görüntüle 1996305
Pirinçsiz saf zeytinyağlı pırasa, siyah kuru erik ve gün kurusu kayısı sen düzenli tüket canım Saraçoğlunun tavsiyesibende oda etkili olmaz cnm
kronik benimkisi hemde feci kronik
Ben bilirim onun titizliklerinihee demi demiiiii.gel kardes kendimi pasaklı hissetmeyim.kaptanda benden bi tık titiz.
Aynen kuzum hiç bırakmadan devamOrtim bu sabah bende de artı çıktı kilo. Bu sabah tartı bizden yana değil. Ama moral bozma, kilo düzenli gitmeye eksi gelmeye devam etseydi, kilo vermek bu kadar zor olmazdı. Arada artılar da gelebilir duraklama da olabilir ama pes etmek, moral bozmak yok.
Enemm.. Hergün değişen nevresimin çamaşır makinesi ve ütünün elektrik faturasına yüklediği yükü düşünemedim ben.hergün doktorum hergünnnn.... haftada bir normal herkes değiştiriyor ..
Sanki hafta ortası illa bir duruyor. Şeytanlar yokluyor insanı. Benimde öyle 100 oynamış hafta başı şak diye bir kilo gitti halbuki.Ortim bu sabah bende de artı çıktı kilo. Bu sabah tartı bizden yana değil. Ama moral bozma, kilo düzenli gitmeye eksi gelmeye devam etseydi, kilo vermek bu kadar zor olmazdı. Arada artılar da gelebilir duraklama da olabilir ama pes etmek, moral bozmak yok.
Gelirsen buzluğumda herdaim hazır hemşom zevkle pişiririmohhhh ellerine sağlık hemşooooo kız buram buram memleket kokuyon yawwww özledim şimdiiii((
ya aslında başka şeyler olsa yerim
kek, pogaça ahahah bunalrı yeirm vallaaa
büskivii
ama etten, tavuktan , proteinden tiksinidm e- ben yiyemiyorum
yarın ıspanak var diye mutluyumm düşün
perşembede kahvaltılık , yumurta , peynir zeytin
benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...
bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm
ben yaz dışında haziran / eylül arası ... her hafta değiştirmem .
normal değillim kabul
bende normalin biraz üstündeyim kabul ediyorum yazın mutlaka haftada 2 gün ama kışın her cumartesi mutlaka değiştiririm
yaaa bu sheryy nerelerde keyifsiz geldi bana sizlerde fark ettiniz miii @Sherrysherrylady ?????????
canım onunki normal değil...eşi bile isyanlardaaa düşün nevresime verdiğim parayla araba alırdım demişşşşEnemm.. Hergün değişen nevresimin çamaşır makinesi ve ütünün elektrik faturasına yüklediği yükü düşünemedim ben.Zaman istafına hiç girmedim bile. Valla ben nevresimi haftada bir değiştiriyorum ama yastık kılıflarını iki ya da üç günde değiştiriyorum. Çarşafı, yatağı toplarken yapışkanlı rulo ile hop diye geçiyorum dökülen saç vs içinde kalmasın diye. Bence yetiyor yani. Anam durduk yere pasaklı hissettirdi kadın bize.
iş bakacam bu aralar niyetlendimm artık iş bulmalıyım diye bakalımm kısmetttooo 2 gün yaşadın desenehadi inşallah bağırsaklarda şenlenir bu arada
kafayı yemiş
bende kışın her hafta değiştirmem,yazında belli periyodum yoktur çamaşır yoksa hava güzelde değiştiririm
sadece yastık kılıfları içime sinmiyosa ara değişim yaparım
adaaa sende mi bürütüs,bunlar hep evde olmaktan işte,sen işe gir en kısa sürede
bugün bende yazacaktım aklımdaydı, hep araya bişey girdi, @Sherrysherrylady nerelerdesin, çık artık mutfaktan çok yedin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?