Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha 400 cük gitmiş .. no panik canım
ha tamam ya ben 1,5 kg sandım

canım bu kadar yeter 600 iyi iyi

Ben buzluga sardım ;sevindim bizde bir bakalım bahceye bulabilirmiyiz dedik Eki Görüntüle 1996305

ellerine sağlık canım

Hergün de abartı hakkaten Ada'cım yaa. Başa mı çıkar hergün hergün. Haftada 15 güne bir neyse de ben o kadar abartmam

Şellak; Bir böcek Salgı Maddesidir!
Çilokatalı fındık kaplama, sakız, şekerlemelerde kullanılıyor. E904 olarak ve parlatma ajanı, şeker parlatıcı olarak etiketlerde ifade edilebilir.

ŞELLAK (SHELLAC) (E 904)

Şellak, Coccus lacca isimli bir böceğin dişisinin ( Gomalak Böceği) lak salgı maddesidir. Bu böcek gözenekleri arasından, lak adı verilen koruyucu bir örtünün içinde sertleşmiş zamklı bir madde çıkartır Lak kırılgan veya taneli olabilir. Sarı-Kahverengi tonlarında ince pulcuklar şeklindedir.

starbucksta ki kahvedede varmış ya ordan kahve içenler daha iyi bilir

Google amcadan baktım şimdi. Aklıma Cochineal böceği geldi. Gıda boyası olarak kullanıyorya. Koladan tiksinmiştim bi ara.

Ben bunları şehir efsanesi zanederdim sen yazınca

Hey Allahım yaaa
Amaniiii böyle kaynanalarda mı var
yok artık yaaa, işi yok işmi arıyorrr
benimde perşembe günü nevresim günüm
Valla mesajlarınızı okuyunca dünyanın en pasaklı insanı hiss ettim kendimi...ben en çabuk 2haftafa bi deyişirim...ütüsüz de asla kullanmam...artık haftada bi deyişicem söz kader arkadaşlarım...

kelebekolacam aile hekimligine yeni duzenleme getirilecek diye bi haber okudum hafta sonu 16 saatten fazla nöbet olmayacak diyor... hafta sonu aile hekimleri çalışıyormuydu ??? Ben cumartesi pazar kapali biliyordummm

kelebekolacam aile hekimligine yeni duzenleme getirilecek diye bi haber okudum hafta sonu 16 saatten fazla nöbet olmayacak diyor... hafta sonu aile hekimleri çalışıyormuydu ??? Ben cumartesi pazar kapali biliyordummm
bi ara bi nöbet mevzuu olmustu ama kaldırıldı.nerde okudun haberi.

Valla mesajlarınızı okuyunca dünyanın en pasaklı insanı hiss ettim kendimi...ben en çabuk 2haftafa bi deyişirim...ütüsüz de asla kullanmam...artık haftada bi deyişicem söz kader arkadaşlarım...
ne gerek var haftada 1 canım ya.senden daha pasaklılar var merak etme.

daktırım ve exmadon hariç kusan kusan ise görev başarılı ile tamamlandı

yalnız siz ikinizle ilgili derin düşüncelerdeyim
ya ben öyle kolay kolay tiksinemiyorum.bende tatlı değilde yemek krizi hasıl olmustu an itibariyle gecti umarım gec kalmadım örtmenim ödev neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…