ha tamam ya ben 1,5 kg sandımdaha 400 cük gitmiş .. no panik canım
A ha ha napıyım rekabet bana göre değil, o da versin bende herkes de
400 ama pazar artı 200 çıkmıştım yani 600 oluyor:)
Mutlaka dene sonra bana dua et
Aa kaptanım 400 cük sizin için küçük benim için büyük bir adım, koca hafta 200 gr verdiğimi düşünürsek
Ben buzluga sardım ;sevindim bizde bir bakalım bahceye bulabilirmiyiz dedikEki Görüntüle 1996305
benim bir arkadaşım var hergün ama istisnasız hergün nevresim takımı değiştiriyor.... dedim çook mu terliyorsunuz... yook bir gün yattığım nevresimde ertesi günü hayatta yatamam diyor.... onlarda 3 kişil bir aile hem kendilerinin hemde oğlunun yatağı hergün değişitriyor.... bilmem kaç takım nevresim takımı almış hergün bir tane sererim diyor... ayol üstündekiii vernel veya yumoş kokusu geçmeden hoop yenisi seriliyor bizde her cumartesi nevresim değiştirme günü öyle hergün yapamam...
bide ütülüyormuşşş anammmm dedimmm
Şellak; Bir böcek Salgı Maddesidir!
Çilokatalı fındık kaplama, sakız, şekerlemelerde kullanılıyor. E904 olarak ve parlatma ajanı, şeker parlatıcı olarak etiketlerde ifade edilebilir.
ŞELLAK (SHELLAC) (E 904)
Şellak, Coccus lacca isimli bir böceğin dişisinin ( Gomalak Böceği) lak salgı maddesidir. Bu böcek gözenekleri arasından, lak adı verilen koruyucu bir örtünün içinde sertleşmiş zamklı bir madde çıkartır Lak kırılgan veya taneli olabilir. Sarı-Kahverengi tonlarında ince pulcuklar şeklindedir.
Yedi cücülerpamuk prenses yataga sıgamamış.
Gercekten mistarbucksta ki kahvedede varmış ya ordan kahve içenler daha iyi bilir
Google amcadan baktım şimdi. Aklıma Cochineal böceği geldi. Gıda boyası olarak kullanıyorya. Koladan tiksinmiştim bi ara.Şellak; Bir böcek Salgı Maddesidir!
Çilokatalı fındık kaplama, sakız, şekerlemelerde kullanılıyor. E904 olarak ve parlatma ajanı, şeker parlatıcı olarak etiketlerde ifade edilebilir.
ŞELLAK (SHELLAC) (E 904)
Şellak, Coccus lacca isimli bir böceğin dişisinin ( Gomalak Böceği) lak salgı maddesidir. Bu böcek gözenekleri arasından, lak adı verilen koruyucu bir örtünün içinde sertleşmiş zamklı bir madde çıkartır Lak kırılgan veya taneli olabilir. Sarı-Kahverengi tonlarında ince pulcuklar şeklindedir.
Ben bunları şehir efsanesi zanederdim sen yazıncaŞellak; Bir böcek Salgı Maddesidir!
ŞELLAK (SHELLAC) (E 904)
Amaniiii böyle kaynanalarda mı varbizim evde her gün yıkanıyor, bazen 2 makina, ben şanslıyım kvalidem makinaya atar, asar, bana sadece katlamak kalır, dün yine vardı, anne ben spor yapacağım dedim, o zaman ben toplayıp katlarım dedi sağolsun
Valla mesajlarınızı okuyunca dünyanın en pasaklı insanı hiss ettim kendimi...ben en çabuk 2haftafa bi deyişirim...ütüsüz de asla kullanmam...artık haftada bi deyişicem söz kader arkadaşlarım...yok artık yaaa, işi yok işmi arıyorrr
benimde perşembe günü nevresim günüm
Rahmetli dedem kirazlari kavurmali kavurmali yiyin derdi (kurtlu kurtlu yaniii )))Aslında böcükte bir protein kaynağı düşününce şimdi
bi ara bi nöbet mevzuu olmustu ama kaldırıldı.nerde okudun haberi.kelebekolacam aile hekimligine yeni duzenleme getirilecek diye bi haber okudum hafta sonu 16 saatten fazla nöbet olmayacak diyor... hafta sonu aile hekimleri çalışıyormuydu ??? Ben cumartesi pazar kapali biliyordummm
ne gerek var haftada 1 canım ya.senden daha pasaklılar var merak etme.Valla mesajlarınızı okuyunca dünyanın en pasaklı insanı hiss ettim kendimi...ben en çabuk 2haftafa bi deyişirim...ütüsüz de asla kullanmam...artık haftada bi deyişicem söz kader arkadaşlarım...
ya ben öyle kolay kolay tiksinemiyorum.bende tatlı değilde yemek krizi hasıl olmustu an itibariyle gecti umarım gec kalmadım örtmenim ödev neydidaktırım veexmadon hariç kusan kusan ise görev başarılı ile tamamlandı
yalnız siz ikinizle ilgili derin düşüncelerdeyim
ay bi enerji geldi sağdan sağdan acaba ne yesem ne yapsam yada ne yemesem?
cumaya 2 gün kalmış ya kim yakata uyuttu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?