acaba banu kaçamak yapacak mı ? yaptımı ? diye düşünürsen olacagı oo
ahh cnm napsakki bilemeidm benim yöntemi denesene kelebek
yada iki ögün ye 10-4 arası çokideal geliyor bana
amaa snein menüler cidden az benim adım çıkmış az yiyor diyede yine senden çok yiyorumm
Bence parti kuralım, sokağa bir spor salonu, yüzme havuzu ve çeşme yaptırırız.Bu yaştan sonra kimya okuyup , ödem sökücüyü keşfedeceğim ... nobel alacağım sayenizde nobel
Bence parti kuralım, sokağa bir spor salonu, yüzme havuzu ve çeşme yaptırırız.
Onu düşünürüz
2 haftada bir değişen nevresim takımı iyidir iyievde de olsam fazlasını çekemem
ay bana 28 misin dediler yok canımmmm 38im dedim
exmadon kız ne tuzaga düşüyon kaptan seni deniyo akıllı yeni oldugun ne belli
Ada zaten çamaşır suyu içiyormuş aradakafa gidik gidik
Aklın sürekli çikoda bakıyorum aus kaptaaaannnnneyini düşüncez neyiniiiiii , şurda klavyem sürçtü .. çene suyu çeşmesi mi yazacaktım çiki olmuşhemen düşünürüZ
ayyy mayıs hiç bitmese haziranda 1 yaş büyüyüp yine kocamdan 2 yaş büyük olacam.nisan mayıs arası fark 1 e iniyor
aaaaa 38 misin ? ben seni 23 biliyordum daktırım ...yani fotolarının yalancısıyım
ay öylemiymiş kaptaniçem hep bu çamaşır suyundan hep
Aklın sürekli çikoda bakıyorum aus kaptaaaannnn
ayyy mayıs hiç bitmese haziranda 1 yaş büyüyüp yine kocamdan 2 yaş büyük olacam.nisan mayıs arası fark 1 e iniyor
benim bebelerde kafayı yiyor bizim evin replikleri
ben korumadayım yiyebilirim ki
ya benim eşimde aralık doğumlu , her Ocakta ben şimdi kaç diyeceğim der :)) 10 ay büyüğüm diye adam 1 ayda 1 yaş büyuyor bana ayak uyduracak diye
Kesinlikle o yüzden artı geldi deyip salmamak lazımSanki hafta ortası illa bir duruyor. Şeytanlar yokluyor insanı. Benimde öyle 100 oynamış hafta başı şak diye bir kilo gitti halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?