Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öhöm öhm 3 günlük planım şu ki

sabah kahvaltımı yapıcam
öglene çilek+yogurt+yulaf ezmesi+kuruyemiş yiyip nos diycem
hurmada olabilir içine bir iki tane
buda beni baya bi eksi ile baştıra hfataya diye düşünüyrum

hergün marketten ne alıyon kaptanım,sende marketi zengin ettun hee

tam diyecektim bizim kaptanın çok güzel bi tarifi var ben demeden o resmini yollamış

anaaaaam zincir üstüne zincir açılıyorlaaar , bende diyorum bu değirmenin suyu nerden
valla bugün ne aldım
çamaşır suyu
bazlama
çeçil
maydanoz dere otu
çilek
domates
fasulye
kiraz çıkmışşş ... bu kadar .

şimdi fasulye pişireceğimmm .
şimdi dediğim kahvem bitince .

ay kaptanım benim cnm ıspanak, brokolii, pırasa çekiyorr r
yogurt, süt , peynir çekiyor

aferin çekirge ..aussilin 1. sınavı geçtin

ha tamam ya ben 1,5 kg sandım

canım bu kadar yeter 600 iyi iyi

ellerine sağlık canım

Ooo oooo 1,5 kimmmm eflalimmm kim

Rahmetli dedem kirazlari kavurmali kavurmali yiyin derdi (kurtlu kurtlu yaniii ))) ))

babamda onun kurdundan ne olacak der

@saydin78 ve @_AYNURA_ sizi de aşağıdaki daktır , ex , aus grubuna alıyoruz ...

ada ve çetesi kırklayanlar çetesi ..deli onlar deliii
Öyle oldum evde kala kala temizlik hadtadi oldum iyiceee )) koltuklarin yastiklarini herhafta yikamaya basladim..ayyy ben de iyi degilim sanirim...esim dun deterjanlari ne yaptin ada diyor yiyormusun iciyormusun diyor is bulmam lazim artikkk

şurayı nasıl cips yiyecem okudum bende anlamadım

de anam de içinde kalmasın .... belki o leeeeeeeeeeeynnn ulaaaaaaaaaaaaaan lar şişiriyor da haberimiz yok

banum canım hayatım bi kopya versen benim ödev cokta vakitte yok örtmen görmesin yanlız,sana bi yıl muayene bedava.ilaçlarında benden .bana cumaya bi 700gr oynatalım aşağı doğru.

aahahaha a ay çok şükürrrrrrrr sınavı geçtim

kiraz çıkmış evet , eşimde dün getirmiş arkadaşı vermiş
aaaa iyi fikir birgünde kirz+yogurt yapayım

Öyle oldum evde kala kala temizlik hadtadi oldum iyiceee )) koltuklarin yastiklarini herhafta yikamaya basladim..ayyy ben de iyi degilim sanirim...esim dun deterjanlari ne yaptin ada diyor yiyormusun iciyormusun diyor is bulmam lazim artikkk

ada doğru söyle yiyip içiyor musun yoksa açlıktan

şurayı nasıl cips yiyecem okudum bende anlamadım

de anam de içinde kalmasın .... belki o leeeeeeeeeeeynnn ulaaaaaaaaaaaaaan lar şişiriyor da haberimiz yok

acaba banu kaçamak yapacak mı ? yaptımı ? diye düşünürsen olacagı oo

banum canım hayatım bi kopya versen benim ödev cokta vakitte yok örtmen görmesin yanlız,sana bi yıl muayene bedava.ilaçlarında benden .bana cumaya bi 700gr oynatalım aşağı doğru.

ahh cnm napsakki bilemeidm benim yöntemi denesene kelebek
yada iki ögün ye 10-4 arası çokideal geliyor bana
amaa snein menüler cidden az benim adım çıkmış az yiyor diyede yine senden çok yiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…