Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öglen için simit almışlarrrrrrrr
buram buram her yer anammmmmmmm

sen bekleeee yarın yersin tatlım

canım benim incelmek kadar güzeli var mı ? artılarda gitmiş daha ne olsun hadi benim kumral kontesin ... bazen tartıda bazen mezura da incelik göre göre bitireceğiz bu işi

ayyyy aynı ben

bende 69 la hadi senle haftaya morti olalım.

sen daha 69 olmadın mı

Yok kalmadın canım :) evelik ve ıspanak doğradım bol limonlu yağsız salata, sadece o yeter mi içine peynir koyacaktim ekmek yemiycektim. Akşama da tavuk salata düşündüm ama srn ne dersen onu yerim :) hem limonlu sarımsaklı maydanoz kaynattım hem de metabolizma hızlandırıcı çayımı, su yerine bütün gün onları içsem nasıl olur , şu da içerim tabi

O kendini biliyor şarkısı bile var "o kendini biliyor"

Yaaaa süpermişşş süper olmuşş ya orayı ben seviyorum huzur veriyor bana hele ahşap iskele var mı hala bilmem ama sanki böyle sahilde gibi hissediyorum deniz feneri felann
Doğallıgi dev binalar yüzünden bozuluyor gün geçtikçe kuzum
ama hala gidilecek güzel yerlerden burası

Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zaten Ekim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordumBurnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Hayırlısı olsun canım inşallah kolay geçer, bende de var eğrilik ama ameliyattan tırsıyorum :)

Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zaten Ekim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordumBurnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Ekim mii eee güzelimm o zaman kadar nasıl olacak böylee nefes almanda sıkıntı var mı geçmiş olsun

Eşim de dün akşam yeter artık çok zayıfladın dedi yıllaaaaaar sonra. Adamcağız kaç yıldır kilolu gördüyse artık bu halim bile yetiyor onun gözünde
Ne güzelll sözler güzelimm bunlarr maşallahh sanaa 41 kere ama hedefine gel inşallahh vallah benim hiiii hitlerr beni ancak sinir ediyor

Hayırlısı olsun canım inşallah kolay geçer, bende de var eğrilik ama ameliyattan tırsıyorum :)
Sağol canım yarım saat süren bir ameliyatmış açıkcası ileri de çok sıkıntı yaratacağı için gözümü kapatıp olacağım
Ekim mii eee güzelimm o zaman kadar nasıl olacak böylee nefes almanda sıkıntı var mı geçmiş olsun
Nefeste sıkıntım var canım tıkanık olmayan tarafa doğru yattığımda duramıyorum çünkü diğeri de tıkalı olduğundan etkiliyor Sürekli grip gibiyim burnumu çekip duruyorum baş ağrısı da yapıyor Babamda da var o sinüzit hastası oldu ve burnu acayip bozuldu ilerisi kötü yani
Geçmiş olsun tatlım şimdiden

Sağol kuzum

al kız aaaal aslan parçası

bugün olmazsa yarın yansıycak basküle.sen yinede bu sefer şişmiycem sinyalleri yolla bilinç altına.şok et beni de.
Doktorum hani son günlerde kaçamak yapsam spor yapmasam evet bi umudum olurdu belkim ama işte 3gündür detoks suyu bile içiyorum...spor var diyet bomba gibi açlık süresi 20saat....bilinç altıma yolladım mesaj ama hiç inanasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…