Hahahaha
öglen için simit almışlarrrrrrrr
buram buram her yer anammmmmmmm
Günaydın kızlar.
Bu saate kadar kahvaltı yapmayinca tabi saat 4te yedigim yogurdu saymazsak artilar gitmiş gıbı.
Kalkar kalkmaz maydanoz cektim blender da zorlana zorlana ictim.
Bugun saf protein yapacagim.
Ayrica yine kiraz sapi cayi ve form cayi.
Sabah lavabo olmasina ragmen anca artilar gitmis. Umarim yarina en azindan su ovulasyon siskinliginin bir kismini atarim.
Nedense kilo verdigimi hissediyorum ama tartiya yansimiyor iste
bende 69 la hadi senle haftaya morti olalım.
Seninki kastir delisim incelme de varsa öyledir.inşallahh güzel bir eksi görürsünn canımmm incelme olupta tartıya yansımamasııı beni deliii ediyorr.Vallahi ben birgün iyie çıldırcamm ya bakem ne zamann
Yok kalmadın canım :) evelik ve ıspanak doğradım bol limonlu yağsız salata, sadece o yeter mi içine peynir koyacaktim ekmek yemiycektim. Akşama da tavuk salata düşündüm ama srn ne dersen onu yerim :) hem limonlu sarımsaklı maydanoz kaynattım hem de metabolizma hızlandırıcı çayımı, su yerine bütün gün onları içsem nasıl olur , şu da içerim tabicanım geç kalmadım di mi
ben perşembeleri pahada hafifte olsa yükte ağır şeyler yemem .
tam aksine daha enerji verici ama miktar olarak az şeylere yönelirim .
koca bir tabak çorba içmem mesela .
yani seni tartıda kilo aldırmasa da anlık şişkinlik yapacak şeylerden uzak dur .
ızgara sebze ve küçük kase yopurtla 1 dlm kepek ekmek öğle tercihin olsun mesela .
Kimmiş o kaptannnnnnnnnnnn getirin onu bana
İliğinden ilik çorbası yap :)
hadi bakalım , göreyim sizi ... bu iş sizin işiniz ... ustası oldunuz artı deffetmenin
ahhhh ahhhhh gördün di mi ? dely nasıl da menüler vermiş saydına ... ahhh ahhhh desem ki iki detoks yaz ... yoook
sarı mercimek alıyordum da bunu da alayım , kusur kalamam mimudan ... daktırım da da varmı şşş. heeeeçkusur kalamam
ay benzemişlerde
saydınnnnnnnnnnnnnnn kandırma bakem adayı
O kendini biliyorcanım geç kalmadım di mi
yani seni tartıda kilo aldırmasa da anlık şişkinlik yapacak şeylerden uzak dur .
ızgara sebze ve küçük kase yopurtla 1 dlm kepek ekmek öğle tercihin olsun mesela .
hadi bakalım , göreyim sizi ... bu iş sizin işiniz ... ustası oldunuz artı deffetmenin
ahhhh ahhhhh gördün di mi ? dely nasıl da menüler vermiş saydına ... ahhh ahhhh desem ki iki detoks yaz ... yoook
sarı mercimek alıyordum da bunu da alayım , kusur kalamam mimudan ... daktırım da da varmı şşş. heeeeçkusur kalamam
ay benzemişlerde
Doğallıgi dev binalar yüzünden bozuluyor gün geçtikçe kuzumYaaaa süpermişşş süper olmuşş ya orayı ben seviyorum huzur veriyor bana hele ahşap iskele var mı hala bilmem ama sanki böyle sahilde gibi hissediyorum deniz feneri felann
Hayırlısı olsun canım inşallah kolay geçer, bende de var eğrilik ama ameliyattan tırsıyorum :)Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zatenEkim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordum Burnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
İncelme var şükürr kuzumm gözle bayagıı görünenn herkes yeter dur deyip duruyoor tabiikii durmucammSeninki kastir delisim incelme de varsa öyledir.
Ekim mii eee güzelimm o zaman kadar nasıl olacak böylee nefes almanda sıkıntı var mı geçmiş olsunTünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zatenEkim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordum Burnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Geçmiş olsun tatlım şimdidenTünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zatenEkim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordum Burnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
Ne güzelll sözler güzelimm bunlarr maşallahh sanaa 41 kere ama hedefine gel inşallahh vallah benim hiiii hitlerr beni ancak sinir ediyorEşim de dün akşam yeter artık çok zayıfladın dedi yıllaaaaaar sonra. Adamcağız kaç yıldır kilolu gördüyse artık bu halim bile yetiyor onun gözünde
Sağol canım yarım saat süren bir ameliyatmış açıkcası ileri de çok sıkıntı yaratacağı için gözümü kapatıp olacağımHayırlısı olsun canım inşallah kolay geçer, bende de var eğrilik ama ameliyattan tırsıyorum :)
Nefeste sıkıntım var canım tıkanık olmayan tarafa doğru yattığımda duramıyorum çünkü diğeri de tıkalı olduğundan etkiliyorEkim mii eee güzelimm o zaman kadar nasıl olacak böylee nefes almanda sıkıntı var mı geçmiş olsun
Geçmiş olsun tatlım şimdiden
canım geç kalmadım di mi
ay benzemişlerde
Sağol kuzum :)Ne güzelll sözler güzelimm bunlarr maşallahh sanaa 41 kere ama hedefine gel inşallahh vallah benim hiiii hitlerr beni ancak sinir ediyor
Ayyy masumum ben daha onu bile göremedim düşün...kaptan duymasın +600üm....yani akşamı yemezsem daha çok inebileceyimi bilsem yaparım inan. Ama yok pro daha çok işe yarar bende.Günaydınnnn cnm bende ,cuma kilomu ancak bugün gördüm,
bakalım yarın ne olur
Doktorum hani son günlerde kaçamak yapsam spor yapmasam evet bi umudum olurdu belkim ama işte 3gündür detoks suyu bile içiyorum...spor var diyet bomba gibi açlık süresi 20saat....bilinç altıma yolladım mesaj ama hiç inanasım yokbugün olmazsa yarın yansıycak basküle.sen yinede bu sefer şişmiycem sinyalleri yolla bilinç altına.şok et beni de.
Valla bak çok uykum var.akşam 11 sabah 8edek uyudum ama şimdi de gözlerim kapanıyo.guya ütü yapacaktım elektrikler gitti.en iyisi uyumak valla...
kız ne uykusu dur daaaaa uyuya uyuyaa şişeceksin haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?