Helalll kuzumm mükemellsinn bende yeşil çayımı yaptım höpürtetiyorummYimem tabi çipilim yer miyim hiç yoooobugün kahvaltı gününe gitmedim perşembe diye gerisini sen düşün çipilim
Hadiii benim nefsimii en zorlayann simit güzelim bayılırımöglen için simit almışlarrrrrrrr
buram buram her yer anammmmmmmm
süper yaaaa ellerine sağlık canım
Göksu parkında sıradan bi cafe tatlımadresi ver ben gideyim
Yaa salıncaklıı cafee süperr bayılıyorumm oraya bennGöksu parkında sıradan bi cafe tatlım
Bana saçma geldi zaten bu hizmetler içinde olmalı senin sonuç alıp almadığını normal bir basküle mi takip edeceklerçok saçma değil mi ya tamamen ticarethane mantığı işte...
ehuhuehe begula
kaptanımm ben kuş kadar yiyorum perşembeler hep kabus biliyorsun
evet bende dedim ki ben buraya geldiğimden beri 17 kg verdim nasıl takip etmezsiniz. zaten mekan iyi ama yönetim kötü... bizim oradaki en büyük yer içeriside güzel kaliteli ama hoca yok doğru dürüst Allahtan mantıklı bir şekilde spor yapabiliyorum yoksa doğru dürüst hoca yok...
begula mercimeği de migrosta falan satılıyor bol proteinli bir mercimek yeşil mercimek gibi haşlayıp dereotu maydonoz soğanla mis gibi salata yapıyorym çok güzel oluyor.
Bende 91 görecem hiç kaçarı yokyarın 59 ları göreceğim, yarın 59 ları göreceğim, bilinçaltım duy beni duyyyy
inşallahh güzel bir eksi görürsünn canımmm incelme olupta tartıya yansımamasııı beni deliii ediyorr.Vallahi ben birgün iyie çıldırcamm ya bakem ne zamannGünaydın kızlar.
Bu saate kadar kahvaltı yapmayinca tabi saat 4te yedigim yogurdu saymazsak artilar gitmiş gıbı.
Kalkar kalkmaz maydanoz cektim blender da zorlana zorlana ictim.
Bugun saf protein yapacagim.
Ayrica yine kiraz sapi cayi ve form cayi.
Sabah lavabo olmasina ragmen anca artilar gitmis. Umarim yarina en azindan su ovulasyon siskinliginin bir kismini atarim.
Nedense kilo verdigimi hissediyorum ama tartiya yansimiyor iste
Evde yeşil cay kalmamışHelalll kuzumm mükemellsinn bende yeşil çayımı yaptım höpürtetiyorumm
Boşver içi bol proteynli diye düşünöglen için simit almışlarrrrrrrr
buram buram her yer anammmmmmmm
Hepsi salıncaklı tatlım artık :) gelde götüreyim seni kuzumYaa salıncaklıı cafee süperr bayılıyorumm oraya benn
Afiyett olsun güzelim ben de son bardak çıkıp alacagımmm limonlu su da süper yarasınn canımmEvde yeşil cay kalmamışbende limon sıktım suyuma içiyorum kâr kârdır napim. Afiyet olsun sana da kuzum
Yaaaa süpermişşş süper olmuşş ya orayı ben seviyorum huzur veriyor bana hele ahşap iskele var mı hala bilmem ama sanki böyle sahilde gibi hissediyorum deniz feneri felannHepsi salıncaklı tatlım artık :) gelde götüreyim seni kuzum
bende 69 la hadi senle haftaya morti olalım.Ramazana 89 ile gireceğim ey bilinçaltım ona göre
Boşver içi bol proteynli diye düşünkokusuna aldanma içi kurtlu kurtlu
Ausencia bugün beni eriyecek bir menü tavsiyen var mı? Ne yesem içsem, ton balığı yiyemiycem midem bulanıyor düşününce bile. Tavuk mu yesem ne etsem etsem :)
Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma
Cunkuuuu artik heeepppp beni sevecekmissss puhahahhhhh
Ausencia kaptanım perşenbenin iliyine kadar sömürürüm biliyosun...bugün de gün o gün...maydanoz+limon+tarçın kürümü içtim...
Birazdan kahvaltıda 2yumurta lor azcık peynir(tuzlu diye azcik)azcık yeşillik domates yiycem.akşama da yani 4te et haşlama lor yerim...gerçekten fazladan bi şey yapamam ki...bide kocamı ikna edersem akşam yürüyüşe çıkarım belki...
kaptannnn yetişşşşşşşşşşşşşşşşş bunlar yine başladı pattisdi pastaydı kolaydı.kız yiyip yiyip değil okuyup okuyup şişcezzzzz.yiyemeyincede şişiliyor.
bakın örnek öğrenci aynura ne diyor lor diyor saf pro diyor...ödem atıcı sıvı diyor.
Kaptaniçemmm vuracagukkk beniiiiiii
çok saçma değil mi ya tamamen ticarethane mantığı işte...
ehuhuehe begula
kaptanımm ben kuş kadar yiyorum perşembeler hep kabus biliyorsun
evet bende dedim ki ben buraya geldiğimden beri 17 kg verdim nasıl takip etmezsiniz. zaten mekan iyi ama yönetim kötü... bizim oradaki en büyük yer içeriside güzel kaliteli ama hoca yok doğru dürüst Allahtan mantıklı bir şekilde spor yapabiliyorum yoksa doğru dürüst hoca yok...
begula mercimeği de migrosta falan satılıyor bol proteinli bir mercimek yeşil mercimek gibi haşlayıp dereotu maydonoz soğanla mis gibi salata yapıyorym çok güzel oluyor.
yarın 59 ları göreceğim, yarın 59 ları göreceğim, bilinçaltım duy beni duyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?