Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar.
Bu saate kadar kahvaltı yapmayinca tabi saat 4te yedigim yogurdu saymazsak artilar gitmiş gıbı.
Kalkar kalkmaz maydanoz cektim blender da zorlana zorlana ictim.
Bugun saf protein yapacagim.
Ayrica yine kiraz sapi cayi ve form cayi.
Sabah lavabo olmasina ragmen anca artilar gitmis. Umarim yarina en azindan su ovulasyon siskinliginin bir kismini atarim.
Nedense kilo verdigimi hissediyorum ama tartiya yansimiyor iste

Bana saçma geldi zaten bu hizmetler içinde olmalı senin sonuç alıp almadığını normal bir basküle mi takip edecekler onu sen evdede yaparsın....

inşallahh güzel bir eksi görürsünn canımmm incelme olupta tartıya yansımamasııı beni deliii ediyorr.Vallahi ben birgün iyie çıldırcamm ya bakem ne zamann

Ausencia bugün beni eriyecek bir menü tavsiyen var mı? Ne yesem içsem, ton balığı yiyemiycem midem bulanıyor düşününce bile. Tavuk mu yesem ne etsem etsem :)

canım geç kalmadım di mi

ben perşembeleri pahada hafifte olsa yükte ağır şeyler yemem .
tam aksine daha enerji verici ama miktar olarak az şeylere yönelirim .
koca bir tabak çorba içmem mesela .
yani seni tartıda kilo aldırmasa da anlık şişkinlik yapacak şeylerden uzak dur .
ızgara sebze ve küçük kase yopurtla 1 dlm kepek ekmek öğle tercihin olsun mesela .

Kaptaniçe beni sevmiyor artık sanırım, geceden beri hiç cevap vermedi yazdıklarıma

Kimmiş o kaptannnnnnnnnnnn getirin onu bana

Cunkuuuu artik heeepppp beni sevecekmissss puhahahhhhh

İliğinden ilik çorbası yap :)

hadi bakalım , göreyim sizi ... bu iş sizin işiniz ... ustası oldunuz artı deffetmenin

ahhhh ahhhhh gördün di mi ? dely nasıl da menüler vermiş saydına ... ahhh ahhhh desem ki iki detoks yaz ... yoook

Kaptaniçemmm vuracagukkk beniiiiiii

sarı mercimek alıyordum da bunu da alayım , kusur kalamam mimudan ... daktırım da da varmı şşş. heeeeçkusur kalamam

ay benzemişlerde

saydınnnnnnnnnnnnnnn kandırma bakem adayı

yarın 59 ları göreceğim, yarın 59 ları göreceğim, bilinçaltım duy beni duyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…