Bi anlik boslugumuza geldik deriz biz ettik sen etme derizzzzKaptaniçemmm vuracagukkk beniiiiiii
benim evde varmış ondan
tenküsalatası mükemmel oluyor efenimmm
Patates yiyince seker yiyormusum gibi geliyor esim patates sulu yemeklere bayilir kizimda yer ama ben donup bakmam bileeee....Ayy yenmez mi hiç o benim kıymetlim canım pattisim, iki haftadır yemiyorum
Bi anlik boslugumuza geldik deriz biz ettik sen etme derizzzz) onun yuregi yufka pamuk gibiiii
bugün olmazsa yarın yansıycak basküle.sen yinede bu sefer şişmiycem sinyalleri yolla bilinç altına.şok et beni de.Ohhh mis gibi kahvaltımı yaptım oturdum...mutfağı toplayıp önce yemek sonra ütü yapmam gerek...uykumda geliyo...
kelebekolacam bak ben nasıl uslu çocuğum...ama bu hafta vücudum bana oyun oynuyo...ovulyasyon işini yapıyo içerde...ama ben yağ yakıyorim ya ona bakarım.
@eflalim tatlım sen sormuşsun galiba ben de bu defa diyete başladığımda anladım şiştiyimi.çünki hem de 2.çocuk içim ovul.takibindeyim ya ondan biliyorum.terslikten bu defa da cumaya denk geldi.. pazartesine anca iner bu şişlik.hele bi ovul.gerçekleşsin de.bugün daha 12.günüm...
Ohhh mis gibi kahvaltımı yaptım oturdum...mutfağı toplayıp önce yemek sonra ütü yapmam gerek...uykumda geliyo...
kelebekolacam bak ben nasıl uslu çocuğum...ama bu hafta vücudum bana oyun oynuyo...ovulyasyon işini yapıyo içerde...ama ben yağ yakıyorim ya ona bakarım.
@eflalim tatlım sen sormuşsun galiba ben de bu defa diyete başladığımda anladım şiştiyimi.çünki hem de 2.çocuk içim ovul.takibindeyim ya ondan biliyorum.terslikten bu defa da cumaya denk geldi.. pazartesine anca iner bu şişlik.hele bi ovul.gerçekleşsin de.bugün daha 12.günüm...
Patates yiyince seker yiyormusum gibi geliyor esim patates sulu yemeklere bayilir kizimda yer ama ben donup bakmam bileeee....
Adayla ben miyiz bunlar tatlım
Cıkss cıkss yimee kuzumm yimee sarı papatyammm tabikiii
aynenAdayla ben miyiz bunlar tatlımbayıldım yaaa ellerine sağlık, en çok ta iç sesime bayıldım
Yimem tabi çipilim yer miyim hiç yooooCıkss cıkss yimee kuzumm yimee sarı papatyammm tabikiii
adresi ver ben gideyimYimem tabi çipilim yer miyim hiç yoooobugün kahvaltı gününe gitmedim perşembe diye gerisini sen düşün çipilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?