Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla kafayı bozduk ha hepimiz...yığılıp bi yerde kalmazsan iyi...hepsi kaptanın suçu...niye bu kadar önemsiyo ki listeyi ben kaptan olmadan önce 2014 te olduğum takımda liste konusu geçmiyordu bile
aynura 1. aus 2 7. takımın kaderi bu sanırım

Valla bak çok uykum var.akşam 11 sabah 8edek uyudum ama şimdi de gözlerim kapanıyo.guya ütü yapacaktım elektrikler gitti.en iyisi uyumak valla...

ayy çok fazla yahu çok uyudugun için uykun geliyor
benim en erken yatış 12:00
sabah 5:30 en fazla 6 saat uyurumm

uyumak uyuşturuyor insanı

Boş ver delym yaaa...ne yapcan...çalışan kadının evde olduğu günler dinlenme olmuyoki...daha çok yoruluyo insan

aynennnn , bu üç günd ekim bilir nasıl yorulcam

ada81 nediyon eski mortim hemde hemşom, hiç pas vermiyorsun bakıyorumda
Sen benden vazgectin bende başka mortilerin kollarina attim kendimi .... yeni mortinden mutlumusun yerimi doldurabildi mi soyle hadi soyleeeee

Canim yook olur mu heccc pas vermemek ogle yemegi haz... sonra eczaneye gittim bi pastil aldim bogaz icin oluyorum boğaz agrisindan direniyorum antibiyotik almamak icinnn ...

Hemsom memlekete gidiyormussun oyyy oyyy benim yerimede havasını icine cekkk....ozletme kendini gel arada....
.

zor durum canım ya, nasıl başlarsa öyle gidiyor maalesef. baştan sınırları çizmek gerekiyor
tecrübe etmeden bilemiyorsun hayatı önce öğretecek sonra sınava sokacak ben sınavı iyi niyetimle verdim zannediyorum bundan sonrası doğru hep doğrudur eğri düşünecek yamukluğunu ne yapalım artık

kız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim

geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa

kız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim

geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa
Soguk bi kase cacik icmistim ama burada hava deli sicak.... esimde boyleydi gectigimiz hafta ondan mi gecti bilmiyorum ama ben agir geciriyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…