Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sende çok seviliyorsun kaptaniçem

Hakkaten bu arada benim eşim de anladı perşembenin önemini artık topik kaptaniçem morti orti mezuniyete az kaldı çipilim biliyor terimlerimi, öğrendi hepsini o da artık

sende çok seviliyorsun kaptaniçem

Hakkaten bu arada benim eşim de anladı perşembenin önemini artık topik kaptaniçem morti orti mezuniyete az kaldı çipilim biliyor terimlerimi, öğrendi hepsini o da artık

bende geçen akşam burdan mune ile bir şey yazıyorum özelden telaşlı telaşlı ... takır takır yazıyorum ya ... eşimde ne oldu hararetli hararetli yazıyorsun , kim ne yemiş dedi

bilmiyorumkiiii , çok dalgalandııı bu haftaaaa

Oho ben giderim siz gelirsinizneyse size yazdım hemen ardından gittiyi yerden döndü kv.bende salonu ona devr ettim mutfakta ütümü bitirdim ohhhh...şimdi de yemeyimi yiyip çıkıcam...yürüyüş yapıp sonra kızı almak istiyorum kreşten...paralıyom kendimi bakalım...

ya çok önemsemiyoruz , hata ediyoruz galiba nehirim .
sen en iyisini yapmışsın tatlım .
Ekim de güzel mevsim :) ekimde ameliyat başkadır
Kasım doğum günüm yeni bir ben ahahaha Bakalım inşallah kanı 1 hafta önce gel ver dedi başka güne inşallah tarihi atmazlar

Mortim bugün yoğun gelemiyor

bu kadardı sanırım kaptanım

büyük kapışmanın sonucu belli de diğerlerini bilemem

bilmiyorumkiiii , çok dalgalandııı bu haftaaaa

yalnız benim eşim kilo çok verdin demiyor, biraz verdin diyor, hala sayılacak kemik yok bende demek kiii

benimki de öyle kemik memik diyor amaaaaa hala beni aslan parçası diye seviyor

bir de spor yap spor der durur , onun derdi diyetle değil sporla

bende birazdan yusufu almaya çıkacağım .

bu arada evet çok farkediyorum genelde takımın sessiz anına denk gelen bir sen varsın

bende birazdan yusufu almaya çıkacağım .

bu arada evet çok farkediyorum genelde takımın sessiz anına denk gelen bir sen varsın
ayyy dimi ama.sonra gelincede her okuduğuma cvp vereyim diyom.o da olmuyo.tel.den giriyorum toplu alıntı yapamayınca ben de aklımdakileri cevaplıyom

Selam kizlar

Dunku menumu yazayiiim hatirlarsam tabi

11:30 ceyrek bazlama.minicik peynir.5 zeytin.1 dl kizarmis ekmek.2 catal recel (masada yok yoktu bu benim icin cok iyi ve masadaki hickimse diyette degildi )

15:00 elma

18:30 1 tabak yogurtlu yaprak sarma(evde yedim iyi ki yemisim çünkü gittigim yemekte yiyemedim)

Simdi temizligime geri doneyim..bahar temizligim bugun bitiyor insallah..saglikla oturmak nasip olsun..aksam gelirim bacilar..

Gecmisi okumaya vaktim olmuyor..1 hafta kaldi biktiracagim sizi

bende geçen akşam burdan mune ile bir şey yazıyorum özelden telaşlı telaşlı ... takır takır yazıyorum ya ... eşimde ne oldu hararetli hararetli yazıyorsun , kim ne yemiş dedi
Hahaha bu da iyiymiş tatlım yaaa sesli güldüm yaaa süper

Ozledim hulyammmm...temizlik candır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…