Ahhh ahhh o kendini biliyor da .... sen bilmezsin onun sevgisiniii ..ahh ahhhh dertliyim aaaa dostlar
canım şimdiden geçmiş olsun ... eşimde de var , onun nefes alışını etkiliyor ama karar yok ortada :)
ben tamam oldun artık demeden , olmadın sen
Benimki de son kilolardan beri ...kemiklerin geliyor hep diyor
yok ama bak bu öğlen haşlama et ısmarlamış .. o da anladı perşembenin öneminideğil mi @DelyDoly
tamam güzelliğim , tatilin tadını çıkar .
begum75 nerelerde yahu ?
Ooooo afiyet olsun ... iksirler hazırlanıyor
Aaaaa aaaaa listesiz olur mu ?
liste önemli...
ama eflalim listede değil .. yine de önemliburda zaman harcıyorsak ordan burdan kırpıp ... tabii ki de kilo vermek önemli
Hadi bakalım ... dikiş alımı 5 dk sürmüyor zaten ...
alacak mısın simiti
geliyor mu -900
vereceksin kuzum, kendine güven, yalnız zorlanıyorsan, ne yiyeceğine tam karar veremiyorsan, diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.Sen zaten mini mini minnacık sın. Eksi bana lazım :)
sende çok seviliyorsun kaptaniçem
Hakkaten bu arada benim eşim de anladı perşembenin önemini artıktopik kaptaniçem morti orti mezuniyete az kaldı çipilim biliyor terimlerimi, öğrendi hepsini o da artık
bu kadardı sanırım kaptanımyaa ben bu haftanın yarışlarını favoriilere eklememişim ... geçmişte arasam gayya kuyusu ...
Aklımda kalanlar meşhur simit yarışı ;
Nare83 ve _AYNURA_
3 lü mortilik ;
@Sherrysherrylady vesaydin78 ve ada81
Büyük kapışmalardan ;
Sarayca ve @eflalim
2.raund
nehirnil111 ve begum75
başka kalmamış aklımda
benim kide sorar, sen nereye bakıyorsun öyle
bende geçen akşam burdan mune ile bir şey yazıyorum özelden telaşlı telaşlı ... takır takır yazıyorum ya ... eşimde ne oldu hararetli hararetli yazıyorsun , kim ne yemişdedi
Ahhh ahhh o kendini biliyor da .... sen bilmezsin onun sevgisiniii ..ahh ahhhh dertliyim aaaa dostlar
canım şimdiden geçmiş olsun ... eşimde de var , onun nefes alışını etkiliyor ama karar yok ortada :)
ben tamam oldun artık demeden , olmadın sen
Benimki de son kilolardan beri ...kemiklerin geliyor hep diyor
yok ama bak bu öğlen haşlama et ısmarlamış .. o da anladı perşembenin öneminideğil mi @DelyDoly
tamam güzelliğim , tatilin tadını çıkar .
begum75 nerelerde yahu ?
Ooooo afiyet olsun ... iksirler hazırlanıyor
Aaaaa aaaaa listesiz olur mu ?
liste önemli...
ama eflalim listede değil .. yine de önemliburda zaman harcıyorsak ordan burdan kırpıp ... tabii ki de kilo vermek önemli
Hadi bakalım ... dikiş alımı 5 dk sürmüyor zaten ...
alacak mısın simiti
geliyor mu -900
Kasım doğum günüm yeni bir ben ahahahaya çok önemsemiyoruz , hata ediyoruz galiba nehirim .
sen en iyisini yapmışsın tatlım .
Ekim de güzel mevsim :) ekimde ameliyat başkadır
yaa ben bu haftanın yarışlarını favoriilere eklememişim ... geçmişte arasam gayya kuyusu ...
Aklımda kalanlar meşhur simit yarışı ;
Nare83 ve _AYNURA_
3 lü mortilik ;
@Sherrysherrylady vesaydin78 ve ada81
Büyük kapışmalardan ;
Sarayca ve @eflalim
2.raund
nehirnil111 ve begum75
başka kalmamış aklımda
bu kadardı sanırım kaptanım
büyük kapışmanın sonucu belli de diğerlerini bilemem
bilmiyorumkiiii , çok dalgalandııı bu haftaaaa
yalnız benim eşim kilo çok verdin demiyor, biraz verdin diyor, hala sayılacak kemik yok bende demek kiii
Kasım doğum günüm yeni bir ben ahahahaBakalım inşallah kanı 1 hafta önce gel ver dedi başka güne inşallah tarihi atmazlar
Mortim bugün yoğun gelemiyor
Oho ben giderim siz gelirsinizneyse size yazdım hemen ardından gittiyi yerden döndü kv.bende salonu ona devr ettim mutfakta ütümü bitirdim ohhhh...şimdi de yemeyimi yiyip çıkıcam...yürüyüş yapıp sonra kızı almak istiyorum kreşten...paralıyom kendimi bakalım...
bende birazdan yusufu almaya çıkacağım .
bu arada evet çok farkediyorum genelde takımın sessiz anına denk gelen bir sen varsın
Hahaha bu da iyiymiş tatlım yaaa
bende geçen akşam burdan mune ile bir şey yazıyorum özelden telaşlı telaşlı ... takır takır yazıyorum ya ... eşimde ne oldu hararetli hararetli yazıyorsun , kim ne yemişdedi
Hadi canımValla saçma karışımlar türetiyoruz
Canım belki geçen aydan kaldın üstüne gördün
Ozledim hulyammmm...temizlik candır...Selam kizlar
Dunku menumu yazayiiim hatirlarsam tabi
11:30 ceyrek bazlama.minicik peynir.5 zeytin.1 dl kizarmis ekmek.2 catal recel (masada yok yoktu bu benim icin cok iyi ve masadaki hickimse diyette degildi)
15:00 elma
18:30 1 tabak yogurtlu yaprak sarma(evde yedim iyi ki yemisim çünkü gittigim yemekte yiyemedim)
Simdi temizligime geri doneyim..bahar temizligim bugun bitiyor insallah..saglikla oturmak nasip olsun..aksam gelirim bacilar..
Gecmisi okumaya vaktim olmuyor..1 hafta kaldi biktiracagim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?