Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa litfen ama çok mutlu tabisi benim gibi orti zor bulunur
kız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim

geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa
Bak bak öyle olsun

Aa litfen ama çok mutlu tabisi benim gibi orti zor bulunur
kız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim

geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa
Bak bak öyle olsun

O kendini biliyor şarkısı bile var "o kendini biliyor"

Ahhh ahhh o kendini biliyor da .... sen bilmezsin onun sevgisiniii ..ahh ahhhh dertliyim aaaa dostlar

Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zaten Ekim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordumBurnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var

canım şimdiden geçmiş olsun ... eşimde de var , onun nefes alışını etkiliyor ama karar yok ortada :)

İncelme var şükürr kuzumm gözle bayagıı görünenn herkes yeter dur deyip duruyoor tabiikii durmucamm

ben tamam oldun artık demeden , olmadın sen

Eşim de dün akşam yeter artık çok zayıfladın dedi yıllaaaaaar sonra. Adamcağız kaç yıldır kilolu gördüyse artık bu halim bile yetiyor onun gözünde

Benimki de son kilolardan beri ...kemiklerin geliyor hep diyor

al kız aaaal aslan parçası

Sağol kuzum :)
3 gün tatil var Hitleri gelip dövelim mi topikçek he kuzum

yok ama bak bu öğlen haşlama et ısmarlamış .. o da anladı perşembenin önemini değil mi DelyDoly

Ausencia kaptanım 3 gün izinliyim yarın sabahtan girip kilomu yazacağım ama inşallah bir şekilde haberin olsun

tamam güzelliğim , tatilin tadını çıkar .
begum75 nerelerde yahu ?

Ooooo afiyet olsun ... iksirler hazırlanıyor

Valla kafayı bozduk ha hepimiz...yığılıp bi yerde kalmazsan iyi...hepsi kaptanın suçu...niye bu kadar önemsiyo ki listeyi ben kaptan olmadan önce 2014 te olduğum takımda liste konusu geçmiyordu bile

Aaaaa aaaaa listesiz olur mu ?
liste önemli...
ama eflalim listede değil .. yine de önemli burda zaman harcıyorsak ordan burdan kırpıp ... tabii ki de kilo vermek önemli

Mehter takımıyla biz hazırız kazam mubarek olsungörüşürüz

Hadi bakalım ... dikiş alımı 5 dk sürmüyor zaten ...

alacak mısın simiti

geliyor mu -900

Sağol kaptanım benimde çok etkiliyor nefesim felaket bir de hep grip gibiyim baş ağrısı da yapıyor kararımı verdim inşallah pişman olmam dilerim eşinde ameliyat olur çabucak atlatır çünkü yaş ilerledikçe büyük sorun ben babama benzemişim onunki çok kötü duruma geldi

ya çok önemsemiyoruz , hata ediyoruz galiba nehirim .
sen en iyisini yapmışsın tatlım .
Ekim de güzel mevsim :) ekimde ameliyat başkadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…