güle güle hemşomYeter bukadar güzin ablalıkkaçtım ben
afiyet olsun canım, yemediklerine kocaman alkışbir sürü alıntım vardı gitti
yemek yiyenlere afiyet olsun
bend eyumurta, peynir,zeytin yedimmm
ha dur ne yemedim onlrıda sayayım size
simit, zeytinli ekmek, cevzili ekmek , çıtır peyaz ekmek
sarelle, bal, kaymak
Aa litfen ama çok mutlu tabisiSen benden vazgectin bende başka mortilerin kollarina attim kendimi .... yeni mortinden mutlumusun yerimi doldurabildi mi soyle hadi soyleeeee
Canim yook olur mu heccc pas vermemek ogle yemegi haz... sonra eczaneye gittim bi pastil aldim bogaz icin oluyorum boğaz agrisindan direniyorum antibiyotik almamak icinnn ...
Hemsom memlekete gidiyormussun oyyy oyyy benim yerimede havasını icine cekkk....ozletme kendini gel arada....
.
Bak bak öyle olsunkız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim
geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa
Aa litfen ama çok mutlu tabisiSen benden vazgectin bende başka mortilerin kollarina attim kendimi .... yeni mortinden mutlumusun yerimi doldurabildi mi soyle hadi soyleeeee
Canim yook olur mu heccc pas vermemek ogle yemegi haz... sonra eczaneye gittim bi pastil aldim bogaz icin oluyorum boğaz agrisindan direniyorum antibiyotik almamak icinnn ...
Hemsom memlekete gidiyormussun oyyy oyyy benim yerimede havasını icine cekkk....ozletme kendini gel arada....
.
Bak bak öyle olsunkız yeni ortim yukarıda ne diyeyim şimdi, cuma yenersem iyidir, yenilirsem kötüdür artık ne diyeyim
geçmiş olsun kuzum, Haziran geldi sen hastalandın, hayırdır kuzu, dondurma neyin mi yedin yoksa
Sağol canımcımgeçmiş olsun tatlım
Sağol canım benimGecmis olsun minnakimmm ..
nehirnil111 canım çok geçmiş olsun bugün pek geçmişe bakmadım daha doğrusu baksamda telfon deli ediyor kusura bakma (((
Cook sağol hemsom kolay kolay hasta olmam bi hasta olursamda yataga düşer gibi oluyorummm...bu mevsimde zor ya, hiç sevmem boğaz ağrısını, tekrar geçmiş olsun
Bi gun seninlede morti olalimmmAa litfen ama çok mutlu tabisibenim gibi orti zor bulunur
Bak bak öyle olsun
mortim ama yarına iyi bir eksi ile gelirsen üzersin beniAa litfen ama çok mutlu tabisibenim gibi orti zor bulunur
Bak bak öyle olsun
teşekkür ederim canım, inşallah güzel geçerCook sağol hemsom kolay kolay hasta olmam bi hasta olursamda yataga düşer gibi oluyorummm...
Sizedr iyi yolculuklarrr canimcimmmm)
yakında bende minnaklar grubuna gelicem
Sen zaten mini mini minnacık sın. Eksi bana lazım :)mortim ama yarına iyi bir eksi ile gelirsen üzersin beni
Sende minnakim olursunnnyakında bende minnaklar grubuna gelicem
O kendini biliyorşarkısı bile var "o kendini biliyor"
Tünaydın ben geldim doktor ameliyat dedi burnum için bekliyordum zatenEkim ayına gün verdiler devlet hastanesinden bunu bekliyordum Burnum içerden kemik sağa doğru eğri ve et büyümesi var
İncelme var şükürr kuzumm gözle bayagıı görünenn herkes yeter dur deyip duruyoor tabiikii durmucamm
Eşim de dün akşam yeter artık çok zayıfladın dedi yıllaaaaaar sonra. Adamcağız kaç yıldır kilolu gördüyse artık bu halim bile yetiyor onun gözünde
al kız aaaal aslan parçası
Sağol kuzum :)
3 gün tatil var Hitleri gelip dövelim mi topikçek he kuzum
Ausencia kaptanım 3 gün izinliyim yarın sabahtan girip kilomu yazacağım ama inşallah bir şekilde haberin olsun
Maydonoz, 1 limon, 3 diş sarımsak kaynattım süzdüm bir sürahi
Elma, zencefil, çubuk tarçın, tane karabiber, tane karanfil, limon kaynattım. Ekstra içine kapatmaya yakın ıhlamur koydum, kapatınca da relaks çay koydum. Süzdüm bir sürahi de o var
Valla kafayı bozduk ha hepimiz...yığılıp bi yerde kalmazsan iyi...hepsi kaptanın suçu...niye bu kadar önemsiyo ki listeyiben kaptan olmadan önce 2014 te olduğum takımda liste konusu geçmiyordu bile
Mehter takımıyla biz hazırız kazam mubarek olsungörüşürüz
bir sürü alıntım vardı gitti
yemek yiyenlere afiyet olsun
bend eyumurta, peynir,zeytin yedimmm
ha dur ne yemedim onlrıda sayayım size
simit, zeytinli ekmek, cevzili ekmek , çıtır peyaz ekmek
sarelle, bal, kaymak
Ahhh ahhh o kendini biliyor da .... sen bilmezsin onun sevgisiniii ..ahh ahhhh dertliyim aaaa dostlar
canım şimdiden geçmiş olsun ... eşimde de var , onun nefes alışını etkiliyor ama karar yok ortada :)
ben tamam oldun artık demeden , olmadın sen
Benimki de son kilolardan beri ...kemiklerin geliyor hep diyor
yok ama bak bu öğlen haşlama et ısmarlamış .. o da anladı perşembenin öneminideğil mi DelyDoly
tamam güzelliğim , tatilin tadını çıkar .
begum75 nerelerde yahu ?
Ooooo afiyet olsun ... iksirler hazırlanıyor
Aaaaa aaaaa listesiz olur mu ?
liste önemli...
ama eflalim listede değil .. yine de önemliburda zaman harcıyorsak ordan burdan kırpıp ... tabii ki de kilo vermek önemli
Hadi bakalım ... dikiş alımı 5 dk sürmüyor zaten ...
alacak mısın simiti
geliyor mu -900
Sağol kaptanımbenimde çok etkiliyor nefesim felaket bir de hep grip gibiyim baş ağrısı da yapıyor kararımı verdim inşallah pişman olmam dilerim eşinde ameliyat olur çabucak atlatır çünkü yaş ilerledikçe büyük sorun ben babama benzemişim onunki çok kötü duruma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?