Allah iyiligini versin.öldüm gülmektenoff ya sikildim yabu ne bari sarki soyleyim manda yuva yapmis sögüt dalina ammaaaan amman yavrusunu sinek kapmis goooordun mu amanin yandim
valla agzina saglik.kim olursa olsun torpil morpil yok benden valla.cok calisan alir kupayi.ozaman ben fazla yazmim ganfedim azerimden kimseye torpil yok cunkuuuu
canikom calis calis sanada vereyim kupayi.valla torpille olmuyor bu isler.amaaa bugün sen alican gibi görünüyor.sorma ya sabah sabah bir moral cokuntusu yasadimazeri yayinlamis sayilari bir baktim 22 mesaj digerleri bayagi az yazmis heyecanlandim .amaaaaa bide ne goreyim sen benden tam iki mesaj fazla yazmissin kiz sanki gercekten kupayi kaybetmis gibi hissettim dedim eyvaaah gitti dunya birinciligim
yooo verdim valla.basta unutmustum ama hemen hatirladimnebana kupa vermemismi:26:,,soke soke alirim kupami.. .kolaylikla kazanilmiyor kupa hemen bugunun ilk sayfasina bakiyorum
ay cok tesekkür ederim.67 mesajla rekoru kirdim demi ama yani.kim benim rekorumu kirarsa ona üc kupa vericem.sözzzzzzzvermiz kiz kupamiama 24 msja 1 kupa yeter...kendi 67 msj yazmisti..yani yigidi oldur ama hakkini yeme demisler...67 msjiyla hakkini aldi
kirmizim bende sasirdim sabah.dedim bu kim.baktim baktim,anladim.Ganfed bir soru sorucam kiz...benim msnde biri ekli adi melek..o kim minavermi???
offfff yapilirmi bu banaaaaaa.aksam yemegi yemege zamanim olmadi zateeeenn:84:simdide gec oldu,yiyemem daha.cigköfteler ucusacak kafamda yaaaaaamisafirlere bi çiğküfte yoğurdum dillere destandı beee..yanında da ezme salataaaa....komşular bayıldııı...
vaaayyyy süpersin nev.fiyt fiyyyyyttt(bu islik oluyor)Canlarım iyi akşamlar.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıcam.Çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti,3 günlüğüne memleketine gidiyorum O'nun.Pazara kadar izin istiyorum kaptanım,yarın yola çıkıcam.Bu hafta 1 kilo verdim,yeni kilom 88.9...
vaaayyyy süpersin nev.fiyt fiyyyyyttt(bu islik oluyor)
8 leri hizla iniyorsun.
Canlarım iyi akşamlar.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıcam.Çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti,3 günlüğüne memleketine gidiyorum O'nun.Pazara kadar izin istiyorum kaptanım,yarın yola çıkıcam.Bu hafta 1 kilo verdim,yeni kilom 88.9...
Kizlar suan hastanedeyim.. Malesef annem rahatsizlandi. Kalpten suphelendiler ve yatirdilar annemi. Bende yaninda kaliyorum. 12ye kadar kilo bildiriminde bulunamazsam beni sabit gecin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?