yine geldim,yine geldimmm turkiyede herkes tatil, ondan kimse yok topikte bugun
19 mayis dolayisi ile burasi kapali gibi yasasin bugunde mesajda birinci olmazssam seni öldürecem azeri kiz torpil gec bana:84::84:
hg yine gel bizde kizlara 19 mayis hareketleri yaptiralim ceza olarak
buara ugrayan pek yok ganfedim..hepsi canla basla bu hafta dereceye girmeye calisiyorlar....bir hafta izin verlimde onlar alsin dereceyi
ama gercektende oyle azericim...annemde 41 yasinda kardesimi dogurdu. bu cok baska diyordu..genclikte hic anlamiyorsun ama simdi daha iyi anliyor insan herseyi..olgun olunca daha farkli bakiyor herseye ve kesinlikle daha fazla sabir oluyor insanda derdi...ben ona kizmaya kiyamiyorum, hele baskasi kizip vurunca icim gidiyor der halabebekler bence dunyanin enguzel hazineleri...kocayi bir bulim..her sene birtane :78: nasil olsa burada cocu parasi var diyormusum
ne gibi bir ceza :26::26:
kendimize izin verelim bu hafta demi ama orantisiz rekabet bizimkisi olur
hep biz kazanirsakbaskalarida tatsin birinciligi yoksa herkes yaristan cekilecek:81::81:
ozaman ben fazla yazmim ganfedim azerimden kimseye torpil yok cunkuuuu
lise ogrencileri gibi giydirecegiz sonrada butun takimlari dolastirip y egil kalk yaptiracagizbizi yalniz biraktiklari icin
ozaman ben fazla yazmim ganfedim azerimden kimseye torpil yok cunkuuuu
sorma ya sabah sabah bir moral cokuntusu yasadimazeri yayinlamis sayilari bir baktim 22 mesaj digerleri bayagi az yazmis heyecanlandim .amaaaaa bide ne goreyim sen benden tam iki mesaj fazla yazmissin kiz sanki gercekten kupayi kaybetmis gibi hissettim dedim eyvaaah gitti dunya birinciligim
guzel fikir ganfedimmellerine iki adet pon pon
yok gulum sen yaz yaz tek basinada konusulmuyor kisey derler sonra bana
bende sayimi gorebilmek icin gecmise baktim ama goredim canim..yanlismi baktim yoksa:26::26:
afiyet olsun neli yaptin salatayi benimde canim cekti bak simdi ne olacaktamam tatlim, biryandan sana cvp vermeye calisiyorum bir yandanda salatami yiyorum...vallaha cok tatli olmus
var var sabahin korunde girdim ben o zaman gordum bugunun ilk sayfasina bak en cok sende bugun ha ama benden duymus olma sana kupa vermemis bu azeri ama soyleme ha benden duydugunu
afiyet olsun neli yaptin salatayi benimde canim cekti bak simdi ne olacak
nebana kupa vermemismi:26:,,soke soke alirim kupami.. .kolaylikla kazanilmiyor kupa hemen bugunun ilk sayfasina bakiyorum
:78::78::78::78:dün ne kadar az yazmis herkes yaaa.ben bile
azeri........6
cemre.......11
ceyce........17
doga.........16
frangi.......6
ganfed......22
julia.........8
kirmizi......24....
meyve......7
minaver....4
minnos......2
nev..........7
canim icinde, salatalik,maul,havuc,yesil zeytin ve ton baligi var...ama malesef az yapmisim..akcama daha cok var ama bir porsiyonda az kaldi
canim ben yanlis soyledim 3099 cu sayfada sonuclar.demi vermesi lazim kupayi o kadar calisiyoruz ama kendine gelince iki kupa birden veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?