:78::78::78::78:
biz bu halleredemi dusecektiksaka bir yana azda olsa dun girilmis takima..minnosum paylasimi eksik ama haber vermisti az girecegine aksamda misafiri olacakti...minavercimmm sana ne oldu gulum???? 1 msj daha yazsaydin benden uyari almayacaktin
buarada ganfedcim,,azerim kupami vermis
vermiz kiz kupamiama 24 msja 1 kupa yeter...kendi 67 msj yazmisti..yani yigidi oldur ama hakkini yeme demisler...67 msjiyla hakkini aldi
sabir yarina bisey kalmadi bugunu atlat yarin yersin .yarinda cok yeme ama bak hedefine adim adim yaklasiyorsun
yok kiz ne cok yemesim, vallahi sabah elmanin yarisini bile evde biraktim fazla yiyecegim diye..cok dikkat ediyorum cokkk..insallah tatile 7lerle giderim:18::18:
valla bilemiyecem canim bende kayitli degil cunkuGanfed bir soru sorucam kiz...benim msnde biri ekli adi melek..o kim minavermi???
yok canim burdayimda bir taraftanda yemek yapiyom ondan yazmadimganfed sendemi gittin kiz:26:
bende cikiyorum ozaman
valla bilemiyecem canim bende kayitli degil cunku
yok canim burdayimda bir taraftanda yemek yapiyom ondan yazmadim
nereye gidiyorsun zaten kimsecikler yok topikte bari biz olalim
geri geldim ama buseferde sen gittin galiba:26:
kırmızıııım...ben de verdiiim...gramla ama olsuuun............kizlar ben geldimmmmmmmmmm...birkacyuz gramda vererek geldimmm..yarina hazirmiyiz bakalim?????????
yine geldim,yine geldimmm turkiyede herkes tatil, ondan kimse yok topikte bugun
kırmızıııım...ben de verdiiim...gramla ama olsuuun............
aşkolsuuun..beni hiç görmemişsin gülüm...bir hoşgeldin yok muuuuuuuuuuuu...........
doğaaaa....meyvişim...kızlaaarrr..nerelerdesiiiniiiizzz................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?