Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

duydumu ne kiz bizi hemen verivermis kupayi

neyse canim ben cikiyorum belki bugun gelemem artik belide olmaz sofra kuracam hoscakalkendine iyi bak topik sana emanet canim

misafirler anca gitti azerim yoksa sizle konuşmayı öyle özledim kiiii....

misafirlere bi çiğküfte yoğurdum dillere destandı beee..yanında da ezme salataaaa....komşular bayıldııı...

doğaaaa....meyvişim...kızlaaarrr..nerelerdesiiiniiiizzz................

kırmızıııım...ben de verdiiim...gramla ama olsuuun............

aşkolsuuun..beni hiç görmemişsin gülüm...bir hoşgeldin yok muuuuuuuuuuuu...........

ben seni gormez olurmuyum safisimmm okurken alinti yapmayi unutmusum...hosgeldin aramiza tatlim...iyiki bilgisayarin oldu artik..ama malesef pazartesiye kadar birkac kisi izinde...safisim ya..facede melek diye biri ekli bende..sendede var o..ama kim cikartamadim..minavermiydi?? 88dogumlu..dusunuyyorum dusunuyorum birtek o aklima geliyor:26::26:

Canlarım iyi akşamlar.Kilo bildirimimi bu akşamdan yapıcam.Çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti,3 günlüğüne memleketine gidiyorum O'nun.Pazara kadar izin istiyorum kaptanım,yarın yola çıkıcam.Bu hafta 1 kilo verdim,yeni kilom 88.9...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…