Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz julia oyle askerin geldi diye bizi unuttun amma sevinme seni ona hemen vermeyiz once gelip seni bizden isteyecek .bizden kiz almak zordur . damadi begenirsek seni verecegiz.yoksa avcunu yalasinkiz miz yok ona

kiz julia oyle askerin geldi diye bizi unuttun amma sevinme seni ona hemen vermeyiz once gelip seni bizden isteyecek .bizden kiz almak zordur . damadi begenirsek seni verecegiz.yoksa avcunu yalasinkiz miz yok ona

ehehe bak sizde uğradım gene ama beni bir kaç gün affedin olur mu msj sayım az olabilir

kirmizigulumhala hastanedemisin annen nasil oldu canim:26:

aynen kirmizim annen nasil oldu gulum sen nasilsin gecmis olsun inanki cok uzuldum

yok canım ya kızım rahatsızdı benimde boğazım falan

2 takımda paylaşım yapmamış 9 la 3

günaydın......
kırmızım bi haber alamadık ya arada girip bakıyorum iyi haberlerle gel....

kırmızııım nerdesin annen nasıl oldu...merak ettim....

kizlar geldim, geldim..cok merak etmissiniz beni ve annemi. Allah razi olsun hepinizden..

sukurler olsunki annemi hastaneden cikarttik. Allahtan kalbi degilmis mesele..bronsit olmus ve bogazi nefes borulari iltihap almis..oksurdukcede butun kaslari incilmis ve kalp damarlarina kadar eziyet gormus..antibiyotik agri kesici ve hava verdileri...simdi evde yatiyor bende yemek yapiyorum...iki gun hastanede beklemekten ne uyudum nede diet yaptim..babam doner getirmisti onu yedim..bugun geri dietime devam ediyorum..Allah analarimizi babalarimiz basimizdan eksik etmesinnn..elnet birgun olacak ama Allah gecinden versin...

çok geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim

amin canim . gercekten dedigin gibi allah onlari korusun .olsun canim diet herzaman yapilir annenin iyi olmasina sevindim

meraba kardeş takımdan selam olsunnn
nevim canımm harikasınn.... uzaktanda olsam takibimdesinnnsüpersinn arkadaşımmm....
Canımsınnnnn,teşekkür ederim bitanem.Sen de benim için çok özelsin canım...
amin canim . gercekten dedigin gibi allah onlari korusun .olsun canim diet herzaman yapilir annenin iyi olmasina sevindim
Kaptanım geçmiş olsun canım benim,Mevlam korktuğumuz yere uğratmasın,sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin inşallah ailelerimize.
Ben de 1 saat kadar önce döndüm canlarım cenazeden.3 gündür acıların en büyüklerinden birini yaşayan dostumun gözlerine kilitlendim kaldım,hala yüzündeki acı gözlerimin önünden gitmiyor,Allah sabır versin Ona,dualarınızı eksik etmeyin canlarım.11 saatlik yoldan geldim,belim feci ağrıyor.Şimdi duş aldım biraz uyuycam,akşam girerim canlarım...

amin canim dileklerine cani gonulden katiliyorum sanada gecmis olsun zor bir uc gun yasadin . arkadasinda olsa cenazeler insanin kendisininmis gibi uzer allah kalanlarina bol sabir versin insallah kalanlarina uzun omurler versin

selam canlarım ben geldim var ya ev o kadar kalabalık ki kuzenim geldi yurt dışaındanıo gelince misafir eksik kalmıyor takıma girmeye hiç fırsat bulmadım ama kaçamakta yapmadım

amin canim dileklerine cani gonulden katiliyorum sanada gecmis olsun zor bir uc gun yasadin . arkadasinda olsa cenazeler insanin kendisininmis gibi uzer allah kalanlarina bol sabir versin insallah kalanlarina uzun omurler versin
Amin canım benim,çok teşekkür ederim.
selam canlarım ben geldim var ya ev o kadar kalabalık ki kuzenim geldi yurt dışaındanıo gelince misafir eksik kalmıyor takıma girmeye hiç fırsat bulmadım ama kaçamakta yapmadım
Kaçamak yapmaman o ortamda bile harika gerçekten,bravo

selamm canlarım ben geldımm sonundaa cok fazla gecmısı okuyamadım canlarım kusura bakmayın olurmu ee 4gun bırsuru yazmısınızz nasıl okıyım ama
cok ozledım sızlerı ya... kayınpederlerı gezdırlerım derken bızde guzel bı tatıl yaptık gercı cok ama cok yorucuydu suan bıle ayaklarım agırıyor ama olsun guzeldı sonucta..

neyse kırmızıgulum son sayfaalardA gordumm annen rahatsızlanmıs cok cok gecmıs olsun tatlım benım ,ınsallah annen tamamen duzelmıstır canım benım

bu arada nevcımm senınde bır dostunun kaybı olmus galıba Allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara sabır versın ınsallah

yarınn cok ama cok yogun bır ıs ortmı beklıyor benı canlarım oglene kadar gelemem galıba anlatmıstım sıze ayın 30 una kadar yetısmesı gereken 5 tane dosyam var dıye onları 2-3 gune halledıp ayın 30 una bırakmamam lazım ama burdann hayatta uzakta kalmam zaten 4 gunde costum yedım yarın sabah tartıya cıkınca bellı olucak ak koyun kara koyun hadı herkese ıyı geceler kızlar yarın grs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…