kız senn yokluğunda askerime kavuştum cnmselamm canlarım ben geldımm sonundaa cok fazla gecmısı okuyamadım canlarım kusura bakmayın olurmu ee 4gun bırsuru yazmısınızz nasıl okıyım ama
cok ozledım sızlerı ya... kayınpederlerı gezdırlerım derken bızde guzel bı tatıl yaptık gercı cok ama cok yorucuydu suan bıle ayaklarım agırıyor ama olsun guzeldı sonucta..
neyse kırmızıgulum son sayfaalardA gordumm annen rahatsızlanmıs cok cok gecmıs olsun tatlım benım ,ınsallah annen tamamen duzelmıstır canım benım
bu arada nevcımm senınde bır dostunun kaybı olmus galıba Allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara sabır versın ınsallah
yarınn cok ama cok yogun bır ıs ortmı beklıyor benı canlarım oglene kadar gelemem galıba anlatmıstım sıze ayın 30 una kadar yetısmesı gereken 5 tane dosyam var dıye onları 2-3 gune halledıp ayın 30 una bırakmamam lazım ama burdann hayatta uzakta kalmam zaten 4 gunde costum yedım yarın sabah tartıya cıkınca bellı olucak ak koyun kara koyunhadı herkese ıyı geceler kızlar yarın grs
kız senn yokluğunda askerime kavuştum cnm
canım senin bu yaz nişanın mı olacaktı ?
Canımsınnnnn,teşekkür ederim bitanem.Sen de benim için çok özelsin canım...
Kaptanım geçmiş olsun canım benim,Mevlam korktuğumuz yere uğratmasın,sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin inşallah ailelerimize.
Ben de 1 saat kadar önce döndüm canlarım cenazeden.3 gündür acıların en büyüklerinden birini yaşayan dostumun gözlerine kilitlendim kaldım,hala yüzündeki acı gözlerimin önünden gitmiyor,Allah sabır versin Ona,dualarınızı eksik etmeyin canlarım.11 saatlik yoldan geldim,belim feci ağrıyor.Şimdi duş aldım biraz uyuycam,akşam girerim canlarım...
günaydın sekerlerim ben geldimm...
tüm gecmişi okudum valla hiç bi mesajınızı atlamadım
gülüm gecmiş olsun cnaım benimm...
cemrem atlattın gününü kimsecikler yokmus ama olsun sen basarmıssın..
minnosum bende senin gibi öyle gezdim öyle gezdim ki sormaa...
julıacım askerin gelmiş sonunda gözün ayrın tatlım...
daha bi cok sey yazıcaktım ama unuttum kızlar..
bu gün aylık sayı gönderim günü ve hastada cok kalabalık.. ve ben yol yorgunuyom sabah 06:40 da indim otobüsden direk iş yerine geldim ... bitmiş haldeyim anlıcanızz...
selam canlarım ben geldim var ya ev o kadar kalabalık ki kuzenim geldi yurt dışaındanıo gelince misafir eksik kalmıyor takıma girmeye hiç fırsat bulmadım ama kaçamakta yapmadım
ama var ya sanki işkence börekler baklavalar havada uçuşuyor çok zor ama yemeyince daha mutlu oluyorum
selamm canlarım ben geldımm sonundaa cok fazla gecmısı okuyamadım canlarım kusura bakmayın olurmu ee 4gun bırsuru yazmısınızz nasıl okıyım ama
cok ozledım sızlerı ya... kayınpederlerı gezdırlerım derken bızde guzel bı tatıl yaptık gercı cok ama cok yorucuydu suan bıle ayaklarım agırıyor ama olsun guzeldı sonucta..
neyse kırmızıgulum son sayfaalardA gordumm annen rahatsızlanmıs cok cok gecmıs olsun tatlım benım ,ınsallah annen tamamen duzelmıstır canım benım
bu arada nevcımm senınde bır dostunun kaybı olmus galıba Allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara sabır versın ınsallah
yarınn cok ama cok yogun bır ıs ortmı beklıyor benı canlarım oglene kadar gelemem galıba anlatmıstım sıze ayın 30 una kadar yetısmesı gereken 5 tane dosyam var dıye onları 2-3 gune halledıp ayın 30 una bırakmamam lazım ama burdann hayatta uzakta kalmam zaten 4 gunde costum yedım yarın sabah tartıya cıkınca bellı olucak ak koyun kara koyunhadı herkese ıyı geceler kızlar yarın grs
allah yardım etsin sabır versin geride kalanlara
günaydın ....
bende hafta sonu gezdim ctesi toplantım vardı oraya gittim pazarda nişan vardı ordanda yemege çağırdılar oradaydık gece yarısı eve girebildik kızımın düzenide kalmadı tabii çocuk eve gelince normale döndü
günaydın sekerlerim ben geldimm...
tüm gecmişi okudum valla hiç bi mesajınızı atlamadım
gülüm gecmiş olsun cnaım benimm...
cemrem atlattın gününü kimsecikler yokmus ama olsun sen basarmıssın..
minnosum bende senin gibi öyle gezdim öyle gezdim ki sormaa...
julıacım askerin gelmiş sonunda gözün ayrın tatlım...
daha bi cok sey yazıcaktım ama unuttum kızlar..
bu gün aylık sayı gönderim günü ve hastada cok kalabalık.. ve ben yol yorgunuyom sabah 06:40 da indim otobüsden direk iş yerine geldim ... bitmiş haldeyim anlıcanızz...
canım gülümün annesi rahatsızmıstı ama şimdi daha iimiş..hoşgeldin canımmm...
julia gözün aydın... kırmızıma ne oldu ? geçmiş olsun..
hg meyvecim insallah sen kacirmamissin barimalesef biz dökülüyoruz
gunaydin balli kurabiyelerim nasilsiniz biri guzel haber versin benim moral cok bozuk
canım gülümün annesi rahatsızmıstı ama şimdi daha iimiş..
ahh ahhh ben kacırmamısmıyımdır sencee :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?