Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam canları yıne arazıdeyım malesef cepte yazıyorum size haber vereyim dedim herkrslerın tatılı yemek masasında gecmıs galıba neyse bu hafta super olalım bırıncı olalım kızlar tamam mı hepınıze mucuk grs ballarım

Slm kızlar 4 günlük bir aradan sonra merhaba acayip grip olmuş durumdayım kötü tarafı oğluşumada geçti. Fzl kaçamak yapmadım yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra devam ettim ama bu grip beni mahfetmiş durumda kulaklarım bile duymuyor off offf

hadi bakalim sonuc ne olacak etkili olursa bende yaparim

çok sevindim canıım....annenin iyi olmasına..allah sağlıklı uzun ömürler versin.....
allah rahmet etsin canım..allah sevdiklerine hayırlı ömürler versin....

kız senn yokluğunda askerime kavuştum cnm
gözün aydııın.....

geçmiş olsuuun.....
ge ge ge yamacima sende bizdensin .. ya nazar degdi bize kizklar toplanin kursun dokecegizbaska turlu olmuyor ya
evet hepimiz salmışız valla ...acil çeki düzen verileeeeeeeeeeeee...............

guzel kaptanim hadi bizi hizaya sok . yoksa saldik cayira mevlam kayira

frangicim müsli diyetini nasıl yapıyorsun sen 2 h 2 ö şeklindemi..

doğaaaaa tenefüs tenefüs tenefüss

dogaciiim zirrrrrrr bak zil caliyor tenefuss zamanihadi cik gel bekletme bizi

yettim gariiihiç tadım yok benim yaaaakızımın hiç huzuru yok hiç bişey yemiyor en çok yediği 3 kaşık anasına çekmemişyüzü küçüldü çocuğun + ev bulamadık daha varr 9. ayda falan o kadar beklemek istemiyorum ev kirli ne yapıcam bilmiyorum huzursuzum böyle oturmaktanda

doğacımmm canımm neden ev arıyorsun senn ben kacırmısım onu...
kızınada üzülme arada olur cocuklara öyle seyler yine yemeğe baslcaktır..

bravvo minnosum ya toparla bizi bastada beni dur elinede benim oklavayi veriiim

gecmis olsun canim baharda gripde cok kotu olmus canim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…