frangicim müsli diyetini nasıl yapıyorsun sen 2 h 2 ö şeklindemi..
doğaaaaa tenefüs tenefüs tenefüss
gunaydin balli kurabiyelerim nasilsiniz biri guzel haber versin benim moral cok bozuk
canım gülümün annesi rahatsızmıstı ama şimdi daha iimiş..
ahh ahhh ben kacırmamısmıyımdır sencee :18::18::18:
canım hayırdır? kötü birşey yok ya??
sağol canım bilgi verdiğin için.. işten fırsat bulup geçmişe bakamadım..
haftasonum full aktivite idi, evde oturmadım hiç.. yemekleri de kaçırdım zaten... şimdi elden geldiğince müsli diyeti yapmaya çalışıcam bu hafta, bakalım ne kadar farkedecek.. sabah ofiste müsli kalmadığı için mısır gevreği ile başladım ama öğlen alışveriş yapıcam..
kızlar arkadaş izine ayrıldı tek kaldım şu ara işlerle boğuşuyorum teneffüs verirsem gelirim
çok sevindim canıım....annenin iyi olmasına..allah sağlıklı uzun ömürler versin.....kizlar geldim, geldim..cok merak etmissiniz beni ve annemi. Allah razi olsun hepinizden..
sukurler olsunki annemi hastaneden cikarttik. Allahtan kalbi degilmis mesele..bronsit olmus ve bogazi nefes borulari iltihap almis..oksurdukcede butun kaslari incilmis ve kalp damarlarina kadar eziyet gormus..antibiyotik agri kesici ve hava verdileri...simdi evde yatiyor bende yemek yapiyorum...iki gun hastanede beklemekten ne uyudum nede diet yaptim..babam doner getirmisti onu yedim..bugun geri dietime devam ediyorum..Allah analarimizi babalarimiz basimizdan eksik etmesinnn..elnet birgun olacak ama Allah gecinden versin...
allah rahmet etsin canım..allah sevdiklerine hayırlı ömürler versin....Canımsınnnnn,teşekkür ederim bitanem.Sen de benim için çok özelsin canım...
Kaptanım geçmiş olsun canım benim,Mevlam korktuğumuz yere uğratmasın,sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin inşallah ailelerimize.
Ben de 1 saat kadar önce döndüm canlarım cenazeden.3 gündür acıların en büyüklerinden birini yaşayan dostumun gözlerine kilitlendim kaldım,hala yüzündeki acı gözlerimin önünden gitmiyor,Allah sabır versin Ona,dualarınızı eksik etmeyin canlarım.11 saatlik yoldan geldim,belim feci ağrıyor.Şimdi duş aldım biraz uyuycam,akşam girerim canlarım...
gözün aydııın.....kız senn yokluğunda askerime kavuştum cnm
geçmiş olsuuun.....Slm kızlar 4 günlük bir aradan sonra merhaba acayip grip olmuş durumdayım kötü tarafı oğluşumada geçti. Fzl kaçamak yapmadım yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra devam ettim ama bu grip beni mahfetmiş durumda kulaklarım bile duymuyor off offf
evet hepimiz salmışız valla ...acil çeki düzen verileeeeeeeeeeeee...............ge ge ge yamacima sende bizdensin .. ya nazar degdi bizekizklar toplanin kursun dokecegiz baska turlu olmuyor ya
çok sevindim canıım....annenin iyi olmasına..allah sağlıklı uzun ömürler versin.....
allah rahmet etsin canım..allah sevdiklerine hayırlı ömürler versin....
gözün aydııın.....
geçmiş olsuuun.....
evet hepimiz salmışız valla ...acil çeki düzen verileeeeeeeeeeeee...............
frangicim müsli diyetini nasıl yapıyorsun sen 2 h 2 ö şeklindemi..
doğaaaaa tenefüs tenefüs tenefüss
dogaciiim zirrrrrrr bak zil caliyor tenefuss zamanihadi cik gel bekletme bizi
yettim gariiihiç tadım yok benim yaaaa kızımın hiç huzuru yok hiç bişey yemiyor en çok yediği 3 kaşık anasına çekmemiş yüzü küçüldü çocuğun + ev bulamadık daha varr 9. ayda falan o kadar beklemek istemiyorum ev kirli ne yapıcam bilmiyorum huzursuzum böyle oturmaktanda
selam canları yıne arazıdeyım malesef cepte yazıyorum size haber vereyim dedim herkrslerın tatılı yemek masasında gecmıs galıba neyse bu hafta super olalım bırıncı olalım kızlar tamam mı hepınıze mucuk grs ballarım
Slm kızlar 4 günlük bir aradan sonra merhaba acayip grip olmuş durumdayım kötü tarafı oğluşumada geçti. Fzl kaçamak yapmadım yürüyüşlerimi akşam yemeğinden sonra devam ettim ama bu grip beni mahfetmiş durumda kulaklarım bile duymuyor off offf
Kızlar geçmişe bakamadım kaçırdığım birşeyler varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?