Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm takım için konuşmadım ben , liste olarakta degil
senin için dedimm hani işi sıkı tutsak 1 ayda atıyorum olacak iş 3 ayda oluyor o sebebten cnm
yoksa liste , takım filan degil demek istediigm

Benden sigorta girisi icin evrak istediler.
Aile hekimleri veriyir mu saglik raporunu kelebekim kelebekolacam
30 haziran 2012 tarihli 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince: Hafif tehlikeli ve 10 kişiden fazla çalışanı olan, Tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde çalışacaklar, yapacakları işe uygun olduklarını belirten sağlık raporu olmadan işe başlatılamazlar, bu kanun kapsamında alınması gereken sağlık raporları, işyeri sağlık ve güvenlik biriminde veya hizmet alınan Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminde (OSGB) görevli olan işyeri hekiminden alınır. Bu rapor, 10 dan az çalışanı olan az tehlikeli işyerleri içindir.
bu gecerli canım uyarsa veriyorum ben.

Üretimde olmadığım için normal sağlık raporu yeterli diğerlerinden akciger grafisi kulak odyometrisi vs istemisler.
Umarim benimde aile hekimim verir.

bence böyle düşünme.@masumm un da demek istediği gibi senin meta hızlı cok kısa dönemde halledersin aslında.biraz sabır biraz kararlılık.hedefe ulaşmadan böyle bişey yapmak seni başa döndürür.başlamışken hedefe ulaş azmet. sık dişini.biliyorum uzun sürdü yıprandın ama tünelin sonundaki ışığı görmek için az koş canım .

cnm takım için konuşmadım ben , liste olarakta degil
senin için dedimm hani işi sıkı tutsak 1 ayda atıyorum olacak iş 3 ayda oluyor o sebebten cnm
yoksa liste , takım filan degil demek istediigm
Banummm güzelimm biliyorumm canımmm kızz senlik değil seviyorum kız senii alınganlık değil zatenn öyle bir karar almayı düşünüyordum.Yanii bu şekilde daha iyi olacak kendimi kaıyorumm bu seferde ters tepiyorr biraz rahat bırakmalıyım kendimii yanii öyle düşünüyorum

biliyorum canım brn saf proyu...öyle yaptığımda çok oldi ama budefa sabah domates ekledim.hem sevdiyimden hem de saf pro yapınca cuma için çoook iyi gidiyo evet ama suda attığım için sabahı hoop artı çıkıyorum .o yüzden kahvaltıya minik sebzelerle ekleme yaptım 2haftadır...ama saat 4de tavuk ve lor yiycem...ödem çayımı da yaptım ooohhhh...yarına çok büyük hedefim yok aslında ama 63ü görmem gerek...o yüzden kızımı da kreşten almaya yürüyerek gidicem bi 45dakika olur...ayyy tüm sırlarımı da rakiplere açık eytimyok anam yok bi şey yapmıycam ekmeyi yağa banıp yiycem
he bu mu.hani ilk günlerdeki olan baş ağrısı vs .
Hmmm sigara bırakma adına diyosuuuuun
Gerçekten öyle gibi oldu. Darısı büyük ablamın ve tüm isteyenlerin başına. Yakında ablamın tüp bebek denemesi olacak inşallah bu sefer yüzü güler
Güzelimmmm fit bebeyiiiim ne yapıyon?korumadamısın?ablalarının da inşallah yüzü güler her şey için...
Kız yok sade Aynura yapacktım ama varmış öyle bi nick...sizin için deyişecektim kolay olsun diye...sen seferbaşı için diyosan o bugünlük nick
Ahuuuu dün pilav yedin demi?hem de akşam
Sen bulursun bi yolunu canım benim.düzenine uydurursun bi şeyler
yok kız o aynura biz dely le aynı saftayız ona iskender değil sopa anca.
Yaaa ne diyoniz kıza bırakın lahmacun yesin ...ayyy isgender de olur hemi de pilav üsteeee

bende regli üstü , yarın gelmesi gerekiyor

Vuuuuu rakiplerimiz yumurtlama ve regl haftasında a dostlaaaar

Akşama yengem gelecekmiş...hazırlık yapıyom...karbon karbon var yemeklerde.ah canııım yiyip şişecekler
Pilav yapıcam ütü yapıcam evi süpürücem banyo yapıcam ...offf ya oturdum kanepeye hiççç kalkasım yok hiççç...yaaaa hani beni işim yoktu bugün dinlecektimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…