- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Okuyorumm canımm okumaz mıyımm güzelimm yani haklısında yerden göğe kadar takım adına ben yarın %80 geçtim @Ausencia güzelimden meznuiyetimi rica edeceğimm.Çünküü adapte olamıyorum mezuniyetimi alıp gene devam ederim menülerimle
30 haziran 2012 tarihli 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince: Hafif tehlikeli ve 10 kişiden fazla çalışanı olan, Tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde çalışacaklar, yapacakları işe uygun olduklarını belirten sağlık raporu olmadan işe başlatılamazlar, bu kanun kapsamında alınması gereken sağlık raporları, işyeri sağlık ve güvenlik biriminde veya hizmet alınan Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminde (OSGB) görevli olan işyeri hekiminden alınır. Bu rapor, 10 dan az çalışanı olan az tehlikeli işyerleri içindir.Benden sigorta girisi icin evrak istediler.
Aile hekimleri veriyir mu saglik raporunu kelebekimkelebekolacam
bende ovulasyonTembel değilim ben.
Plato donemindeyim
Üretimde olmadığım için normal sağlık raporu yeterli diğerlerinden akciger grafisi kulak odyometrisi vs istemisler.30 haziran 2012 tarihli 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince: Hafif tehlikeli ve 10 kişiden fazla çalışanı olan, Tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde çalışacaklar, yapacakları işe uygun olduklarını belirten sağlık raporu olmadan işe başlatılamazlar, bu kanun kapsamında alınması gereken sağlık raporları, işyeri sağlık ve güvenlik biriminde veya hizmet alınan Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminde (OSGB) görevli olan işyeri hekiminden alınır. Bu rapor, 10 dan az çalışanı olan az tehlikeli işyerleri içindir.
bu gecerli canım uyarsa veriyorum ben.
bende ovulasyon
bence böyle düşünme.@masumm un da demek istediği gibi senin meta hızlı cok kısa dönemde halledersin aslında.biraz sabır biraz kararlılık.hedefe ulaşmadan böyle bişey yapmak seni başa döndürür.başlamışken hedefe ulaş azmet. sık dişini.biliyorum uzun sürdü yıprandın ama tünelin sonundaki ışığı görmek için az koş canım .Öyle kuzummm yaa sonuçta takımın iyiliği için çünkü ben bu ara pek iyi değilim.Yanii takımıma zarar gelmesin zaten %80 verdim sayenizdee tatlım gerisini %50 olarka ben devam ederim .Burdaa olcamm kızz kovsanızda gitmemm zatennn
onun yorumlamasına bağlı.Üretimde olmadığım için normal sağlık raporu yeterli diğerlerinden akciger grafisi kulak odyometrisi vs istemisler.
Umarim benimde aile hekimim verir.
Akciger grafisi getirin verelim diyorlar. PffÜretimde olmadığım için normal sağlık raporu yeterli diğerlerinden akciger grafisi kulak odyometrisi vs istemisler.
Umarim benimde aile hekimim verir.
Banummm güzelimm biliyorumm canımmm kızz senlik değil seviyorum kız senii alınganlık değil zatenn öyle bir karar almayı düşünüyordum.Yanii bu şekilde daha iyi olacak kendimi kaıyorumm bu seferde ters tepiyorr biraz rahat bırakmalıyım kendimii yanii öyle düşünüyorumcnm takım için konuşmadım ben , liste olarakta degil
senin için dedimm hani işi sıkı tutsak 1 ayda atıyorum olacak iş 3 ayda oluyor o sebebten cnm
yoksa liste , takım filan degil demek istediigm
5 kg kaldı canımmm daa ben de ruhh eyii değillDelyDoly mezüniyetine kaç kilo kaldı?
Aaa sende sisiyor musun ovulasyonda.bende ovulasyon
Senle morti olalım bak nasıl verisin5 kg kaldı canımmm daa ben de ruhh eyii değill
Haklısındakelebekolacam vallaa yıldımm azcukk galibaa
biliyorum canım brn saf proyu...öyle yaptığımda çok oldi ama budefa sabah domates ekledim.hem sevdiyimden hem de saf pro yapınca cuma için çoook iyi gidiyo evet ama suda attığım için sabahı hoop artı çıkıyorum .o yüzden kahvaltıya minik sebzelerle ekleme yaptım 2haftadır...ama saat 4de tavuk ve lor yiycem...ödem çayımı da yaptım ooohhhh...yarına çok büyük hedefim yok aslında ama 63ü görmem gerek...o yüzden kızımı da kreşten almaya yürüyerek gidicem bi 45dakika olur...ayyy tüm sırlarımı da rakiplere açık eytimTamam saf pro dememis sin ama sifir pro saf pro pek fark yokki.
Ekmek ile domatesin icindeki kiyaslanamaz ama sıfır karbon da olmaz ben onu demek istemiştim.bak sıfır karbon bu oluyor mesela bu sabahki kahvaltim ..
Dil peyniri
Sahanda yumurta
2 dilim hindi füme. Foto yu yukleyemeidm
Kavram karmasasi olmasin diye duzelttim canim yoksa ekmeksiz menulerini begendim ben
Düşük kh diyeti yaptığım için neredeyse ezbere biliyorum kh oranlarını. Takinti ordan kusura bakma
Hmmm sigara bırakma adına diyosuuuuunhe bu mu.hani ilk günlerdeki olan baş ağrısı vs .
Güzelimmmm fit bebeyiiiim ne yapıyon?korumadamısın?ablalarının da inşallah yüzü güler her şey için...Gerçekten öyle gibi oldu. Darısı büyük ablamın ve tüm isteyenlerin başına. Yakında ablamın tüp bebek denemesi olacak inşallah bu sefer yüzü güler
Kız yok sade Aynura yapacktım ama varmış öyle bi nick...sizin için deyişecektim kolay olsun diye...sen seferbaşı için diyosan o bugünlük nickKedibochi cnm aynuraya bende yazıcaktımda kaldı
evet bende 0 kh yaptıgımda süt ve süt ürünleri ve et, yumurta vs yiyorum çünkü sebze ve meyveleirn kh deger yüksek , tabi ekmek gibi kötü kh degiller ama sonuç kh onlarda
_AYNURA_ cnm senikide yarı pro günleri olsun adı niki degitircekmisin
önünde noktalama işareti koyma bence , etiket yaparken çok zor oliyyy
Ahuuuu dün pilav yedin demi?hem de akşamAnaam şu kk ya elli kere girdim girdim çıktım yazamadım bende durumlar fena seferbaşııı yetiş sporla gelen şişlikler bi türlü gitmemiş geç gelen regli de etkiledi tabi
iki günde o kadar artı nasıl geldi yaaa kafayı yiycem bugün hep vicdan çorbası yapcam yarın ola hayrola
Sen bulursun bi yolunu canım benim.düzenine uydurursun bi şeylerhosbuldum aynuram nasilsin? evet karsilasamiyoruz ben gelemiyorumki burya dogru duzgun, is ev cocuklar derken hayat akip gidiyo resmen ama sikayetci degilim elhamdulillah seviyorum kosusturmali hayati
ramazanda iyi kilo verecegimi dusunuyorum aynuram cunku bu kosusturmaya birde ramazan coskusu eklendimi tam olacak insallahsadece uyku problemi var cunku burda bura saati 10 gibi iftar oluyor gece gec yat sahura kalk kizim sagolsun gecede 3-4 defa kalkar sabah ise gitmem lazim gunduz dinlenme ihtimalim hic yok bi onu dusunuyorum
Yaaa ne diyoniz kıza bırakın lahmacun yesin ...ayyy isgender de olur hemi de pilav üsteeeeyok kız o aynura biz dely le aynı saftayız ona iskender değil sopa anca.
bende ovulasyon
bende regli üstü , yarın gelmesi gerekiyor
Teşşekür ederimm canımm çok incesinnn sağolasın bırakmayacagımda sadece takımdan mezun liste dışı devam edecegim.Senle morti olalım bak nasıl verisin
Bırakma beş kilo için bende bırakmışdım sonun 20 kilo ile geri döndüm
İyiyim aynuram, koruma sınırlarında geziyorumGüzelimmmm fit bebeyiiiim ne yapıyon?korumadamısın?ablalarının da inşallah yüzü güler her şey için...
Nasıl yapa bilirim?bi fikir verin o zaman deyiştireyim..Aaa sende sisiyor musun ovulasyonda.
Bende bitekk ben ve aynura şişiyor sandim hatta o benden az şişiyor aslind.
Evet aynurs etiket yapmak çok zor sana_AYNURA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?