- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok aç da kalamıyorum iyice halsiz düşeceğim hastalığım geçmeyecek diyeGeçmiş olsun
artı deme artı deme Tellioğlu
bitmeyen çile aöf
dün akşam @Ahu060812 nın dediği gibi gazoz modundayım (saat 9 da) eşimde diyo havacılık la ilgili bi bölüm varmıl işletmenin alt bölümü gibi bişeymiş eeee dedim okusam mıki diyo
ayyy durduk yere dert alcak başına ama sen bilirsin oku dedim....
tamam daktırım
duman solumuyorum bu arada
Canım çatlak, yara gibi durumlarda istersen madecassol merhem de kullanabilirsin yenilenmeyi hızlandırır o. Bir de o yara çatlak olayı geçene kadar istersen probiyotiği verme daha sonra devam et.Tamam canım sağol. Şöyleki azar azar yapıyor bu sebepten çok kötü pişik oldu, ishal gibi yaptı. Pişik için bir solüsyon hazırlatıyorum borigue %3 pişik kremleri hiç fayda etmiyor, şu an derisi soyulmuş durumdakabızlık bir dert sürekli yapması bir dert
Hemen aldirayım sağol canım, başını şişirdimCanım çatlak, yara gibi durumlarda istersen madecassol merhem de kullanabilirsin yenilenmeyi hızlandırır o. Bir de o yara çatlak olayı geçene kadar istersen probiyotiği verme daha sonra devam et.
Çok aç da kalamıyorum iyice halsiz düşeceğim hastalığım geçmeyecek diye
Evet şimdi öyle şeyleri de var aman bunu bitireyim de o kalsın 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor topu topu 20 soru soruluyor zaten saçmaladılar iyice
Yok canım olur mu hiç, hepimiz ne biliyorsak paylaşıyoruz burada. :)Hemen aldirayım sağol canım, başını şişirdim
Saf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani benceTatlimbu saf pro olmamış ki.
Domatesi ve içinde yulaf mi vardi o probarin neyse o ikisi bozuyor.
Saf pro olmasada guzel bi menü ama
Bu gün iki kez yemeyi deneye bilirsin mesela...saat 4gibi köfte yoğurt ve az salata yiyerek günü kapata bilirsin bence yok olmaz 2öyün diyorsan akşamı yoğurtla geçir canım...ama iki öyün super olur yani.. bi de ikinci öyünü saat 4gibi ye bitir.Ama dört gündür açım ve tartı bana ihanet ediyor, bugün öğlen tavuk köftesi salata, akşam ne yiyeyim sen söyle. Hatta sen ne yemem gerektiğini söyle uyarım, ton balığı hariç
Hay aksi şeytaaan...bak bu bize yaramadıHahhaha 3.günüm bebekimm
Meryemim tatlım hoş gelmişsin.hiç karşılaşamadık seninle de...if i masumum anlatmış ama ramazanda kilo veren yapın varsa ok yoksa yaramaz sana.anladim canim cok tesekur ederim
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonkutsal perşembedennn günaaaydııınnn hepinizeeee
dün ki sporumu ve menümü bildireyim hanımlar;
20 dk eliptik
15 dk koşu
Squat
Ağırlıkla kol çalışması
menüm:
sabah: ılık limonlu su
Kuru meyveli chia
ara: salatalıklı detox içeceği
öğle: yer elmalı semizotu ve yoğurt
ara: keten tohumlu yoğurt ve 5 erik
akşam: yer elmalı bezelye
akşamda kiraz sapı kaynatıp içtim 4 lt ye yakında su
Begümüm özledik seni yaaa...bitmeyen çile aöf
dün akşam @Ahu060812 nın dediği gibi gazoz modundayım (saat 9 da) eşimde diyo havacılık la ilgili bi bölüm varmıl işletmenin alt bölümü gibi bişeymiş eeee dedim okusam mıki diyo
ayyy durduk yere dert alcak başına ama sen bilirsin oku dedim....
tamam daktırım
duman solumuyorum bu arada
meyveyi az kullan sheriiiim...akşam hiiiç kullanmaİnşallah ececim 3 haftadir elim bos dönüyordum bu hafta artik kirilsin inadi metanin.
Ben persembe de yapmak istiyorum senin gibi spor ama sisme faktörünü riske edemiyorum.
Sen de tellioglusun. Dikkatli olalim.
Tabi sismicenden eminsen yap.
Ara verince soguyor insan 1 gün bile.
O sacmalik kalkarsa kalan 3 dersimi de verip mezun olurum.Çok aç da kalamıyorum iyice halsiz düşeceğim hastalığım geçmeyecek diye
Evet şimdi öyle şeyleri de var aman bunu bitireyim de o kalsın 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor topu topu 20 soru soruluyor zaten saçmaladılar iyice
Benimde kalan 5 dersim var nasipse vermeye çalışıyorumO sacmalik kalkarsa kalan 3 dersimi de verip mezun olurum.
Yoksa kalsin thanks
Yaaa niye cvp vermedin baa senya kahvemi içtim içim bi sevinç bi kıpırtı
Tamam saf pro dememis sin ama sifir pro saf pro pek fark yokki.Saf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani bencegünlük pro yapıyorum perşenbeleri.sadece kahvaltıda az sebze alıyorum domates maydanoz gibi bi de karbon sıfır.yani domatesin içindeki karbonla o pro bardaki kaşık ucu karbonla ekmekteki eş deyer mi şericim...onun için sıfır karbon diyorum...bence sen de dene rakip olsak ta
Bu gün iki kez yemeyi deneye bilirsin mesela...saat 4gibi köfte yoğurt ve az salata yiyerek günü kapata bilirsin bence yok olmaz 2öyün diyorsan akşamı yoğurtla geçir canım...ama iki öyün super olur yani.. bi de ikinci öyünü saat 4gibi ye bitir.
Hay aksi şeytaaan...bak bu bize yaramadıhey seferoğulları yok mu içinizde regli bitib şişliyi geçen biri
Meryemim tatlım hoş gelmişsin.hiç karşılaşamadık seninle de...if i masumum anlatmış ama ramazanda kilo veren yapın varsa ok yoksa yaramaz sana.
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonbak seferoğlusun dikkatli ol haaa...karbon almamamaya diegü
ay kaçırdım du bakim ne demişsin.Yaaa niye cvp vermedin baa sen
Tembel kadınSondaki kilo veremeyen benim. 3 haftadir 200 200 veren ben.
Benim
he bu mu.hani ilk günlerdeki olan baş ağrısı vs .Nasıl yani?ne çarpılması?
Kız kelebek, senin hamile fulyandan ben yararlanamadim ama seninle yarışınca ablam yararlanmış olduay kaçırdım du bakim ne demişsin.
Saf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani bencegünlük pro yapıyorum perşenbeleri.sadece kahvaltıda az sebze alıyorum domates maydanoz gibi bi de karbon sıfır.yani domatesin içindeki karbonla o pro bardaki kaşık ucu karbonla ekmekteki eş deyer mi şericim...onun için sıfır karbon diyorum...bence sen de dene rakip olsak ta
Bu gün iki kez yemeyi deneye bilirsin mesela...saat 4gibi köfte yoğurt ve az salata yiyerek günü kapata bilirsin bence yok olmaz 2öyün diyorsan akşamı yoğurtla geçir canım...ama iki öyün super olur yani.. bi de ikinci öyünü saat 4gibi ye bitir.
Hay aksi şeytaaan...bak bu bize yaramadıhey seferoğulları yok mu içinizde regli bitib şişliyi geçen biri
Meryemim tatlım hoş gelmişsin.hiç karşılaşamadık seninle de...if i masumum anlatmış ama ramazanda kilo veren yapın varsa ok yoksa yaramaz sana.
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonbak seferoğlusun dikkatli ol haaa...karbon almamamaya dikkatttt..
Begümüm özledik seni yaaa...
meyveyi az kullan sheriiiim...akşam hiiiç kullanma
Tamam canım az önce kahve içtim 3 diyet bisküvi ile ,dolapları siliyorum düşüp bayılmıyım dedim :)Saf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani bencegünlük pro yapıyorum perşenbeleri.sadece kahvaltıda az sebze alıyorum domates maydanoz gibi bi de karbon sıfır.yani domatesin içindeki karbonla o pro bardaki kaşık ucu karbonla ekmekteki eş deyer mi şericim...onun için sıfır karbon diyorum...bence sen de dene rakip olsak ta
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonbak seferoğlusun dikkatli ol haaa...karbon almamamaya dikkatttt..
Begümüm özledik seni yaaa...
meyveyi az kullan sheriiiim...akşam hiiiç kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?