Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun
artı deme artı deme Tellioğlu
Çok aç da kalamıyorum iyice halsiz düşeceğim hastalığım geçmeyecek diye

Evet şimdi öyle şeyleri de var aman bunu bitireyim de o kalsın 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor topu topu 20 soru soruluyor zaten saçmaladılar iyice

Canım çatlak, yara gibi durumlarda istersen madecassol merhem de kullanabilirsin yenilenmeyi hızlandırır o. Bir de o yara çatlak olayı geçene kadar istersen probiyotiği verme daha sonra devam et.

Canım çatlak, yara gibi durumlarda istersen madecassol merhem de kullanabilirsin yenilenmeyi hızlandırır o. Bir de o yara çatlak olayı geçene kadar istersen probiyotiği verme daha sonra devam et.
Hemen aldirayım sağol canım, başını şişirdim

DelyDoly sana yazdıkalrımızı okuyormusun

diyoruzki bırak şu lahmacunalrı , dönerleri
az kh al , kilo veriyor olabilirisin ama daha çok ver
takıma geldigin ilk 1 ay çok özenliydi menüleirn
ondan sonra hep lahmacun , döner

iyi bir etan var evet ama daha çabuk ver vee korumaya geç bian önce bence
1 gün ye 3 gün tut :)

Tatlimbu saf pro olmamış ki.
Domatesi ve içinde yulaf mi vardi o probarin neyse o ikisi bozuyor.
Saf pro olmasada guzel bi menü ama
Saf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani bencegünlük pro yapıyorum perşenbeleri.sadece kahvaltıda az sebze alıyorum domates maydanoz gibi bi de karbon sıfır.yani domatesin içindeki karbonla o pro bardaki kaşık ucu karbonla ekmekteki eş deyer mi şericim...onun için sıfır karbon diyorum...bence sen de dene rakip olsak ta
Ama dört gündür açım ve tartı bana ihanet ediyor, bugün öğlen tavuk köftesi salata, akşam ne yiyeyim sen söyle. Hatta sen ne yemem gerektiğini söyle uyarım, ton balığı hariç
Bu gün iki kez yemeyi deneye bilirsin mesela...saat 4gibi köfte yoğurt ve az salata yiyerek günü kapata bilirsin bence yok olmaz 2öyün diyorsan akşamı yoğurtla geçir canım...ama iki öyün super olur yani.. bi de ikinci öyünü saat 4gibi ye bitir.

Hahhaha 3.günüm bebekimm
Hay aksi şeytaaan...bak bu bize yaramadı hey seferoğulları yok mu içinizde regli bitib şişliyi geçen biri
anladim canim cok tesekur ederim
Meryemim tatlım hoş gelmişsin.hiç karşılaşamadık seninle de...if i masumum anlatmış ama ramazanda kilo veren yapın varsa ok yoksa yaramaz sana.
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonbak seferoğlusun dikkatli ol haaa...karbon almamamaya dikkatttt..
Begümüm özledik seni yaaa...
meyveyi az kullan sheriiiim...akşam hiiiç kullanma

O sacmalik kalkarsa kalan 3 dersimi de verip mezun olurum.
Yoksa kalsin thanks

Tamam saf pro dememis sin ama sifir pro saf pro pek fark yokki.
Ekmek ile domatesin icindeki kiyaslanamaz ama sıfır karbon da olmaz ben onu demek istemiştim.bak sıfır karbon bu oluyor mesela bu sabahki kahvaltim ..
Dil peyniri
Sahanda yumurta
2 dilim hindi füme. Foto yu yukleyemeidm

Kavram karmasasi olmasin diye duzelttim canim yoksa ekmeksiz menulerini begendim ben
Düşük kh diyeti yaptığım için neredeyse ezbere biliyorum kh oranlarını. Takinti ordan kusura bakma

bende burayı sizleri özledim
ama çok yoğunum
fırsat buldukça gelicem artık

Tamam canım az önce kahve içtim 3 diyet bisküvi ile ,dolapları siliyorum düşüp bayılmıyım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…