Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız kelebek, senin hamile fulyandan ben yararlanamadim ama seninle yarışınca ablam yararlanmış oldu
kız bekarlar sadece virusu taşıyor benden alıp en yakın evliye bulaştıryor.ayy cok güzel.sıradaki gelsin lütfen.

Benimde kalan 5 dersim var nasipse vermeye çalışıyorum
Ben kaydimi yenilemedim son dönem.
Sana kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin.
Myo benim için bir etiket oluyor. Yoksa okuldan ne ogrenmisim ki. Asıl çalışırken öğrendim ben dis ticareti. O yüzden çok ta fifi yaptıkları sacmaliklar.
Millet dersten kalsin da yenidrn yeniden kayit yenilesinler diye yapılıyor bunlar.
Örgün okuyana doğru götürme filan yok.
Varsa yoksa gariban aöf luye.

Aynen canım sırf kalma olsun yeniden ödeme yapılsın diye resmen hakka giriyorlar Bende senelerdir uğraşıyorum boşa gitsin istemiyorum o yüzden yeniledim güz dönemini yeniledikten sonra çıktı zaten bu saçmalıkta

kız bekarlar sadece virusu taşıyor benden alıp en yakın evliye bulaştıryor.ayy cok güzel.sıradaki gelsin lütfen.
Gerçekten öyle gibi oldu. Darısı büyük ablamın ve tüm isteyenlerin başına. Yakında ablamın tüp bebek denemesi olacak inşallah bu sefer yüzü güler

Kedibochi cnm aynuraya bende yazıcaktımda kaldı
evet bende 0 kh yaptıgımda süt ve süt ürünleri ve et, yumurta vs yiyorum çünkü sebze ve meyveleirn kh deger yüksek , tabi ekmek gibi kötü kh degiller ama sonuç kh onlarda

_AYNURA_ cnm senikide yarı pro günleri olsun adı niki degitircekmisin
önünde noktalama işareti koyma bence , etiket yaparken çok zor oliyyy

Anaam şu kk ya elli kere girdim girdim çıktım yazamadım bende durumlar fena seferbaşııı yetiş sporla gelen şişlikler bi türlü gitmemiş geç gelen regli de etkiledi tabi
iki günde o kadar artı nasıl geldi yaaa kafayı yiycem bugün hep vicdan çorbası yapcam yarın ola hayrola

Okuyorumm canımm okumaz mıyımm güzelimm yani haklısında yerden göğe kadar takım adına ben yarın %80 geçtim Ausencia güzelimden meznuiyetimi rica edeceğimm.Çünküü adapte olamıyorum mezuniyetimi alıp gene devam ederim menülerimle

hosbuldum aynuram nasilsin? evet karsilasamiyoruz ben gelemiyorumki burya dogru duzgun, is ev cocuklar derken hayat akip gidiyo resmen ama sikayetci degilim elhamdulillah seviyorum kosusturmali hayati
ramazanda iyi kilo verecegimi dusunuyorum aynuram cunku bu kosusturmaya birde ramazan coskusu eklendimi tam olacak insallah sadece uyku problemi var cunku burda bura saati 10 gibi iftar oluyor gece gec yat sahura kalk kizim sagolsun gecede 3-4 defa kalkar sabah ise gitmem lazim gunduz dinlenme ihtimalim hic yok bi onu dusunuyorum

nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Öyle kuzummm yaa sonuçta takımın iyiliği için çünkü ben bu ara pek iyi değilim.Yanii takımıma zarar gelmesin zaten %80 verdim sayenizdee tatlım gerisini %50 olarka ben devam ederim .Burdaa olcamm kızz kovsanızda gitmemm zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…