- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kız bekarlar sadece virusu taşıyor benden alıp en yakın evliye bulaştıryor.ayy cok güzel.sıradaki gelsin lütfen.Kız kelebek, senin hamile fulyandan ben yararlanamadim ama seninle yarışınca ablam yararlanmış oldu
Ben kaydimi yenilemedim son dönem.Benimde kalan 5 dersim var nasipse vermeye çalışıyorum
altıma şeytmişim gibi olmuşşşay kaçırdım du bakim ne demişsin.
Aynen canım sırf kalma olsun yeniden ödeme yapılsın diye resmen hakka giriyorlarBen kaydimi yenilemedim son dönem.
Sana kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin.
Myo benim için bir etiket oluyor. Yoksa okuldan ne ogrenmisim ki. Asıl çalışırken öğrendim ben dis ticareti. O yüzden çok ta fifi yaptıkları sacmaliklar.
Millet dersten kalsin da yenidrn yeniden kayit yenilesinler diye yapılıyor bunlar.
Örgün okuyana doğru götürme filan yok.
Varsa yoksa gariban aöf luye.
Gerçekten öyle gibi oldu. Darısı büyük ablamın ve tüm isteyenlerin başına. Yakında ablamın tüp bebek denemesi olacak inşallah bu sefer yüzü gülerkız bekarlar sadece virusu taşıyor benden alıp en yakın evliye bulaştıryor.ayy cok güzel.sıradaki gelsin lütfen.
Gerçekten öyle gibi oldu. Darısı büyük ablamın ve tüm isteyenlerin başına. Yakında ablamın tüp bebek denemesi olacak inşallah bu sefer yüzü güler
Amin inşallah
hayırlı olsun ablan için , darısı diger ablan ve isteyenlerin başına
Okuyorumm canımm okumaz mıyımm güzelimm yani haklısında yerden göğe kadar takım adına ben yarın %80 geçtimDelyDoly sana yazdıkalrımızı okuyormusun
diyoruzki bırak şu lahmacunalrı , dönerleri
az kh al , kilo veriyor olabilirisin ama daha çok ver
takıma geldigin ilk 1 ay çok özenliydi menüleirn
ondan sonra hep lahmacun , döner
iyi bir etan var evet ama daha çabuk ver vee korumaya geç bian önce bence
1 gün ye 3 gün tut :)
hosbuldum aynuram nasilsin? evet karsilasamiyoruz ben gelemiyorumki burya dogru duzgun, is ev cocuklar derken hayat akip gidiyo resmen ama sikayetci degilim elhamdulillah seviyorum kosusturmali hayatiSaf pro mu dedim ki. Yooo pro dedim bence yani bencegünlük pro yapıyorum perşenbeleri.sadece kahvaltıda az sebze alıyorum domates maydanoz gibi bi de karbon sıfır.yani domatesin içindeki karbonla o pro bardaki kaşık ucu karbonla ekmekteki eş deyer mi şericim...onun için sıfır karbon diyorum...bence sen de dene rakip olsak ta
Bu gün iki kez yemeyi deneye bilirsin mesela...saat 4gibi köfte yoğurt ve az salata yiyerek günü kapata bilirsin bence yok olmaz 2öyün diyorsan akşamı yoğurtla geçir canım...ama iki öyün super olur yani.. bi de ikinci öyünü saat 4gibi ye bitir.
Hay aksi şeytaaan...bak bu bize yaramadıhey seferoğulları yok mu içinizde regli bitib şişliyi geçen biri
Meryemim tatlım hoş gelmişsin.hiç karşılaşamadık seninle de...if i masumum anlatmış ama ramazanda kilo veren yapın varsa ok yoksa yaramaz sana.
Kız menün sıradışı haaa.antin kumtin yiyonbak seferoğlusun dikkatli ol haaa...karbon almamamaya dikkatttt..
Begümüm özledik seni yaaa...
meyveyi az kullan sheriiiim...akşam hiiiç kullanma
nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Okuyorumm canımm okumaz mıyımm güzelimm yani haklısında yerden göğe kadar takım adına ben yarın %80 geçtimAusencia güzelimden meznuiyetimi rica edeceğimm.Çünküü adapte olamıyorum mezuniyetimi alıp gene devam ederim menülerimle
Hahhahahahhaha daktırımmm mükemmelsinn sen yaaaa
yok kız o aynura biz dely le aynı saftayız ona iskender değil sopa anca.hahahah sarışın olanda sen
Öyle kuzummm yaa sonuçta takımın iyiliği için çünkü ben bu ara pek iyi değilim.Yanii takımıma zarar gelmesin zaten %80 verdim sayenizdee tatlım gerisini %50 olarka ben devam ederim .Burdaa olcamm kızz kovsanızda gitmemm zatennnnayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
yok kız o aynura biz dely le aynı saftayız ona iskender değil sopa anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?