ben saat 1 30 da kapattim
Evet gram gram olsun zafer bizim olsun cancagizimayy ada inşallah ben ve sen Eylül ayında 58 kilo oluruzOlar mı olarrr.. ben tekrardan gram gram vermeye niyet ettim Öyle hiç olmaz ise veriyordum
Iciyorum canim bol bol su iciyorum birtek bu rahatlatıyor zaten..Bol bol ılık su içmek en güzel çözüm.
Benim kv giremiyor fena oluyor kadin...aslinda iyi seyler dusunmek lazim icerde...
Yok yok elmali degil o siyah böcükler koymuşlar iclerineeee birak yesinler sen yeme canim..Şuan aradayiz .ikramlara geçti millet kurupastalar vs vs.bende elimi surmedim nolmus.ay şuan resmen yutkunuyom.elmali kurabiye mi o
En iyisi acik mr bulacan canim... oda herhastanede var mi kiiiBeynini ve düşüncelerini kontrol edemiyor sun evet denedim ama olmadı artı vücut tepki vermeye başladı.
Az daha kalaydim panik atak olur çıkardım gibi
Kahve ile avunayim dedim iyyyyyyy.instant kahve icmeyeli çok olmuş bi tuhaf geldi icemedim.Yok yok elmali degil o siyah böcükler koymuşlar iclerineeee birak yesinler sen yeme canim..
Yarin mezun olmaktaaaa var sekerim bi düşün kelebeolacam mezunnnn wawww isliklar alkislar kirmizi halida yurumeler waww yaniiiKahve ile avunayim dedim iyyyyyyy.instant kahve icmeyeli çok olmuş bi tuhaf geldi icemedim.
Ahh ahhh yesemde birrrrrrr yemesemde ama ben yinede yemiycem.yermiyim.kimbilir ne yağı ile yaptilarYarin mezun olmaktaaaa var sekerim bi düşün kelebeolacam mezunnnn wawww isliklar alkislar kirmizi halida yurumeler waww yaniii
Seve seve 3 - 5 allikla baslayalimKız ada bana kokosluk dersi versene kokosluk koçum ol benim sevaba girersin
Bak sana bir sır vereyim zincir bi otelde çalışırdım sizin bu tarz toplantilarinizi kordine eder anlasmasini yapardim.... o kurabiyeleri hic yemedimmm sende yeme emiiiiAhh ahhh yesemde birrrrrrr yemesemde ama ben yinede yemiycem.yermiyim.kimbilir ne yağı ile yaptilar
Bende hiç yemem.iyi etmisim akıllı benBak sana bir sır vereyim zincir bi otelde çalışırdım sizin bu tarz toplantilarinizi kordine eder anlasmasini yapardim.... o kurabiyeleri hic yemedimmm sende yeme emiiii))
Adaaaaa rengim kaçtı yüzüme renk lazim.zayiflamis şaftı kaymış demesinlerSeve seve 3 - 5 allikla baslayalim)) takalim takistiralim kirpikler uzaya ciksin ayyy kelebek yaninda olaydim sana soft guzel bi makyaj yapardim birden icimden geldiiii )
Canim benim soft dedigime bakma ben softla düğüne bile giderim hahahaAdaaaaa rengim kaçtı yüzüme renk lazim.zayiflamis şaftı kaymış demesinler
cok tesekur ederim canim aslinda tam bana gore bir diyetmis zaten yemek yemeye fazla zamanim olmuyor ama emzirdigim icin yemeye ozen gosteriyordum insallah oruc tutucam ramazanda oyle yapim diyodum ama zaten oruc gibiymis :) peki ozel biseylermi yiyosunuz ornegin pro agirlikli felan yoksa klasik seylermi?Benn geldimmmm
Teee sabah alintilamistim ancak yazabildimm..
Canım ben yapıyorum yani yapmaya özen gösteriyorum...
Şimdi en öz şekilde anlatirsam..
Gerçekten oruç gibi düşün.
Sadece su ve şekersiz şeyler içebiliyorsun..
Yani niyetlenmiş gibi kendini motive edersen çok kolay oluyor
Ayyy ne biçim anlatmisim yarım yamalak.
Örnek veriyorum.
Sabah 10 da kahvaltı yap mesela.
Akşam 4 gibi yiyip kapatiyorsun ağzını.
Sadece su yeşil çay vs.
Sabah kahcaltisina kadar aç kalacaksın.
Ama inan çok kolay oluyor.
Arada dış etkenler bozabilir onuda dengelersin.
Bi gun kaynanama dedim kalk sana makyaj yapalim... basladim makyaj yapmaya kp icerde ...sacinida topladik falan bi guzel oldu kp coook begendii ada kızım bu anana hergun makyaj yap demeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?