Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben saat 1 30 da kapattim
oglen son bi kahvalti edelim dedik disarda ramazan oncesi biraz kacti o yuzden aksam spor ve bol yesil cay var yemek yokkk

Benim kv giremiyor fena oluyor kadin...aslinda iyi seyler dusunmek lazim icerde...

Beynini ve düşüncelerini kontrol edemiyor sun evet denedim ama olmadı artı vücut tepki vermeye başladı.
Az daha kalaydim panik atak olur çıkardım gibi

Ahh ahhh yesemde birrrrrrr yemesemde ama ben yinede yemiycem.yermiyim.kimbilir ne yağı ile yaptilar
Bak sana bir sır vereyim zincir bi otelde çalışırdım sizin bu tarz toplantilarinizi kordine eder anlasmasini yapardim.... o kurabiyeleri hic yemedimmm sende yeme emiiii))

Seve seve 3 - 5 allikla baslayalim )) takalim takistiralim kirpikler uzaya ciksin ayyy kelebek yaninda olaydim sana soft guzel bi makyaj yapardim birden icimden geldiiii )
Adaaaaa rengim kaçtı yüzüme renk lazim.zayiflamis şaftı kaymış demesinler

Adaaaaa rengim kaçtı yüzüme renk lazim.zayiflamis şaftı kaymış demesinler
Canim benim soft dedigime bakma ben softla düğüne bile giderim hahaha)) guzel allikla guzel bir kalemle bak nasil yuzunun rengi geliyor sekerim esarbinin renginde golgeli bi makyaj yapsak wawwww

cok tesekur ederim canim aslinda tam bana gore bir diyetmis zaten yemek yemeye fazla zamanim olmuyor ama emzirdigim icin yemeye ozen gosteriyordum insallah oruc tutucam ramazanda oyle yapim diyodum ama zaten oruc gibiymis :) peki ozel biseylermi yiyosunuz ornegin pro agirlikli felan yoksa klasik seylermi?

Bi gun kaynanama dedim kalk sana makyaj yapalim... basladim makyaj yapmaya kp icerde ...sacinida topladik falan bi guzel oldu kp coook begendii ada kızım bu anana hergun makyaj yap demeye basladi

ada senin v ile ilşkin kişisel degilmiş aynı benimki gibi
bizde birlikte iyi zman geçiriyoruz aslında ama dış etkenler ve kendi akılarınca hareket etmememleri ilşkiyi zayıflatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…