- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Cazibemize dayanamadın dimio zaman alıyorum listeye ... saldım yedim ...canım sıkıldı yedim ... kaçamak yaptım pişmanım yok
siz bu yola baş koydunuz ... bende bu takımda olduğum sürece sizlere kilo verme konusunda her türlü gazı vermeye azmettim
hadi bakalım ... ay bir daha sorayım ..daha önce izinli mezun geçmişin yok değil mi
izlettiniz beeeee ...azıcık zırladım .
Aminnnnnnnnnnnnn.
hayırlı bereketli , layıkıyla bir ramazan olsun inşallah gönüllerimize
anaaaaam çok gaza gelmeyeydinben biliyorum yiyorsun sen
Bende yersem sağlam yerim :)
ya valla burda benden a yiyenler var ama benim adım çıkmış ne yapsam temizleyemiyorum o kirli geçmişi
Saol canım seninkilerin ne problemi vardı. Benimkinin 1,5 yaşında tanısı konuldu çok hastanede kaldı. İlk başlarda zor oluyordu tabi anlamıyordu hiç bir şeyi. Şimdi büyüdü 5 yaşında temmuzda 6 yaşına girecek. Anlıyor herşeyi kolay olur inşallah. Biz geçen seneye kadar hiç idrar verememiştik. O yapışkanlı idrar torbasıda kayıyordu. Bezden alıyordı bezliyken.
Yaklaşık 10ecemavi ayy ablaa toplamda kaç oldu seni çok merak ediyorum bu sefer sporda yaptın bence en az 5 yaş gençleştin.
Sana dedim bak o nici veriyor mı bizi açık ettin çıtır milletineblue eyesın eyes kontrolündeyim
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.
ayy kaptaniçem hiç sorma bizim 3 numara arada girip bakıyormuş.o altta misafirlerden biride o.bizi takip ediyormus.
Bende yersem sağlam yerim :)
Yok canım ilk kez giriyorum listeye. Yok yok kaçamak göçemek yoko zaman alıyorum listeye ... saldım yedim ...canım sıkıldı yedim ... kaçamak yaptım pişmanım yok
siz bu yola baş koydunuz ... bende bu takımda olduğum sürece sizlere kilo verme konusunda her türlü gazı vermeye azmettim
hadi bakalım ... ay bir daha sorayım ..daha önce izinli mezun geçmişin yok değil mi
Aminnnnnnnnnnnnn.
Tebrikler canım bende bu hafta vicdan yaparım olmadıKızlar mezuniyet vardı komşumun yeni geldik dünden beri açtım hemen teli şarja taktım yemeğimi yedim bu arada.kilomu bildireyim dün vicdan işe yaradı bende sebze işe yarıyo test edildi onaylandı
Geçen hafta 74.8 dün 75.8 bugün 74.4
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark -400
Yüzde 0.53
benim metabolizma hızlı o halde kilo alıyorum gerisini sen düşünÖyle yemesem burda işimiz ne
Yalnız seferoğulları önde şekerimTelli sefer kapışması kaç raund olacak bence en az 3 olmalı
Tebrikler canımKızlar mezuniyet vardı komşumun yeni geldik dünden beri açtım hemen teli şarja taktım yemeğimi yedim bu arada.kilomu bildireyim dün vicdan işe yaradı bende sebze işe yarıyo test edildi onaylandı
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark -400
Yüzde 0.53
benim metabolizma hızlı o halde kilo alıyorum gerisini sen düşün
Telli sefer kapışması kaç raund olacak bence en az 3 olmalı
Kızlar mezuniyet vardı komşumun yeni geldik dünden beri açtım hemen teli şarja taktım yemeğimi yedim bu arada.kilomu bildireyim dün vicdan işe yaradı bende sebze işe yarıyo test edildi onaylandı
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark -400
Yüzde 0.53
Yok canım ilk kez giriyorum listeye. Yok yok kaçamak göçemek yok
Evet ama yine de belki oğluna kavuştuğunda güzel bir oyunculuk sergiler normalde çok pasif sakin bir kadınbence de 3 raund olsun ... sonrasında kopuluyor uzamasın .
ya ben bunu merak ediyordum sarpla merti ... anne sahneleri beni çoook etkiler ama bu dizide annenin oyunculuğu çok zayıf .
Tebrikler ahucummmm .... o zaman ne yapıyoruz ? vuruyoruuuuuuuuz sebzenin dibine
o zaman alıyorum listeye ... saldım yedim ...canım sıkıldı yedim ... kaçamak yaptım pişmanım yok
Aminnnnnnnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?