Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cazibemize dayanamadın dimi En çok annesiyle kavuşmalarını merak ediyorum begum75

Kızlar mezuniyet vardı komşumun yeni geldik dünden beri açtım hemen teli şarja taktım yemeğimi yedim bu arada.kilomu bildireyim dün vicdan işe yaradı bende sebze işe yarıyo test edildi onaylandı
Geçen hafta 74.8 dün 75.8 bugün 74.4

Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark -400
Yüzde 0.53

Kızımda şekerden şüphelendikleri için çok ama çok su iciyordu

ecemavi ayy ablaa toplamda kaç oldu seni çok merak ediyorum bu sefer sporda yaptın bence en az 5 yaş gençleştin.
Yaklaşık 10

blue eyesın eyes kontrolündeyim
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.
ayy kaptaniçem hiç sorma bizim 3 numara arada girip bakıyormuş.o altta misafirlerden biride o.bizi takip ediyormus.
Sana dedim bak o nici veriyor mı bizi açık ettin çıtır milletine
Bende yersem sağlam yerim :)

Öyle yemesekbzaten burda olmazdik hepimiz canım hepimiz

Yok canım ilk kez giriyorum listeye. Yok yok kaçamak göçemek yok

Tebrikler canım bende bu hafta vicdan yaparım olmadı

Telli sefer kapışması kaç raund olacak bence en az 3 olmalı
Yalnız seferoğulları önde şekerim bunu belirteyim de :)
3 raund iyi bence de
Tebrikler canım

Son düzenleme:
Telli sefer kapışması kaç raund olacak bence en az 3 olmalı

bence de 3 raund olsun ... sonrasında kopuluyor uzamasın .

Cazibemize dayanamadın dimi En çok annesiyle kavuşmalarını merak ediyorum begum75

ya ben bunu merak ediyordum sarpla merti ... anne sahneleri beni çoook etkiler ama bu dizide annenin oyunculuğu çok zayıf .

Tebrikler ahucummmm .... o zaman ne yapıyoruz ? vuruyoruuuuuuuuz sebzenin dibine

Yok canım ilk kez giriyorum listeye. Yok yok kaçamak göçemek yok

Evet ama yine de belki oğluna kavuştuğunda güzel bir oyunculuk sergiler normalde çok pasif sakin bir kadın

yaa bende o müzik te girince devreye sinerjik etki oluyo

yaaa evet ama kavuşsunlar artık,sarp umudum da umudum diye diye ne acılar çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…