Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben bu yola baş koydum, eylüle kadar öyle böyle gidecek bu kilolar bir kere 60 olurum hiç olmazsa ramazan bana avantaj mutlaka veririm. Ondan sonra da kilo vermenin hazzı yemekten fazla gelecek biliyorum eylül de oğlum teni bir okula başlayacak bende onun iki cocuklu çıtır annesi olmak istiyorum

Sevabını ve karşılığını yalnızca Allah’ın “Ben vereceğim” dediği oruç ibadeti insan nefsine ağır gelen bir ibadettir. Zira oruç bir irade, sorumluluk, sabır ve samimiyet isteyen ibadet olma özelliğiyle diğer ibadetlerden farklıdır.
Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır ki, oradan kıyamet günü yalnızca Oruçlular girecek, başka hiç kimse giremeyecektir. Onlar, '' Oruç Tutanlar Nerede?'' diye çağrılacaklar ve kalkıp girecekler. Onlar girdikten sonra kapı kapanacak ve artık hiç kimse bu kapıdan giremeyecektir.(Buhari)

İnşaallah tutacağımız oruçlarla bizlerde bu kapıdan girenlerden oluruz, hepimize hayırlı cumalar. Hayırlı ramazanlar canlarım ♡♡♡

Amin inşallah canım benim Bugün çok güzel bir gün dua edelim bol bol Cuma akşamı teravih gecesi sahur ve sonrası oruç inşallah

Günaydın giden 100 gr çık hastalandım gece ya nezle oldum sanırım
Geçmiş olsun canım
Haklısın, demiştin ta deneye deneye doğru yöntemi bulucaz, birde bunu deniyim belki doğrusu budur
Günaydın hanımlar.

Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07

Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
tebrikler canım
günaydın
kaptanım Ausencia mortim nehirnil111 bugün bende artıdayım aslında hafta sonundaki artıya göre eksideyim anca bu kadar temizleyebildim
güncel 57,3
Tebrikler canım
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor

Nego mortim kupa bende sende yanlış haftada çattın bana
Vavvvv e tebrik ederim mortim
Günaydınnnnn 7.takımmm...genaydın güzel kilolar vermiş seferoğulları...aylardır 63ü göremeyen bu seferbaşınız nihayet 63ü gördüüü
Geçen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark 800
Tebrikler canım
Efser hemşommmm maşallah sanaaaa iyi kilo vermişsin tebrikler ıslıklarrr

Nego canımm senide tebrik ediyorum gayet güzelll
Sağol canım :)
Şimdi kilo bildirimimizi yapalım. Tellioğulları önce bir bardak su alın yanınıza. Allah korusun kalbinize filan iner

Geçen hafta: 116.1
Bu hafta: 113.7
Fark: 2,4
Yüzde: 2.0
Vay vay vay diyorum tebrikler canım
buda bizim bu seneki ramazan hazırlıgımız ışıklandırılmış camimiz.çocuk odamızın duvarında kocamannnnnnnn.

Eki Görüntüle 2000514
Ay çok hoş. Bende geçen yıl kapı süsü yapmıştım

o zaman alıyorum listeye ... saldım yedim ...canım sıkıldı yedim ... kaçamak yaptım pişmanım yok

siz bu yola baş koydunuz ... bende bu takımda olduğum sürece sizlere kilo verme konusunda her türlü gazı vermeye azmettim

hadi bakalım ... ay bir daha sorayım ..daha önce izinli mezun geçmişin yok değil mi

Niye izlemiyorsun Pazartesiye kadar çatlamayacak mısınPek bir şey yoktu zaten
Özelden yazayım kaptanımın süprüzü kaçmasın

meraksız gaptan aus

hehe tamam yaz
o zaten merak etmiyo

izlettiniz beeeee ...azıcık zırladım .

Aminnnnnnnnnnnnn.
hayırlı bereketli , layıkıyla bir ramazan olsun inşallah gönüllerimize

bugün sizi kırmayım dedim harbiden yeidm yedim
yiycem deidm tabagımı doldurdum ama tabikide yiyemedim
tahmin ettigim kadarda , yediklerim sizi tatmin edermi bilmiyorum

ama tabi cıs şeyler yedimm

anaaaaam çok gaza gelmeyeydin ben biliyorum yiyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…