Canım ben bu yola baş koydum, eylüle kadar öyle böyle gidecek bu kilolar bir kere 60 olurum hiç olmazsa5.Nego 700 gr./%0.93
6. @irmae 800 gr./%1.07
7. @exmadon 2400 gr. /%2.07
3 haftasını doldurup , takımda kalacaklarından ...bildirimsiz yok olmayacaklarından emin olduklarım ..
soru 1 : ex hariç onu biliyorum ... daha önce cuma yarışma geçmişiniz herhangi bir takımda listeye girmişliğiniz var mıydı ? yok biliyorum da geçen haftaki hatamdan sonra yoğurdu üflüyorum şu an
soru 2: listeye giriş hakkındaki düşünceleriniz ?
soru 3: liste ciddi sorumluluk ... kızlar bilir ... hani liste dışında bu hafta artı çıkana olsun tatlım haftaya telafi edersin derim de ... liste de
şöyle bir baktım uslu bir liste üyesi olup şirinleri görebilmek içinNego ve @irmae nin 600-700 haftalık vermesi ... @exmadon nun bir süre daha 1.3 altına inmemesi temenni ve dileklerimiz arasındadır .
Ne dersiniz ? olur diyip kestirip atmayın ... olmaz diyip te .. düşünün bakalım ..önümüz ramazan ... onu da düşünün .
Liste içinde benim gibi narin bir kalbe inme getirmeyecek olanlar el kaldırsın
Niye izlemiyorsunyok canım süprüzü kaçmasın :))))))
Ben 2.fragman olarak ne bekliyorum bil bakalım en çok istediğimiz bu olaylardan sonragördüümm
çok heyecanlı
ayy ne istiyon bilemedimBen 2.fragman olarak ne bekliyorum bil bakalım en çok istediğimiz bu olaylardan sonraPazartesi gelsinnn
Özelden yazayım kaptanımın süprüzü kaçmasınayy ne istiyon bilemedim
kulağıma söyle
hehe tamam yazÖzelden yazayım kaptanımın süprüzü kaçmasın
Amin inşallah canım benimSevabını ve karşılığını yalnızca Allah’ın “Ben vereceğim” dediği oruç ibadeti insan nefsine ağır gelen bir ibadettir. Zira oruç bir irade, sorumluluk, sabır ve samimiyet isteyen ibadet olma özelliğiyle diğer ibadetlerden farklıdır.
Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır ki, oradan kıyamet günü yalnızca Oruçlular girecek, başka hiç kimse giremeyecektir. Onlar, '' Oruç Tutanlar Nerede?'' diye çağrılacaklar ve kalkıp girecekler. Onlar girdikten sonra kapı kapanacak ve artık hiç kimse bu kapıdan giremeyecektir.(Buhari)
İnşaallah tutacağımız oruçlarla bizlerde bu kapıdan girenlerden oluruz, hepimize hayırlı cumalar. Hayırlı ramazanlar canlarım ♡♡♡
Geçmiş olsun canımGünaydın giden 100 gr çık hastalandım gece ya nezle oldum sanırım
Haklısın, demiştin ta deneye deneye doğru yöntemi bulucaz, birde bunu deniyim belki doğrusu budurgünaydın canımmmm ....
700 gr . belki emeğinin karşılığı değil ama ... hemen bir alt mesajdaki gibiifadesi konulacak bir durumda değil .
Bence kocaman tebrikler
özellikle geçen gün menün açlık sınırı idi evet , yemek yoktu resmen .
erken kıtlık ...
diyetisyen listenle kilo verebildikten sonra onu terk etmene gerek yok .
o liste ile de 600-700 veriyorsan zaten , aç kalıp aynı kiloyu vermeye ne hacet değil mi tatlım ?
tebrikler canımGünaydın hanımlar.
Geçen hafta: 74,6
Bu hafta: 73,8
Giden: 800 gr
Yüzde: 1,07
Çok yavaş ilerleyecek sanırım benim kilo verme sürecim.
Tebrikler canımgünaydın
kaptanım Ausencia mortim nehirnil111 bugün bende artıdayım aslında hafta sonundaki artıya göre eksideyim anca bu kadar temizleyebildim
güncel 57,3
Geçen hafta 70.3
Bu hafta 68.9
Fark 1.4
Yüzde %1.99 gibi birşey hesapladim
Halam sağolsun tabi bu hafta çok dikkat ettim ama benim meyanda şhery ile aynı durup durup veriyor
Vavvvv e tebrik ederim mortim
Tebrikler canımGünaydınnnnn 7.takımmm...genaydın güzel kilolar vermiş seferoğulları...aylardır 63ü göremeyen bu seferbaşınız nihayet 63ü gördüüü
Geçen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark 800
Sağol canım :)
Vay vay vay diyorum tebrikler canımŞimdi kilo bildirimimizi yapalım. Tellioğulları önce bir bardak su alın yanınıza. Allah korusun kalbinize filan iner
Geçen hafta: 116.1
Bu hafta: 113.7
Fark: 2,4
Yüzde: 2.0
Ay çok hoş. Bende geçen yıl kapı süsü yapmıştımbuda bizim bu seneki ramazan hazırlıgımız ışıklandırılmış camimiz.çocuk odamızın duvarında kocamannnnnnnn.
Eki Görüntüle 2000514
Banu nun nickinin tepesine yazacağım ... dana gibi yer aslında
Yazık o kızlara klip cektiklerini zannediyolar
Canım ben bu yola baş koydum, eylüle kadar öyle böyle gidecek bu kilolar bir kere 60 olurum hiç olmazsaramazan bana avantaj mutlaka veririm. Ondan sonra da kilo vermenin hazzı yemekten fazla gelecek biliyorum eylül de oğlum teni bir okula başlayacak bende onun iki cocuklu çıtır annesi olmak istiyorum
Niye izlemiyorsunPazartesiye kadar çatlamayacak mısın Pek bir şey yoktu zaten
Özelden yazayım kaptanımın süprüzü kaçmasın
meraksız gaptan aus
hehe tamam yaz
o zaten merak etmiyo
Çatlasın
Sevabını ve karşılığını yalnızca Allah’ın “Ben vereceğim” dediği oruç ibadeti insan nefsine ağır gelen bir ibadettir. Zira oruç bir irade, sorumluluk, sabır ve samimiyet isteyen ibadet olma özelliğiyle diğer ibadetlerden farklıdır.
Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır ki, oradan kıyamet günü yalnızca Oruçlular girecek, başka hiç kimse giremeyecektir. Onlar, '' Oruç Tutanlar Nerede?'' diye çağrılacaklar ve kalkıp girecekler. Onlar girdikten sonra kapı kapanacak ve artık hiç kimse bu kapıdan giremeyecektir.(Buhari)
İnşaallah tutacağımız oruçlarla bizlerde bu kapıdan girenlerden oluruz, hepimize hayırlı cumalar. Hayırlı ramazanlar canlarım ♡♡♡
bugün sizi kırmayım dedim harbiden yeidm yedim
yiycem deidm tabagımı doldurdum ama tabikide yiyemedim
tahmin ettigim kadarda , yediklerim sizi tatmin edermi bilmiyorum
ama tabi cıs şeyler yedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?