- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
geçmişi göremedim sen neyaptınBi insanin adi cikacagina cani ciksin derler yaaa o misalyazik masum anlata anlata dilunde tuy bittiii
selam kızlar
kilo bildirim zamanı
geçen hafta : 71,7
bu hafta : 71,1
giden : 600 gr
yüzde : 0,83
sevgili kaptanım mezuniyetimi talep ediyorum.
haftaya işe başlıyorum menü paylaşımı ve katılım konusunda sıkıntılarım olacak. malum kendimi daha çok işime ve kızıma vermem gerekecek.
sonrasında tekrar gelmek isterim yeniden. henüz hedefime ulaşmış değilim ama şimdilik korumamsı 200 - 300 gr larda gezineceğim gibi görünüyor.
kaptanımmmm koviiiiiirrrmiseeeeeen beniii
Geçen Hafta: 60.6
Bu Hafta: 60.1
Fark: 0.5
Yüzde: 0,83Ausencia
Günaydın şekerler hayırlı cumalar, bu haftaki durum budur :) haftaya inşallah mezuniyet gelecek, diliyorum ki
Hepinizi tebrik ediyorum şekerler
ayyy kaptaniçem bende mi kalsam ramazanda nasılsa veririm ümidim var.bi hafta bi deneyim olmadı haftaya mezun olayım olur mu.Ausencia
@ecemavi ayy ablaa toplamda kaç oldu seni çok merak ediyorum bu sefer sporda yaptın bence en az 5 yaş gençleştin.
Bi insanin adi cikacagina cani ciksin derler yaaa o misalyazik masum anlata anlata dilunde tuy bittiii
Selam kim birinci oldu geçmişe bakıcam da soyleyiverin bana
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.canım bence de bir tane ramazan haftası deneyelim ... haftaya da 1 500 gr patlatmak için sana sıkı bir rakip bulalım ... ama sende dişli ol bu hafta ... gel sık sık
mimu88 dan da teklif gelmiş sana ... iki burçtaş sıkı sıkı sarılın birbirinize ...
Yazmıyorum mezuniyet o zaman . bu hafta 500 gitmezse ...ki gideceksonrasına bakarız
ece coştu eceeee
senin bacılar eriyor teker teker ... sen bi de mezuniyet diyorsun
Ödülümü önden yedim de1-2 eksik bildirim var canım ama seferoğulları açık ara önde duruyor
blue eyesın eyes kontrolündeyim
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.
ayy kaptaniçem hiç sorma bizim 3 numara arada girip bakıyormuş.o altta misafirlerden biride o.bizi takip ediyormus.
Ödülümü önden yedim de
Hesapliycam eve yeni girdim. Birde 5 kilo verirsem ödül demiştim de
200 kaloriyi geçmedi di mi ? yoksa ödül olur ceza
Huhuu sessiz ve derinden geldik resmen sinsiliğin kitabını yazmışız.1-2 eksik bildirim var canım ama seferoğulları açık ara önde duruyor
wawwwww ne yavaşı canımmm gayet güzel tebriklerbenim -800 hemen hemen en çok kilo verdiğim dönemlerrrr
Selam kizlar..
Artiyim 500 gr.74.7...ortak kullanim deposu var apartmanin orayi toparlayacagim inip simdi 3-4 saat sürer..bir sürü atilacak var..haber gelmezse benden artik depoda kaldi heralde dersiniz
Oglanin mama sandalyesini araba koltugunu cikartip temizledim gorumceme verecegim .yordu baya..ben kacar..üzgünüm arti için bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?