Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şeri güzelliğim tebrikler

tatlım hesapladım da %80 i 100 gr ile yakalamışsın

mezun olursan .. 6 ay listeye alım olmuyor kural gereği .

Döndüğünde de yeni üye statüsünde giriyorsun , artına eksine bakılmıyor .

İze ayrılırsan en erken 3. cuma tekrar girebiliyorsun listeye .. ama orda artı olmamam gerekiyor .

Sen bilirsin güzelliğim .

Hedef kilon 65 ... gizli hedef hariç :) istersen şartlanıp 500 500 şovsuz :) devam etmeye gayret edelim .. istersen mezun edeyim ...istersen izne ayırayım ...

Liste sizi tutuyor az çok biliyorum ... o yüzden ayrılmanızı istemiyorum ... tabii takılıp kalınca da sıkıntı ...

kaptanımmmm koviiiiiirrrmiseeeeeen beniii

yok kuzum yaaaa o kadar çok mezuniyet %80 i hesapladım ki bugün ... mesajını öyle anladım elim hemen hesaplamaya gitmiş ... eeee o kadar yzmışım silmeye kıyamadım .
Ablasının güzeli 0 65 buraya gelecek ... o kadar kırmızı halı dokudum

Geçen Hafta: 60.6
Bu Hafta: 60.1
Fark: 0.5
Yüzde: 0,83 Ausencia

Günaydın şekerler hayırlı cumalar, bu haftaki durum budur :) haftaya inşallah mezuniyet gelecek, diliyorum ki

Hepinizi tebrik ediyorum şekerler

tebrikler saydınım sarı papatyam

gelecek nasipse tabii ki .. şu an ki istikrarın ve motiven süperrrrrrrrrrrr

kaybetmezsen sende ki meta ile ... haftaya 59 lar ... derken 58 ler ... biz bu işi en geç ramazan sonu 58.0 ile bitiririz

ayyy kaptaniçem bende mi kalsam ramazanda nasılsa veririm ümidim var.bi hafta bi deneyim olmadı haftaya mezun olayım olur mu. Ausencia

canım bence de bir tane ramazan haftası deneyelim ... haftaya da 1 500 gr patlatmak için sana sıkı bir rakip bulalım ... ama sende dişli ol bu hafta ... gel sık sık
mimu88 dan da teklif gelmiş sana ... iki burçtaş sıkı sıkı sarılın birbirinize ...

Yazmıyorum mezuniyet o zaman . bu hafta 500 gitmezse ...ki gidecek sonrasına bakarız

@ecemavi ayy ablaa toplamda kaç oldu seni çok merak ediyorum bu sefer sporda yaptın bence en az 5 yaş gençleştin.

ece coştu eceeee

senin bacılar eriyor teker teker ... sen bi de mezuniyet diyorsun

blue eyesın eyes kontrolündeyim
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.
ayy kaptaniçem hiç sorma bizim 3 numara arada girip bakıyormuş.o altta misafirlerden biride o.bizi takip ediyormus.

blue eyesın eyes kontrolündeyim
ozaman bayrama mezuniyet diyorum.
ayy kaptaniçem hiç sorma bizim 3 numara arada girip bakıyormuş.o altta misafirlerden biride o.bizi takip ediyormus.

heeeeeeeeeeeeeeeeeey 3. numara .... gel bacım geeeeel .... kilo vermek için değil .. nispet için gel bacılarına

arada gıyabında konuşmuşumdur sevgiler saygılar

Selam kizlar..

Artiyim 500 gr.74.7...ortak kullanim deposu var apartmanin orayi toparlayacagim inip simdi 3-4 saat sürer..bir sürü atilacak var..haber gelmezse benden artik depoda kaldi heralde dersiniz

Oglanin mama sandalyesini araba koltugunu cikartip temizledim gorumceme verecegim .yordu baya..ben kacar..üzgünüm arti için bu arada

5. Nego 700 gr./%0.93

6. irmae 800 gr./%1.07

7. exmadon 2400 gr. /%2.07

3 haftasını doldurup , takımda kalacaklarından ...bildirimsiz yok olmayacaklarından emin olduklarım ..

soru 1 : ex hariç onu biliyorum ... daha önce cuma yarışma geçmişiniz herhangi bir takımda listeye girmişliğiniz var mıydı ? yok biliyorum da geçen haftaki hatamdan sonra yoğurdu üflüyorum şu an

soru 2: listeye giriş hakkındaki düşünceleriniz ?

soru 3: liste ciddi sorumluluk ... kızlar bilir ... hani liste dışında bu hafta artı çıkana olsun tatlım haftaya telafi edersin derim de ... liste de

şöyle bir baktım uslu bir liste üyesi olup şirinleri görebilmek için Nego ve irmae nin 600-700 haftalık vermesi ... exmadon nun bir süre daha 1.3 altına inmemesi temenni ve dileklerimiz arasındadır .

Ne dersiniz ? olur diyip kestirip atmayın ... olmaz diyip te .. düşünün bakalım ..önümüz ramazan ... onu da düşünün .

Liste içinde benim gibi narin bir kalbe inme getirmeyecek olanlar el kaldırsın

Çok haber gelmezse konyaaltından babamı yollarım konum at hülya bacım

Artınında eksi olacağı günlere diyelim ...ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…