Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de çoook yoruldum...oturdum ama kalkıp hazırlanmam gerek...tiramusu ütü ev hepsi tamam...4e çıkıcam...gelirim yine
exmadon kızına geçmiş olsum canım benimmm.
Listeye giren hatunlarrr tebrikleeer...aynen devam...he bi de hepsi seferoğlu...yaşasın seferoğulları...

Ben çıkıp Yusufu alayım ... sonra 1 saat daha evdeyim ..

O ara listeyi paylaşırım .. bir daha kontrol yapayım .

sonra da yine ortopedi yolları

Hayatında hiç pilates yapmamış birine başlamak için ne önerirsiniz
Ebru şallı kesinlikle. Tv em yaz yoytube da var 1. bölümden itibaren. Ben ondan yapıyorum. Top alman lazım. Lastik olarak külotlu çorap kullanıyorum :))))
Tamam canım

seferoğulları artı için üzgünüm geçen hafta sonunun artılarını anca temizleyebildim,haftaya daha iyi sonuçla geleceğim inşallah,kendim hariç herkesi tebrik ediyorum seferoğulları yeşil vadi bizim mi şimdi

Yeminle artı da bile geçiyor @begum75 morti

bende anlamadım,artıdada olsam geçiyorum,ben hep geçiyorum herkesi yeniyorum
yufka yürekli mortim,bizim yufka yüreklerimizle börek yapıp yerler kıyımsızıs biz

herkes 2.raundu istiyor zaten canım .
Devam edecek telli sefer ... 2 hafta daha

fena fark oldu cidden ... dilek bildirim yapmadı sizde ama hesapladım yani 3 kilo da alsa siz 1.siniz ... o da olmayacağına göre
yanlız bu ramazanda tartılma işi sakat ben size diyim,sabah 8 de evden çıkan biri olarak tok karnınaki tartımla evdekilerin geç saatteki tartıları nasıl olacak,oruç tutanlar için akşam belli saat belirlesek,mesela iftardan 1 dk önce

lambayı söndürüp ışıklarını yakınca öyle güzel olduki benimkiler cok mutlu oldular.akşamları onlarla gecen sene teravihe gitmiştik.bakalım bu sene nasıl olacak.
benim kızımı camiye sokamıyoruz çığlık çığlık atıyor bir kaç kez denedik olmadııı bizde çook zorlamayalım ters tepmesin diyoruz.... çook büyük korkuyorum diyor ilginç.. kızım bak namaz kılacağız diyorum ..namaz evde kılınır diyor...biraz zamanı var herhal...

Bence de sabah olmaz , akşam en güzeli

İyi günler kızlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 59.4(sanırım)
Bu hafta 59.6

Kilo da sıkıntı Yok üç aşağı beş yukarı devam ediyor ama şu göbekten kurtulamıyorum bi ARA pilates sayende baya gitmişti ama şimdi o enerji Yok

ikinci sabit bendenizzz ne yapayım kapptanım kader utansınn geçen hafta çoştum listede değildim... bu hafta listeye girdim bu seferde sabit..... elimden geleni yapacam o iş bendeee şşştttt ))

Evet bize kıyarlar mortim Yufka dedin de daha eve gidip börek yapacağım

neee seferoğluymuşş arakadaşşş yaaaaaa siz görürsünüzzzz biz emin adımlarlaaa geleceğiz son gülen iyi gülermişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…