benimde 64 canımmmm
Evet bize kıyarlar mortimYufka dedin de daha eve gidip börek yapacağım
Amiiinn bitanem Amiiin ♡♡♡o zaman alıyorum listeye ... saldım yedim ...canım sıkıldı yedim ... kaçamak yaptım pişmanım yok
siz bu yola baş koydunuz ... bende bu takımda olduğum sürece sizlere kilo verme konusunda her türlü gazı vermeye azmettim
hadi bakalım ... ay bir daha sorayım ..daha önce izinli mezun geçmişin yok değil mi
izlettiniz beeeee ...azıcık zırladım .
Aminnnnnnnnnnnnn.
hayırlı bereketli , layıkıyla bir ramazan olsun inşallah gönüllerimize
anaaaaam çok gaza gelmeyeydinben biliyorum yiyorsun sen
Olur tabi kim çok verdiyse obenimde 64 canımmmm)) ama hedef tutmasa bile kim çook verdiyse o kazanacak olarmıııı ??
elbetet iftarafa yakın bir zaman dilimi canımm sabah olmaz... her perşembe iftara yakın bir zaman eyidiryanlız bu ramazanda tartılma işi sakat ben size diyim,sabah 8 de evden çıkan biri olarak tok karnınaki tartımla evdekilerin geç saatteki tartıları nasıl olacak,oruç tutanlar için akşam belli saat belirlesek,mesela iftardan 1 dk önce
siz seferoğullarını pek bi hafife almışsınızneee seferoğluymuşş arakadaşşş yaaaaaasiz görürsünüzzzz biz emin adımlarlaaa geleceğiz son gülen iyi gülermişşşşş
Sahura kalır bizimde bak iyi oldu patates susatacak ama ne yapalım tok tutarayy iyi hatırlattın bende alayım yufka bu akşam yapayım bi börek sahurda yeriz
bencedeelbetet iftarafa yakın bir zaman dilimi canımm sabah olmaz... her perşembe iftara yakın bir zaman eyidir)
Bu hafta telafi edersin canımseferoğulları artı için üzgünümgeçen hafta sonunun artılarını anca temizleyebildim,haftaya daha iyi sonuçla geleceğim inşallah,kendim hariç herkesi tebrik ediyorum seferoğulları yeşil vadi bizim mi şimdi
bende anlamadım,artıdada olsam geçiyorum,ben hep geçiyorum herkesi yeniyorum
yufka yürekli mortim,bizim yufka yüreklerimizle börek yapıp yerler kıyımsızıs biz
Ha hay yapma be güzelim niye ağlıyım birinci olup , belki sevinçten olur ağlamameee sen istedin sonra ağlamayasındaaaaa)) gidemde ramazan öncesiii bir saat yürüyüş bandına çıkayımmmm
yok almadık bize rakip geldiyseniz eminim iyisinizdirsiz seferoğullarını pek bi hafife almışsınız
Sahura kalır bizimde bak iyi oldu patates susatacak ama ne yapalım tok tutar
Mantıklıelbetet iftarafa yakın bir zaman dilimi canımm sabah olmaz... her perşembe iftara yakın bir zaman eyidir)
yok almadık bize rakip geldiyseniz eminim iyisinizdir
neyseee ben balkon konuşmamı yaparken sana el sallarımmmBu hafta telafi edersin canım
Ha hay yapma be güzelim niye ağlıyım birinci olup , belki sevinçten olur ağlamam
Olacak tatlım inşallah inanıyorumŞeri güzelliğim tebrikler
tatlım hesapladım da %80 i 100 gr ile yakalamışsın
mezun olursan .. 6 ay listeye alım olmuyor kural gereği .
Döndüğünde de yeni üye statüsünde giriyorsun , artına eksine bakılmıyor .
İze ayrılırsan en erken 3. cuma tekrar girebiliyorsun listeye .. ama orda artı olmamam gerekiyor .
Sen bilirsin güzelliğim .
Hedef kilon 65 ... gizli hedef hariç :) istersen şartlanıp 500 500 şovsuz :) devam etmeye gayret edelim .. istersen mezun edeyim ...istersen izne ayırayım ...
Liste sizi tutuyor az çok biliyorum ... o yüzden ayrılmanızı istemiyorum ... tabii takılıp kalınca da sıkıntı ...
yok kuzum yaaaao kadar çok mezuniyet %80 i hesapladım ki bugün ... mesajını öyle anladım elim hemen hesaplamaya gitmiş ... eeee o kadar yzmışım silmeye kıyamadım .
Ablasının güzeli 0 65 buraya gelecek ... o kadar kırmızı halı dokudum
tebrikler saydınım sarı papatyam
gelecek nasipse tabii ki .. şu an ki istikrarın ve motiven süperrrrrrrrrrrr
kaybetmezsen sende ki meta ile ... haftaya 59 lar ... derken 58 ler ... biz bu işi en geç ramazan sonu 58.0 ile bitiririz
canım bence de bir tane ramazan haftası deneyelim ... haftaya da 1 500 gr patlatmak için sana sıkı bir rakip bulalım ... ama sende dişli ol bu hafta ... gel sık sık
mimu88 dan da teklif gelmiş sana ... iki burçtaş sıkı sıkı sarılın birbirinize ...
Yazmıyorum mezuniyet o zaman . bu hafta 500 gitmezse ...ki gideceksonrasına bakarız
ece coştu eceeee
senin bacılar eriyor teker teker ... sen bi de mezuniyet diyorsun
Evin balkonu muneyseee ben balkon konuşmamı yaparken sana el sallarımmm)) yükseklere kar yağıyor üşümedin miiii sen bu işin sonun düşünmedin miiii balkon konuşmamı yaparken arka fonda bu şarkııııı
Yok elimde telefon pc değil :)hadiii ben kaçenzeeee biraz yürüyüş duş ancaaa gelirim)) Nego canım sen pc başından kalkmaaa iyice otur ohhhhhh )))
hayat bekarlara güzel diycem ama tercih söz konusu olursa evli ve cocuklu olmaktan yanayım.
oğluma alayım senibende evli olmayı tercih edebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?