- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Görünmüyor hiç nerede harbidenbende pattisli yapayım
aa pattis dedimde @vorones geldi, veroo nasılsın gömüyon mu yine öğlenleri pattisleri
fazla çay kahve içmeyelim, çünkü onlar vücuttan sıvı atıcı olduğundan gün içinde susuzluk yaşatıyomuş bize,bol bol su içelimGörünmüyor hiç nerede harbidenYanına domates salatalık mis salatalık susuzluğu da önlüyor
benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu
katılıyorum ama ne hikmetse tam temizlik bitti diyosun arkana bi dönüyon ev yine tozlanmış çamaşırlar ben diyim ağrı sen de everestAy temizliğin bitmiş olması ne güzel bir huzur :)
Aynen kuzum ama oruçken şöyle bir şey oluyor bende su içemiyorum sahurda zorla 1 bardak niyetlenmek için içiyorum akşamları da geçen sene 1 bardak suyla zor açtım orucu ilginç şekilde aşırı susadığım günler hariç içemiyorumfazla çay kahve içmeyelim, çünkü onlar vücuttan sıvı atıcı olduğundan gün içinde susuzluk yaşatıyomuş bize,bol bol su içelim
benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.
ayy bende suyu pek içememde ama tatlıya hayır diyemiyorum hatta yemekten kesip tatlıya veriyorumAynen kuzum ama oruçken şöyle bir şey oluyor bende su içemiyorum sahurda zorla 1 bardak niyetlenmek için içiyorum akşamları da geçen sene 1 bardak suyla zor açtım orucu ilginç şekilde aşırı susadığım günler hariç içemiyorumtatlı yiyemiyorum tıkanıyorum yemekten sonra çay kahve falan da içemiyorum yemek belli ölçüde yiyorum sahurda aşırı yiyemiyorum bakalım bu oruç bana ne kadar kilo verdirecek ya da aldıracak geçen sene sabit geçirdim aşağı yukarı
İnşallah bende vereceğimi düşünüyorum aşırı yemiyorum çünkü dikkat edersem kesin veririm iftar davetleri de pek olmaz bu sene bende bir kendi ailemi bir eşimin ailesini alırım bitti gittiayy bende suyu pek içememde ama tatlıya hayır diyemiyorum hatta yemekten kesip tatlıya veriyorumgeçen ramazan azıcık artıdaydım,bu sene eksi hayal ediyorum
bence sen vericeksin bu ramazan çünkü daha sıkı tutuyosun
Aynı benAynen kuzum ama oruçken şöyle bir şey oluyor bende su içemiyorum sahurda zorla 1 bardak niyetlenmek için içiyorum akşamları da geçen sene 1 bardak suyla zor açtım orucu ilginç şekilde aşırı susadığım günler hariç içemiyorumtatlı yiyemiyorum tıkanıyorum yemekten sonra çay kahve falan da içemiyorum yemek belli ölçüde yiyorum sahurda aşırı yiyemiyorum bakalım bu oruç bana ne kadar kilo verdirecek ya da aldıracak geçen sene sabit geçirdim aşağı yukarı
Aynı beno tatlı yiyenleri hayranlıkla seyrediyorum nasıl yiyorlar diye ben tıkanıyorum bazen 24 saat aç kalıyorum su topu topu 3 bardak hadi 4 olsun bitiyor herşey
Kilo veriyorum ama kas ama yağ onu bilmiyorum iste
kelebekolacam begum75 benim henüz oğlum yok ama bir yanı dadaş inadı bir yanı laz uşağunun inadı acayip bir şey olur daaa
Bende hep hayaller kuruyorum ama yapamıyorum çok imreniyorum tatlı yiyenlere dondurma götürenlerebegum75 kesin götürüyor bak Bende sağlıksız veriyorum sanırım
Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagimBende hep hayaller kuruyorum ama yapamıyorum çok imreniyorum tatlı yiyenlere dondurma götürenlerebegum75 kesin götürüyor bak Bende sağlıksız veriyorum sanırım
Hep benim yüzümden tabi at bana atoyy
kim ben miiftira hemde kupkuru
ayy iyi hatırlattın yarında iftara alim bari
kız hep senin yüzüne börekler dondurmalar bilinçaltıma işledin hee
Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagim
ben damacana ile içerim.tabiri caizsebi sahurda 6 bardak içmişliğimi bilirim yürürken ses cıkarıyordumAynen kuzum ama oruçken şöyle bir şey oluyor bende su içemiyorum sahurda zorla 1 bardak niyetlenmek için içiyorum akşamları da geçen sene 1 bardak suyla zor açtım orucu ilginç şekilde aşırı susadığım günler hariç içemiyorumtatlı yiyemiyorum tıkanıyorum yemekten sonra çay kahve falan da içemiyorum yemek belli ölçüde yiyorum sahurda aşırı yiyemiyorum bakalım bu oruç bana ne kadar kilo verdirecek ya da aldıracak geçen sene sabit geçirdim aşağı yukarı
benimkini teyzesine sorun.inadı var ya öküzü öldürür.kelebekolacam begum75 benim henüz oğlum yok ama bir yanı dadaş inadı bir yanı laz uşağunun inadı acayip bir şey olur daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?