Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mimu88 benimde oğlum var, hatırlatayım didim
benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.babası bana dediki rızanla gelecekmisin yoksa kaçırayımmı.sonra ben onu lkaçırdım oda ayrı mevzu

fazla çay kahve içmeyelim, çünkü onlar vücuttan sıvı atıcı olduğundan gün içinde susuzluk yaşatıyomuş bize,bol bol su içelim
Aynen kuzum ama oruçken şöyle bir şey oluyor bende su içemiyorum sahurda zorla 1 bardak niyetlenmek için içiyorum akşamları da geçen sene 1 bardak suyla zor açtım orucu ilginç şekilde aşırı susadığım günler hariç içemiyorum tatlı yiyemiyorum tıkanıyorum yemekten sonra çay kahve falan da içemiyorum yemek belli ölçüde yiyorum sahurda aşırı yiyemiyorum bakalım bu oruç bana ne kadar kilo verdirecek ya da aldıracak geçen sene sabit geçirdim aşağı yukarı

benim oğlum senin oğlununu furur mimuyu alır azcık laz uşağidur.

hee o lazluk bi tek sen demi var saniysun ben şuan garadenuzda yaşiyrum haturlaturum

ama benim oğlumda çok yufka yüreklidir kafasına vur ağzından ekmeği al anaamm ne olii demez,sessizdir
bırakalımda tercihi mimu yapsın

ayy bende suyu pek içememde ama tatlıya hayır diyemiyorum hatta yemekten kesip tatlıya veriyorum geçen ramazan azıcık artıdaydım,bu sene eksi hayal ediyorum
bence sen vericeksin bu ramazan çünkü daha sıkı tutuyosun

İnşallah bende vereceğimi düşünüyorum aşırı yemiyorum çünkü dikkat edersem kesin veririm iftar davetleri de pek olmaz bu sene bende bir kendi ailemi bir eşimin ailesini alırım bitti gitti

Aynı ben o tatlı yiyenleri hayranlıkla seyrediyorum nasıl yiyorlar diye ben tıkanıyorum bazen 24 saat aç kalıyorum su topu topu 3 bardak hadi 4 olsun bitiyor herşey
Kilo veriyorum ama kas ama yağ onu bilmiyorum iste

Aynı ben o tatlı yiyenleri hayranlıkla seyrediyorum nasıl yiyorlar diye ben tıkanıyorum bazen 24 saat aç kalıyorum su topu topu 3 bardak hadi 4 olsun bitiyor herşey
Kilo veriyorum ama kas ama yağ onu bilmiyorum iste

Bende hep hayaller kuruyorum ama yapamıyorum çok imreniyorum tatlı yiyenlere dondurma götürenlere begum75 kesin götürüyor bak Bende sağlıksız veriyorum sanırım

kelebekolacam begum75 benim henüz oğlum yok ama bir yanı dadaş inadı bir yanı laz uşağunun inadı acayip bir şey olur daaa

oyy

Bende hep hayaller kuruyorum ama yapamıyorum çok imreniyorum tatlı yiyenlere dondurma götürenlere begum75 kesin götürüyor bak Bende sağlıksız veriyorum sanırım

kim ben mi iftira hemde kupkuru
ayy iyi hatırlattın yarında iftara alim bari
kız hep senin yüzüne börekler dondurmalar bilinçaltıma işledin hee

Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagim

oyy

kim ben mi iftira hemde kupkuru
ayy iyi hatırlattın yarında iftara alim bari
kız hep senin yüzüne börekler dondurmalar bilinçaltıma işledin hee
Hep benim yüzümden tabi at bana at
Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagim

İyi yemeye çalışalım da olmuyor ki boğazımdan gıdım geçmiyor tıkanıp kalıyorum mideme öküz oturmuş gibi oluyor

ben damacana ile içerim.tabiri caizsebi sahurda 6 bardak içmişliğimi bilirim yürürken ses cıkarıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…