Mide asiti ile karabiber çok fena olmusturkuzum yersen gecer inşallah ....
Sagol canim gectii cook şükür ayyy o neydi oyle carpinti insani yoruyor.... insallah bidaha yoklamaz...ada81 noldu kuzummmm cok gecmis olsun..
Tesekkurler sherryyyimmmada81 geçmiş olsun canim.
Dikkat et kendien.
@Ahu060812 guzelim spor kaptanm eksi 20 kilo için çok tebriks sana.
7 ayda benim verebildiğm 17 de kaldi maalesef neyse.devam edyoruz..
irmae sana da kolay gelsin daktirim. Insan oruç tutmamasi kendi seçimi de oruclu insanlara eziyet bu başka bisi ya.
Cok iyi kalpli ve sabirlisin. Ben olsam musait değiliz derdim. Oruçlu olmasam.bile baska yere.davetliyim mesela dimi.
Kimse öyle kafasına göre cat kapı gelmemeli.
Ben cok kiziyorum bunlara asla da kabul etmezdim.
Cook sagol tatlimmmGeçmiş olsun ada acil şifalar diliyorum
Cok sagol sari sekerimGeçmiş olsun bitanemüzüldüm. Rabbim şifalar versin canım benim ♡♡♡
İyi olur dikkat et kendinePeynir yedim bol , domates salatalık birde
Biraz iyi geldi , gün içindede yoğurt içine salatalık ekleyip yerim sonra biter yeme işi
Oruca dikkat et sarsmasın seni tekrarCok sagol sari sekerimiyiyim cook sukur geldi gecti diyorum insallah tekrarlamaz..
Insallah oruc sifa olur da organlarim dinlenirler biraz ...ben her ramazan sonrasi yenilendigimi hissediyorum... tabiii saglikligimi etkilerse ara veririm şükür iyiyim simdi...Oruca dikkat et sarsmasın seni tekrar
Hayırlı olsunTeşekkürler daktirim
Nare83 ay banuu valla nasıl duruyor sun öyle aç acina. Ben aç liktan uyuyamam her halde.
Zaten geceleri uyiyabilsem herşey rahat olacakta.
Ece elli kere kalkiyor gece. Emzik ve vs sabahi ediyorum. Mutlaka uyaninca aclik geliyor mutlaka ya yoğurt ya peynir gece atistiriyorum..
Umarim iyi geçer günün.
ada81 geçmiş olsun canim.
Dikkat et kendien.
@Ahu060812 guzelim spor kaptanm eksi 20 kilo için çok tebriks sana.
7 ayda benim verebildiğm 17 de kaldi maalesef neyse.devam edyoruz..
irmae sana da kolay gelsin daktirim. Insan oruç tutmamasi kendi seçimi de oruclu insanlara eziyet bu başka bisi ya.
Cok iyi kalpli ve sabirlisin. Ben olsam musait değiliz derdim. Oruçlu olmasam.bile baska yere.davetliyim mesela dimi.
Kimse öyle kafasına göre cat kapı gelmemeli.
Ben cok kiziyorum bunlara asla da kabul etmezdim.
İnşallah canım, hepimize güzel bir gün olsun.
İnsanlar düşüncesiz ama napalım artık kalkıp başka şehirden gelince gelmeyin diyemedim. Bu da benim irade sınavım sanırım.
Senin de yeni işin hayırlı olsun. İnşallah güzel geçer ilk günün.
Yınede dikkatli ol kuzumInsallah oruc sifa olur da organlarim dinlenirler biraz ...ben her ramazan sonrasi yenilendigimi hissediyorum... tabiii saglikligimi etkilerse ara veririm şükür iyiyim simdi...
Aynen irade sınavın şuan oğlum evde ve oruc tutu ona saygımdan yanin bir sey yemek istemiyorum yersem kendimi kötü hisediyorumİnşallah canım, hepimize güzel bir gün olsun.
İnsanlar düşüncesiz ama napalım artık kalkıp başka şehirden gelince gelmeyin diyemedim. Bu da benim irade sınavım sanırım.
Senin de yeni işin hayırlı olsun. İnşallah güzel geçer ilk günün.
sana yazacak tim unuttum ,oruç tutmaya bilir ama saygı duyulması lazım ya , bende tutmuyorum ama tutan birinde bu kadar rahat gitmem , otel de kalırım isim varsa yinede gitmem çok ayıp ama sen iftara davetliyüz kusura bakma diyip kestircek tin, bir daha o yüzü bulamayacakti oda
Aynen irade sınavın şuan oğlum evde ve oruc tutu ona saygımdan yanin bir sey yemek istemiyorum yersem kendimi kötü hisediyorum
Senin misafirler sen oruçken nasıl rahat edecekler çok merak ediyorum ben çok macup olurdum herhalde
Aynen benimde eşim tutuyor ben onun yaninda asla yemem içmem.Aynen irade sınavın şuan oğlum evde ve oruc tutu ona saygımdan yanin bir sey yemek istemiyorum yersem kendimi kötü hisediyorum
Senin misafirler sen oruçken nasıl rahat edecekler çok merak ediyorum ben çok macup olurdum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?