Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser #Auscencia teşekkür ederim kızlar.
Ausum sana da mr degnekle kolay gelsin
Benim mr kararsiz da diyor ki neymis biz seni birakalim ordan eceyle filan yere gidelim işim var.
Valla dedim sen bugün bakicilk yapacaksin. Bu cocugun uykusu var mamasi duzeni var otur oturduğun yerde bi yere gitmionuz

Nare83 ay banuu valla nasıl duruyor sun öyle aç acina. Ben aç liktan uyuyamam her halde.
Zaten geceleri uyiyabilsem herşey rahat olacakta.
Ece elli kere kalkiyor gece. Emzik ve vs sabahi ediyorum. Mutlaka uyaninca aclik geliyor mutlaka ya yoğurt ya peynir gece atistiriyorum..

Tesekkurler sherryyyimmm )

Benim pilim bitmeden gidip evi supureyim daha ne pisirecegimi bilmiyorum iftara )
Dun manava gidecektik guya hastane isi olunca kaldi bugun gideriz biseyler alırım...kizimada ogle yemegi hazirlamam lazimmm.... pert olurum kesin bugun )

Cnm ben dayanıyorum açlığa, hele o aç karnına içtiğim kahve on numara oluyor bu if diyeti ilede iyice alıştım,

ama benimde eşim çok şikayetçi
birlikte bisiy yiyemiyoruz , bi plan yapamıyoruz diyip duruyor son 6 kilomu keşke hızla versemde , dilinden kurtulsam

Umarim iyi geçer günün.

İnşallah canım, hepimize güzel bir gün olsun.

İnsanlar düşüncesiz ama napalım artık kalkıp başka şehirden gelince gelmeyin diyemedim. Bu da benim irade sınavım sanırım.

Senin de yeni işin hayırlı olsun. İnşallah güzel geçer ilk günün.

sana yazacak tim unuttum ,oruç tutmaya bilir ama saygı duyulması lazım ya , bende tutmuyorum ama tutan birinde bu kadar rahat gitmem , otel de kalırım isim varsa yinede gitmem çok ayıp ama sen iftara davetliyüz kusura bakma diyip kestircek tin, bir daha o yüzü bulamayacakti oda

Aynen irade sınavın şuan oğlum evde ve oruc tutu ona saygımdan yanin bir sey yemek istemiyorum yersem kendimi kötü hisediyorum
Senin misafirler sen oruçken nasıl rahat edecekler çok merak ediyorum ben çok macup olurdum herhalde

Gelmeyin diyeyim de adamlar yolu yarılamışlar öyle arıyorlar biz geliyoruz diye. Dönün geldiğiniz yere de diyemedim. Bir de eşimin çok eski arkadaşı olunca artık idare etmek gerekti. Daha beteri akşama iftara gideceğimiz arkadaş da ortak arkadaşımız sabah onlara da aa biz de geliyoruz yemeğe demişler. Yani beyler arasında çok yakın bir ilişki olduğu için bunu devam ettiriyorlar da arada artık hanımlar olduğunu unutuyorlar.

Muhtemelen rahatsızlık duymazlar yani duyacak adam ısrarla gelmez diye düşünüyorum Efserim.

Aynen benimde eşim tutuyor ben onun yaninda asla yemem içmem.
O sorun değil dese de yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…