Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam, dün yine hala oldum. Yumuk yumuk kızımız, bal bal :) onu görmeye gittim geldim. Oruç şükür iyi gidiyor, acıktım başım dönüyor ama o kadar da olur yemek hazırlıyorum. Menüm ayran çorbası, karnı yarık, pirinç pilavı, salata. Patlıcanları fırında kızartıp atmıştım buzluğa , yağda değil çorba + salata +karnıyarık yeter bana

Son düzenleme:
Ayyy ne güzel.
Sağlıklı huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin bal kıza Rabbim♡♡♡
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim ♡♡♡

irmae rakibemm nasılsın hazır mısın? Kapismaya
Misafirlerine bende çok kızdım mantıksız ve düşüncesiz davranmislar..
Ramazan özel bir ay tutanin tutmayana ,
Tutmayaninda tutana saygı duyması gerekiyor..

Cook guzel bi paylaşım tesekkurler kelebegim... iftarda bol semiz otu yiyecem ))

Ooo ne guzel ilk gun toplu iftar ne guzel olur simdii sofralarrr ...kolay gelsin canim

Geçmiş olsun ada evet bende kızımı uyutirken uğraryayim dedim
Mercimek çorba
Sarma
Mantı
Patlıcan oturtma
Pilav
Salata yoğurtlu semizotu
Hoşaf
Yaptım bense
Çorba burada semizotu salatası yarım tabak mantı yesem olurmu ki
Çocuklar geliyor diye yaşpasata yaptım kendin bir parça kremasindan mı yesem sonuçta kendim yaptım sütlü tatlı sayılır ay bilemedim

ben bugun ii degilim oruc vurdu galiba ev is dolu elim kolum kalkmiyor bir de cocuk var onu yedir icir.bakalim aksama kadar nasil gececek dinlenmeyi dusunuyorum biraz
Bende evi dip kose temizledim esimide verdim liste manava gonderdim.. baktim uyuyor dedim hasta degilsin kalk sadece orucsun...biz Hz. Muhammedin ummetiyiz boyle yatarak olmaz dedim damardan girdim olayaaa )) oruc olmak yatmak degildir kalk bi sirkelen dedim ..esim birden kendine geldi manava gitti geldi kiza meyve yedirdi sonra yemegini yedirdi.. bende dip kose temizledim yemek yapacam )))

Canim cook tesekkur ederum
bence manti ile mideye hamur gonderme derimmm..patlican oturtma ,super biraz pilav, corba bir kucuk sutlu tatli ile gunu kapat derim canim...ellerine saglik sofraniz bereketlensinnn )

Oyyy hosgelmis cennet kokulu ...Allah anali babali buyutsun halası..)

Ellerine sağlık canım menün şahane :)

Ohh ellerine sağlık. Bende erkenden topladım süpürdüm evi. Şimdi yemekler pişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…