Benim bir doktor arkadasım vardı mezhepten dolayı tutmuyordu hastanede hemşiler doktor arkadaşları tutuğu için onlara olan saygısından işe gittiği günler orucunu tutardıAynen benimde eşim tutuyor ben onun yaninda asla yemem içmem.
O sorun değil dese de yapmam.
Ne diyeyim kuzum Allah kolaylık versin gücünü küvvetini artırsın...Gelmeyin diyeyim de adamlar yolu yarılamışlar öyle arıyorlar biz geliyoruz diye. Dönün geldiğiniz yere de diyemedim. Bir de eşimin çok eski arkadaşı olunca artık idare etmek gerekti. Daha beteri akşama iftara gideceğimiz arkadaş da ortak arkadaşımız sabah onlara da aa biz de geliyoruz yemeğe demişler. Yani beyler arasında çok yakın bir ilişki olduğu için bunu devam ettiriyorlar da arada artık hanımlar olduğunu unutuyorlar.
Muhtemelen rahatsızlık duymazlar yani duyacak adam ısrarla gelmez diye düşünüyorum Efserim.
iyiyim canim aynen devam ins sen nasilsin??Ersesi
Naber cnm güzel kilo vermişsin 4 günde lütfen bozmadan devam et
basarilar sheryyyGünaydın kızlar.
Hepinize hayirli mutlu ramazanlar dilerim.
Kaptanm @auscencia benim bayram hefefim 69.0 dümdük yani
Bugün ilk iş günüm olacak.
Ofisten haftada bir gün olsun çağırdılar. Evden çalışacağım da ürünü tanimak için bintoplanti hatta toplantılar lazimdi bende esimin evde olduğu tek müsait gün olan haftasonudan cumartesi yi seçtim.
İyi oldu galiba. Trafik yok in cin top oynuyor rahatca giderim
12 de.gidiyorum.
İlk is günüm. Bana şans dileyin anacim
Geçmiş olsun canım tekrar.Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .
Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmışonun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...
Takımımız 2. Oldu bu arada ...
Resmi olarak açıklanmadı sadece .
Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .
Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .
Ilerleyen saatlerde görüşürüz
Canım çok çok geçmiş olsunKizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..
Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
Büyük düşüncesizlik, ben asla kabul etmezdim geri çevirirdim canım. Sabrına hayran kaldımRabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya.
Tebrikler bize :)CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 519.ETAP
(19-26 Mayıs)
TAKIM DERECELERİ
1.......12.TAKIM
2.......7.TAKIM
3.......10.TAKIM
ben bugun ii degilim oruc vurdu galiba ev is dolu elim kolum kalkmiyor bir de cocuk var onu yedir icir.bakalim aksama kadar nasil gececek dinlenmeyi dusunuyorum biraziyiyim canim aynen devam ins sen nasilsin??
Bide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648
Canım çok ilkini bulamadım malum foto çekinmiyodum ama Burda da 90 a yakınım
Eki Görüntüle 2000658
Geçmiş olsun canımİnanılmaz halsizim dün öğleden sonra fenalastim hala öyleyim
Bii geçmişe bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?