Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güneş olsa yaz gelmedi canım Sivasa, sanki Karadeniz :) hep bulutlu yağmurlu bu sene

Düzeltme

Geçen hafta : 74.8
Bu hafta : 74
Fark : - 800
Yüzde : 1.06

Geçelim kilomuza Ausencia

Geçen hafta 113,7
Bu hafta: 112,5
fark: 1,2
yüzde: 1,05

Tebrik ederim hepinizi

Kızlar aranızda hiç insülin direnci tedavisi gören varmı? İlaç mı oluyor illa edavisi?
Aynı zamanda anemi teşhisi koyulmuştu yıllar önce bana ama hiç gidip tedavi olmamıştım. Demir depolarıma baktırırmam gerekiyordu. Diyetisyen ikiside kilo vermene engel olur tedavi görmen lazım dedi. Onlar olmasaydı daha çok kilo verirmişim. Dahiliye ye gidicem bakalım haftaya ilaç kullanmak istemiyorum ama iğneli filan olsaydı razıyım.

Selam kızlar
Herkese mutlu cumalar guzel h. Sonları dilerim. Geçmişe bakamadim umarim herkes guzel kilolar verdi.
Ben pc ve telefonumu aldim. Evden çalışmaya başladım. Kizimdan ve ev işinden kalan zamanlarımda hep işimle ilgileniyorum. Yapılacak çok şey var çünkü.
Diyetim biraz regl yakın olduğu için sekteye uğradı ama sporum son iki gün ara vermem hariç devam ediyor.
Kondisyon bisikletine plank ekledim ufak ufak.
Sezaryen göbeğine faydası olur diyorum.
İlk firsatta da pilatese başlamayi düşünüyorum.
Kilom bu hafta sabit . reglden sonra coşar diye umuyorum.
Beni soran sormayan ama içinden geçiren yada gecirmeyen tüm arkadaşlarıma içten sevgiler.
@Auscenci Ahu060812

insülün direncini tam olarak bilmiyorum ama bende şeker yüklemesinde gizli şeker çıkmıştı onun tedavisini gördüm,ama uzun zamandır ilaç kullanmıyorum iyiyim
geçmiş olsun sanada hepsine baktır,neyin var neyin yok çıksın ortaya tedavi olunca insan resmen yeniden doğuyo gençleşiyo

şeeyy herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
evden çalışma süper bişey olsa gerek

Güneş olsa yaz gelmedi canım Sivasa, sanki Karadeniz :) hep bulutlu yağmurlu bu sene

Buralarada gelmedi daha

Bende o ne hikmetse çıkmadı cok şükür ama seker sınırda

şeeyy herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
evden çalışma süper bişey olsa gerek
Güzel evet ama zor.
İse tam hakim olsan süper de. Birşey soracaksin mecburen telefon aç.
Meseleyi öğrenene kadar böyle artık.
Ofise başlayınca daha kolay olur sanırım.
Pcyi aliyorum kızım ataga geçiyor.
:))

Bana yeni teşhis koyuldu. İnsülin direncim varmış. Demirim de 3-4 arasında epey düşük. Doktorum da dedi bu şekilde çok zor kilo verirsin diye. Şimdi hem anemi hem de insülin direnci için ilaç kullanıyorum. İnsülin direncine ilaçtan çok glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketmek etkili. Mutlaka bir dahiliye ya da endokronoloji bölümüne görünmeni tavsiye ederim.
https://www.hemensaglik.com/makale/glisemik-indeks-diyeti-glisemik-indeksi-dusuk-olan-gidalar
Burdan da yiyeceklere bakabilirsin.

Harikasın canım tebrik ederim Tellioğulları atağa geçti

Pek bilgim yok canım ama geçmiş olsun inşallah normal düzeylere dönersin Bende de D vitamini ve demir eksikliği çoktu ilaç kullandım damla falan şimdi iyiyim

Hadi bakalım ...ramazan kio vermeni öyle bir anlattın ki ..acayip meraktayım .
Bu hafta için evet en azından o 300 gr ım 200 gr mını bence mercimek köfteleri çaldı senden .
Ödemse daha iyi zaten ... haftaya uçup gidecek demektir.

Yok yahu korkma ..zaten fazladan vereceksin sen de ben gibi .. ben 60-61 leride seviyorum ama 58 lere indim ki alma payı olsun .
Korunuyor yani ..bi hafta 600 alsan haftaya 400 gidiyor falan .. korkma ama buralardan uzaklaşma

Allahın delisi ya .... al o uyku ilaçlarını da şiş e mi ????

Ne yap ne et en geç 3 gibi uyu ...sabah ben seni 11 de kaldırırım gör bak nasıl güzel düzene giriyorsun

gerçi benim iştah hep açık ondan farketmemiş olabilirim
her daim yeme potansiyeli tavan yanii

İşte bilinçli bir vatandaş

Geçelim kilomuza Ausencia

Geçen hafta 113,7
Bu hafta: 112,5
fark: 1,2
yüzde: 1,05

Hmmmm fena değil hadi hadi tamam tebrikler ama tek pon pon ... haftaya 111 ... cıks gözüme hoş gelmedi 110.7

Hayırlı cumalar kızlar herkese

hayırlı cumalar canım ... nasıl oldun ?

O zaman bu hafta IF le beraber , bağırsak hareketlendir ..
daha çok çiğ yeşillik ve çiğ kırmızı biber ye iki öğünde de ... kırmızı biberi yanında da götürebilirsin .
Kahveyi de sütlü içme ... süt öğün gibi ... IF i geç saat içmen etkiliyordur .. 4-5 gibi iç en geç .
dene yani.
bu ufak şeylerle oynayacağız ancak madem IF e devam ... ve mutlaka bu hafta O kaçamak dene yine banu , ilk haftalar gibi ...

Bunu beklemiyordum koza tellioğullarının beklenen atağı ... bir de @Daydream- patlatacak

Kuzum ilk hafta , metan hızlı .. doğal bu sonuç ... aynen bundan sonrası hafta 1 kg üzeri hedefleme ...

Şeri canım , kolay gelsin çok .
Sana çok iyi gelecek bu iş

ara ara selam sabaha gel ama özletme .. regl sonrası da ufak ufak başlar şeri şovların senin.

öpüyorum seni çok canım

Kızlar günaydın. Geçmişi okuyup gelicem. Birikmiş

Ya masum kahveyi sütle mi içer? Benim bildiyim sade içiyo...süt direk yemek yerine geçer araştırdım bunu çok @masumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…