Güneş olsa yaz gelmedi canım Sivasa, sanki Karadeniz :) hep bulutlu yağmurlu bu seneeklemek istediğin varsa sorun yok ben kan veririm sen ekledersin olmadı
oyy kıyamam o allaha emanet olsun,bişeycik olmaz
hergün öğlen güneşinde güneş banyosu yaptır,15 dakika yeter diyolar, oda çok fayda eder
tok karna fayda edermi bilemedim kiemilimi az olur ama sanırım,sen kullan bakalım ne kadar değişcek sende test etmiş oluruz,deneğimiz olursun
ooo senin d vit. yükselsin patır patır gider kilolarhemen al ablanın dediği o d vitaminini
ben onun b12 sinide kullanıcam b12 300 küsür 400 ye yakın biraz daha yükselsin istiyorum
gelince ihmal etme en ufak bi güneşte hemen faydalanmaya bak şimdi yaşı küçük kemik gelişimindede çok etkili biliyosun,güçlü kuvvetli olsunGüneş olsa yaz gelmedi canım Sivasa, sanki Karadeniz :) hep bulutlu yağmurlu bu sene
Haklısın, hem zayıf da . Kemikleri güçlensin barigelince ihmal etme en ufak bi güneşte hemen faydalanmaya bak şimdi yaşı küçük kemik gelişimindede çok etkili biliyosun,güçlü kuvvetli olsun
Heeey perşenneci Aynura geldi hanıııııım
Vücudumu seviyorum yaaa nasıl da biliyo gününü...cidden dün sabah sabittim ...dün çektiyim eziyeyete deydi diyelim çok şükür ama regl kapıda çok daha iyi ola bilirdi belkim.hafta içi 64.9u görmüştüm
Geçrn hafta 63.8
Bu hafta 63.2
Fark:600
Hadi inşallah gelecek hafta 62 yi görcem
Düzeltme
Geçen hafta : 74.8
Bu hafta : 74
Fark : - 800
Yüzde : 1.06
Gecen hafta : 68.600
Bu hafta : 68.500
Giden :-100
Yuzde:0.14
Aslinda eksi 300 görmüştüm ama geri sistim tabii akliniza mercimekli koftem gelecek ama ben onun oldugunu dusunmuyorum... ödem olustu sanki....buyuk ihtimal yarin orucuma basliyorum Allahin iziniyle....
insülün direncini tam olarak bilmiyorum ama bende şeker yüklemesinde gizli şeker çıkmıştı onun tedavisini gördüm,ama uzun zamandır ilaç kullanmıyorum iyiyimKızlar aranızda hiç insülin direnci tedavisi gören varmı? İlaç mı oluyor illa edavisi?
Aynı zamanda anemi teşhisi koyulmuştu yıllar önce bana ama hiç gidip tedavi olmamıştım. Demir depolarıma baktırırmam gerekiyordu. Diyetisyen ikiside kilo vermene engel olur tedavi görmen lazım dedi. Onlar olmasaydı daha çok kilo verirmişim. Dahiliye ye gidicem bakalım haftaya ilaç kullanmak istemiyorum ama iğneli filan olsaydı razıyım.
şeeyy herşeyin yolunda olmasına çok sevindimSelam kızlar
Herkese mutlu cumalar guzel h. Sonları dilerim. Geçmişe bakamadim umarim herkes guzel kilolar verdi.
Ben pc ve telefonumu aldim. Evden çalışmaya başladım. Kizimdan ve ev işinden kalan zamanlarımda hep işimle ilgileniyorum. Yapılacak çok şey var çünkü.
Diyetim biraz regl yakın olduğu için sekteye uğradı ama sporum son iki gün ara vermem hariç devam ediyor.
Kondisyon bisikletine plank ekledim ufak ufak.
Sezaryen göbeğine faydası olur diyorum.
İlk firsatta da pilatese başlamayi düşünüyorum.
Kilom bu hafta sabit . reglden sonra coşar diye umuyorum.
Beni soran sormayan ama içinden geçiren yada gecirmeyen tüm arkadaşlarıma içten sevgiler.
@AuscenciAhu060812
Güneş olsa yaz gelmedi canım Sivasa, sanki Karadeniz :) hep bulutlu yağmurlu bu sene
Kızlar aranızda hiç insülin direnci tedavisi gören varmı? İlaç mı oluyor illa edavisi?
Aynı zamanda anemi teşhisi koyulmuştu yıllar önce bana ama hiç gidip tedavi olmamıştım. Demir depolarıma baktırırmam gerekiyordu. Diyetisyen ikiside kilo vermene engel olur tedavi görmen lazım dedi. Onlar olmasaydı daha çok kilo verirmişim. Dahiliye ye gidicem bakalım haftaya ilaç kullanmak istemiyorum ama iğneli filan olsaydı razıyım.
Super sen teluoğluydun demiİlk kilo bildirimimle karşınızdayım.. İlk hafta güzel geçtiii, artık hedefim haftalık 800 - 1000 gr civarı
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 68
Bu Hafta: 65.6
Fark: -2.400 gr
Yüzde: 3.53
Eki Görüntüle 2003563
Güzel evet ama zor.şeeyy herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
evden çalışma süper bişey olsa gerek
Bana yeni teşhis koyuldu. İnsülin direncim varmış. Demirim de 3-4 arasında epey düşük. Doktorum da dedi bu şekilde çok zor kilo verirsin diye. Şimdi hem anemi hem de insülin direnci için ilaç kullanıyorum. İnsülin direncine ilaçtan çok glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketmek etkili. Mutlaka bir dahiliye ya da endokronoloji bölümüne görünmeni tavsiye ederim.Kızlar aranızda hiç insülin direnci tedavisi gören varmı? İlaç mı oluyor illa edavisi?
İlk kilo bildirimimle karşınızdayım.. İlk hafta güzel geçtiii, artık hedefim haftalık 800 - 1000 gr civarı
Kilo Bildirimim:
Eki Görüntüle 2003563
Pek bilgim yok canım ama geçmiş olsun inşallah normal düzeylere dönersinBana yeni teşhis koyuldu. İnsülin direncim varmış. Demirim de 3-4 arasında epey düşük. Doktorum da dedi bu şekilde çok zor kilo verirsin diye. Şimdi hem anemi hem de insülin direnci için ilaç kullanıyorum. İnsülin direncine ilaçtan çok glisemik indeksi düşük yiyecekler tüketmek etkili. Mutlaka bir dahiliye ya da endokronoloji bölümüne görünmeni tavsiye ederim.
https://www.hemensaglik.com/makale/glisemik-indeks-diyeti-glisemik-indeksi-dusuk-olan-gidalar
Burdan da yiyeceklere bakabilirsin.
Gecen hafta : 68.600
Bu hafta : 68.500
Giden :-100
Yuzde:0.14
Aslinda eksi 300 görmüştüm ama geri sistim tabii akliniza mercimekli koftem gelecek ama ben onun oldugunu dusunmuyorum... ödem olustu sanki....buyuk ihtimal yarin orucuma basliyorum Allahin iziniyle....
Ausencia kaptanım evet korumadan çok korkuyorum hatta konuşunca bile heycanlanıyorum...çünki hiiiiç koruyamıyorum...bugüne bugün 2aya 8kilo verdim.aslına bakarsan bu kiloda da vücudumu seviyorum...sadece 2kilo da verip rahat olmak istiyorum...hatta koruma güzelleri diye başlık aça biliriz...orda da hergün menü falan paylaşırız ama iştü burdakı arkadaşları da bırakmak istemez hiç birimiz.. neyseki şu 2hafta geçsin bir şeyler ayarlıycaz inşallah.
Selam kızlar nabersiniz? Dün akşam dayanamadım 1 saat uzanayım dedim. Allahtan önlemimi alıp kocayada alarm kurdurmuşum. Sahurda kaldıramamış beni acık kızıp bağırmışım, zavallım ne dediysem artık kalkmış kendi hazırlamış sahurunu
Ütülerim vardı asacak çamaşırlarım vardı hepsi kalmış. Makineyi tekrar çalıştırdım su kokuyorlardı. Galiba uyku hapına tekrar başlıcam düzene girmiyor bir türlü uykum. Şimdi yine 1 haft 5 e kadar uyuymamam bir gün bayılır kalırım yne koltukta.
gerçi benim iştah hep açık ondan farketmemiş olabilirim
her daim yeme potansiyeli tavan yanii
Hayırlı cumalar kızlar herkese
alıntı yaptım ama hepsi gitti , işten dolayı gelemiyorum
Ausencia
bunu yıllarca yapan bile var ama her gün hergün degilde arada esler vererek yapıyorlar
bakalım bu haftda denemek istiyorum
çünkü deneyecegim yöntemi bilemiyorum artık,
bu yöntem iyyidi öglen ye bir daha ne yiycemd erdim yoktu bu hafta 62,9 görebilirim belki derken sabit kötü süpriz oldu
Efser
if beni 6 haftadır yapıyorum ve bana çok iyi gelmişti
hatam nerde bilmiyorum
beim bünyem birz farklı sizler gibi degil
kilo vermek için çok emek sarfediyorumm
@aeben aben ablam evet yıllardır bir çok kez duymuşsundur eminim
bu mesajları benden ama işte bıktım ya gerçekten okadar sıkıldımki
anlatamamm
kelebekolacam
benimmm kilomda hep aynı yaaa
akşam aynı,sabah aynı
İlk kilo bildirimimle karşınızdayım.. İlk hafta güzel geçtiii, artık hedefim haftalık 800 - 1000 gr civarı
Kilo Bildirimim:
Eki Görüntüle 2003563
Selam kızlar
Herkese mutlu cumalar guzel h. Sonları dilerim. Geçmişe bakamadim umarim herkes guzel kilolar verdi.
Ben pc ve telefonumu aldim. Evden çalışmaya başladım. Kizimdan ve ev işinden kalan zamanlarımda hep işimle ilgileniyorum. Yapılacak çok şey var çünkü.
Diyetim biraz regl yakın olduğu için sekteye uğradı ama sporum son iki gün ara vermem hariç devam ediyor.
Kondisyon bisikletine plank ekledim ufak ufak.
Sezaryen göbeğine faydası olur diyorum.
İlk firsatta da pilatese başlamayi düşünüyorum.
Kilom bu hafta sabit . reglden sonra coşar diye umuyorum.
Beni soran sormayan ama içinden geçiren yada gecirmeyen tüm arkadaşlarıma içten sevgiler.
@AuscenciAhu060812
Kızlar günaydın. Geçmişi okuyup gelicem. Birikmiş
Ya masum kahveyi sütle mi içer? Benim bildiyim sade içiyo...süt direk yemek yerine geçer araştırdım bunu çok @masummHadi bakalım ...ramazan kio vermeni öyle bir anlattın ki ..acayip meraktayım .
Bu hafta için evet en azından o 300 gr ım 200 gr mını bence mercimek köfteleri çaldı senden .
Ödemse daha iyi zaten ... haftaya uçup gidecek demektir.
Yok yahu korkma ..zaten fazladan vereceksin sen de ben gibi .. ben 60-61 leride seviyorum ama 58 lere indim ki alma payı olsun .
Korunuyor yani ..bi hafta 600 alsan haftaya 400 gidiyor falan .. korkma ama buralardan uzaklaşma
Allahın delisi ya .... al o uyku ilaçlarını da şiş e mi ????
Ne yap ne et en geç 3 gibi uyu ...sabah ben seni 11 de kaldırırım gör bak nasıl güzel düzene giriyorsun
İşte bilinçli bir vatandaş
Hmmmm fena değilhadi hadi tamam tebrikler ama tek pon pon ... haftaya 111 ... cıks gözüme hoş gelmedi 110.7
hayırlı cumalar canım ... nasıl oldun ?
O zaman bu hafta IF le beraber , bağırsak hareketlendir ..
daha çok çiğ yeşillik ve çiğ kırmızı biber ye iki öğünde de ... kırmızı biberi yanında da götürebilirsin .
Kahveyi de sütlü içme ... süt öğün gibi ... IF i geç saat içmen etkiliyordur .. 4-5 gibi iç en geç .
dene yani.
bu ufak şeylerle oynayacağız ancak madem IF e devam ... ve mutlaka bu hafta O kaçamak dene yine banu , ilk haftalar gibi ...
Bunu beklemiyordum kozatellioğullarının beklenen atağı ... bir de @daydream- patlatacak
Kuzum ilk hafta , metan hızlı .. doğal bu sonuç ... aynen bundan sonrası hafta 1 kg üzeri hedefleme ...
Şeri canım , kolay gelsin çok .
Sana çok iyi gelecek bu iş
ara ara selam sabaha gel ama özletme .. regl sonrası da ufak ufak başlar şeri şovların senin.
öpüyorum seni çok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?