Oldu canım regl den önce artıydımPc ye kaydettim canım , açıldı hepsi de bazı sayfalar net değil ... ilk fırsatta okuyup yorumlayacağım canım .. cuma telaşı bitsin .
işte bayan stresten güzel bir 700 gr.
tebrikler canım .. işte böyle 73..72..71 ..derken hoooop bir bakacağız
BU arada sen sık tartılıyorsun bildiğim kadarı ile , hafta içi oynamalar oldu mu artılar eksiler ? yoksa bi istikrarda indi mi gr gr ...
Bu arada bayan stres yok artık, o da kimPc ye kaydettim canım , açıldı hepsi de bazı sayfalar net değil ... ilk fırsatta okuyup yorumlayacağım canım .. cuma telaşı bitsin .
işte bayan stresten güzel bir 700 gr.
tebrikler canım .. işte böyle 73..72..71 ..derken hoooop bir bakacağız
BU arada sen sık tartılıyorsun bildiğim kadarı ile , hafta içi oynamalar oldu mu artılar eksiler ? yoksa bi istikrarda indi mi gr gr ...
Ayy öyle mi aklımda yanlış kalmışeflalim sen geçen hafta 74.8 dün canım ... 800 giden
Bu arada bayan stres yok artık, o da kimeylül de 65 kesin de 60 da olsam yok demem
sagol canim tesekkur ederimCaaanıııım tontiş seferoğlum ne güzel kilo vermişsin sen öyleee...tebrik ederimmmm...
Tabiki gelinler kaynanasının topragından olurmuş ,sende beni takip edecen tabisi gelinim:
sagol canim tesekkur ederimCaaanıııım tontiş seferoğlum ne güzel kilo vermişsin sen öyleee...tebrik ederimmmm...
Teşekkür ederimCanim cook gecmis olsun... senin degerler kac cikti bana gunde 1 tane ilac demisti dr... hangi demir ilacini aliyorsun ? Istah acti mi ??
Teşekkür ederim
Ferritin düzeyi 3.96
D vitamini 6.89
İkiside ciddi eksiklik kapsamında
Dr yazdığını alamadim eşim sagolsun eczanede karisiklik olmuş bu cumartesi bir daha ugrayacak eczaneye hastaneden tekrar cikarttim receteyi bakalim ne yazmis
Simdilik oreferon kullanıyorum d vitaii oceon dr yazdigini kullanmadim icinde parafen var diye
ece iştah açmıyor, ben 18 ay kullandım kan hapını şurubunu ve o sırada kilo verdim hepİstah açıyor ama kullanmak lazım yapacak birşey yok eksikliği de bir sürü olumsuzluğa sebep oluyor basta halsizlik seninde yakınken bildigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?