Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oldu canım regl den önce artıydım

Bu arada bayan stres yok artık, o da kim eylül de 65 kesin de 60 da olsam yok demem

Ramazan olmasa bildirimler yağardı şimdiye .. bu ay akşama ak koyun kara koyun ...

Şu an liste bildirimleri çok iyi .

Umarım artıları temizlemiş arkadaşlarla devam ederiz ..

Yoksa sıkı bir ele alma haftası başlayacak ....

Gecen hafta : 68.600
Bu hafta : 68.500
Giden :-100
Yuzde:0.14

Aslinda eksi 300 görmüştüm ama geri sistim tabii akliniza mercimekli koftem gelecek ama ben onun oldugunu dusunmuyorum... ödem olustu sanki....buyuk ihtimal yarin orucuma basliyorum Allahin iziniyle....

Ausencia kaptanım evet korumadan çok korkuyorum hatta konuşunca bile heycanlanıyorum...çünki hiiiiç koruyamıyorum...bugüne bugün 2aya 8kilo verdim.aslına bakarsan bu kiloda da vücudumu seviyorum...sadece 2kilo da verip rahat olmak istiyorum...hatta koruma güzelleri diye başlık aça biliriz...orda da hergün menü falan paylaşırız ama iştü burdakı arkadaşları da bırakmak istemez hiç birimiz.. neyseki şu 2hafta geçsin bir şeyler ayarlıycaz inşallah.

Canim cook gecmis olsun... senin degerler kac cikti bana gunde 1 tane ilac demisti dr... hangi demir ilacini aliyorsun ? Istah acti mi ??
Teşekkür ederim
Ferritin düzeyi 3.96
D vitamini 6.89
İkiside ciddi eksiklik kapsamında
Dr yazdığını alamadim eşim sagolsun eczanede karisiklik olmuş bu cumartesi bir daha ugrayacak eczaneye hastaneden tekrar cikarttim receteyi bakalim ne yazmis
Simdilik oreferon kullanıyorum d vitaii oceon dr yazdigini kullanmadim icinde parafen var diye

ayy ece sen nasıl ayakta duruyosun gerçekten çok düşükmüş değerlerinçok geçmiş olsun
kan hapına bende başlıycamda ramazanda hangi ara alacaz aç kalmıyozki o yüzden başlayamadım sen ne zaman içmeyi planlıyosun bende öyle yapim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…