Bende çok merak ediyorum, kim ne kadar verdi.Ramazan olmasa bildirimler yağardı şimdiye .. bu ay akşama ak koyun kara koyun ...
Şu an liste bildirimleri çok iyi .
Umarım artıları temizlemiş arkadaşlarla devam ederiz ..
Yoksa sıkı bir ele alma haftası başlayacak ....
Ay ne güzel bende açıyor ama d vitamini de kullandın mı?ece iştah açmıyor, ben 18 ay kullandım kan hapını şurubunu ve o sırada kilo verdim hep
evet şuan d vitamini damlası alıyorum sahurda alıyorum bu ikinci şişemAy ne güzel bende açıyor ama d vitamini de kullandın mı?
evet şuan d vitamini damlası alıyorum sahurda alıyorum bu ikinci şişem
kan hapınada ramazandan sonra başlamayı planlıyorum ama bakalım .....
gerçi benim iştah hep açık ondan farketmemiş olabilirim
her daim yeme potansiyeli tavan yanii
Selam kızlar nabersiniz? Dün akşam dayanamadım 1 saat uzanayım dedim. Allahtan önlemimi alıp kocayada alarm kurdurmuşum. Sahurda kaldıramamış beni acık kızıp bağırmışım, zavallım ne dediysem artık kalkmış kendi hazırlamış sahurunu
Ütülerim vardı asacak çamaşırlarım vardı hepsi kalmış. Makineyi tekrar çalıştırdım su kokuyorlardı. Galiba uyku hapına tekrar başlıcam düzene girmiyor bir türlü uykum. Şimdi yine 1 haft 5 e kadar uyuymamam bir gün bayılır kalırım yne koltukta.
Neden 2 öğün yiyorsunuz ?akşam kahve içmiştim 10 a dogru omu yaptı
bilmiyorum ama regli bitimi filan en kötü 63,7 filan görürürümm diyordum
demolize olmamamkk elde degil
iki ögün yiyorum diye kaçamakta yapmıyorum ki ,
nizam kural hepsi var
ciddeenn çok üzgünüm..
Eveeeet
Geçen hafta : 74.7
Bu hafta : 74
Fark : -700 gr
Yüzde : 0.94
irmae kelebekolacam benim küçük 2.5 yaşında, d vitamini ağır eksik çıktı, bıngıldaģı tam kapanmayinca sağolsun aile hekimi yönlendirdi bizi hastaneye. Uykusuzluğu huzursuzluğu ondanmıs. Şimdi de kullanıyoruz günde 5 damla.
Ocean alayım diyorum, onu alırsam kaç damla vermem lazım. Birde üç ampul d vitamini verdik. İğne daha mı etkili?
D vitamini kilo vermene yardımcı olmuş olabilir. Kilo vermeye engel diye duymuştum eksikliği
Tebrikler canım
Sağol canımtebrik ederim canim
Uykusuzluktan ne çektik bir bilsen. Gece 6-7 kete uyanırdıçok geçmiş olsun,sağlık ocağı doktorları gerçekten çok önemli,yavrunda o minnak haliyle ne sıkıntıları varmışta dile getiremiyo işte kıyamam
evet bende öyle duymuştum değerlerim kaç oldu bilmiyorum ama biraz daha kullanayımda baktırcam inşallah
baktır baktır,şöyle ortaya karışık bi test istesin doktorTebrikler canım
Sağol canım
Uykusuzluktan ne çektik bir bilsen. Gece 6-7 kete uyanırdışimdi bir kere süt için kalkıyor, o da zararlı gece ama bıraktırmaya uğraşıyorum.
Bende gidip tahlil vericem, aile hekimi eşimin işten dolayı arkadaşı, eşimle gitmek istiyorum bu sebepten :) ne var ne yok baktırmak istiyorum :) çok ihmal ederim kendimi bu konularda. Pazartesi gideyim artık, şeker, tiroit, d vitamini, demir, ferritin Allah ne verdiyse artık baktirayim
İşte doktor daha isteğin var mı derse şaşmambaktır baktır,şöyle ortaya karışık bi test istesin doktor
allahtan bebeğinin sorunu çözülmüşte düzene girmiş yoksaki bilmeden acaba ne var niye böyle diye dertlenmek en zoruolsun uyusun uyku en güzel gıda benimde tatlıdan sonra en sevdiklerimden
Mecbur kullaniyorum iftarda içiyorum üzerine corba sonra biraz ara sahurda ayni dr ramazan sonu grl tekrar bakalim dedi
ayy ece sen nasıl ayakta duruyosun gerçekten çok düşükmüş değerlerinçok geçmiş olsun
kan hapına bende başlıycamda ramazanda hangi ara alacaz aç kalmıyozki o yüzden başlayamadım sen ne zaman içmeyi planlıyosun bende öyle yapim bari
Anammm ben uçarım o zamanD vitamini kilo vermene yardımcı olmuş olabilir. Kilo vermeye engel diye duymuştum eksikliği
Geçmiş olsun canım. Güneşte çok önemli faktör d vitamini için. Biz Rusya'da yaşarken mecbur kullanıyorduk güneş az olduğu için.Türkiye'ye geldiğimizde yazın 15 dk bile dışarda durması yetiyordu. Vitamini vermeyi kesiyordum. Geri döndükten sonra gece kafası su gibi terlerse hemen başlıyordum vitamine. Vitamin olmayınca kafası çok terliyordu. Türkiye'ye döndüğümüzden beri ilk sene hariç hiç sıkıntı yaşamadık.irmae kelebekolacam benim küçük 2.5 yaşında, d vitamini ağır eksik çıktı, bıngıldaģı tam kapanmayinca sağolsun aile hekimi yönlendirdi bizi hastaneye. Uykusuzluğu huzursuzluğu ondanmıs. Şimdi de kullanıyoruz günde 5 damla.
Ocean alayım diyorum, onu alırsam kaç damla vermem lazım. Birde üç ampul d vitamini verdik. İğne daha mı etkili?
Güneş banyosu yaptırıyorum ama ağır eksik bizim ki. Aynen başı çok terliyor.Geçmiş olsun canım. Güneşte çok önemli faktör d vitamini için. Biz Rusya'da yaşarken mecbur kullanıyorduk güneş az olduğu için.Türkiye'ye geldiğimizde yazın 15 dk bile dışarda durması yetiyordu. Vitamini vermeyi kesiyordum. Geri döndükten sonra gece kafası su gibi terlerse hemen başlıyordum vitamine. Vitamin olmayınca kafası çok terliyordu. Türkiye'ye döndüğümüzden beri ilk sene hariç hiç sıkıntı yaşamadık.
İşte doktor daha isteğin var mı derse şaşmam
Şükür anlaşıldı. Ah kuzum tek böbrekli doğdu, eşimin aklı çıkıyor bir şey olursa diye benden panik
Mecbur kullaniyorum iftarda içiyorum üzerine corba sonra biraz ara sahurda ayni dr ramazan sonu grl tekrar bakalim dedi
Anammm ben uçarım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?