Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende çok merak ediyorum, kim ne kadar verdi.

Selam kızlar nabersiniz? Dün akşam dayanamadım 1 saat uzanayım dedim. Allahtan önlemimi alıp kocayada alarm kurdurmuşum. Sahurda kaldıramamış beni acık kızıp bağırmışım, zavallım ne dediysem artık kalkmış kendi hazırlamış sahurunu
Ütülerim vardı asacak çamaşırlarım vardı hepsi kalmış. Makineyi tekrar çalıştırdım su kokuyorlardı. Galiba uyku hapına tekrar başlıcam düzene girmiyor bir türlü uykum. Şimdi yine 1 haft 5 e kadar uyuymamam bir gün bayılır kalırım yne koltukta.

Ay ne güzel bende açıyor ama d vitamini de kullandın mı?
evet şuan d vitamini damlası alıyorum sahurda alıyorum bu ikinci şişem
kan hapınada ramazandan sonra başlamayı planlıyorum ama bakalım .....

gerçi benim iştah hep açık ondan farketmemiş olabilirim
her daim yeme potansiyeli tavan yanii

irmae kelebekolacam benim küçük 2.5 yaşında, d vitamini ağır eksik çıktı, bıngıldaģı tam kapanmayinca sağolsun aile hekimi yönlendirdi bizi hastaneye. Uykusuzluğu huzursuzluğu ondanmıs. Şimdi de kullanıyoruz günde 5 damla.
Ocean alayım diyorum, onu alırsam kaç damla vermem lazım. Birde üç ampul d vitamini verdik. İğne daha mı etkili?

D vitamini kilo vermene yardımcı olmuş olabilir. Kilo vermeye engel diye duymuştum eksikliği

Neden 2 öğün yiyorsunuz ?

çok geçmiş olsun,sağlık ocağı doktorları gerçekten çok önemli,yavrunda o minnak haliyle ne sıkıntıları varmışta dile getiremiyo işte kıyamam

D vitamini kilo vermene yardımcı olmuş olabilir. Kilo vermeye engel diye duymuştum eksikliği

evet bende öyle duymuştum değerlerim kaç oldu bilmiyorum ama biraz daha kullanayımda baktırcam inşallah

Geçelim kilomuza Ausencia

Geçen hafta 113,7
Bu hafta: 112,5
fark: 1,2
yüzde: 1,05
Tebrikler canım
tebrik ederim canim
Sağol canım
Uykusuzluktan ne çektik bir bilsen. Gece 6-7 kete uyanırdı şimdi bir kere süt için kalkıyor, o da zararlı gece ama bıraktırmaya uğraşıyorum.
Bende gidip tahlil vericem, aile hekimi eşimin işten dolayı arkadaşı, eşimle gitmek istiyorum bu sebepten :) ne var ne yok baktırmak istiyorum :) çok ihmal ederim kendimi bu konularda. Pazartesi gideyim artık, şeker, tiroit, d vitamini, demir, ferritin Allah ne verdiyse artık baktirayim

baktır baktır,şöyle ortaya karışık bi test istesin doktor
allahtan bebeğinin sorunu çözülmüşte düzene girmiş yoksaki bilmeden acaba ne var niye böyle diye dertlenmek en zoruolsun uyusun uyku en güzel gıda benimde tatlıdan sonra en sevdiklerimden

İşte doktor daha isteğin var mı derse şaşmam
Şükür anlaşıldı. Ah kuzum tek böbrekli doğdu, eşimin aklı çıkıyor bir şey olursa diye benden panik

Mecbur kullaniyorum iftarda içiyorum üzerine corba sonra biraz ara sahurda ayni dr ramazan sonu grl tekrar bakalim dedi
Anammm ben uçarım o zaman

Geçmiş olsun canım. Güneşte çok önemli faktör d vitamini için. Biz Rusya'da yaşarken mecbur kullanıyorduk güneş az olduğu için.Türkiye'ye geldiğimizde yazın 15 dk bile dışarda durması yetiyordu. Vitamini vermeyi kesiyordum. Geri döndükten sonra gece kafası su gibi terlerse hemen başlıyordum vitamine. Vitamin olmayınca kafası çok terliyordu. Türkiye'ye döndüğümüzden beri ilk sene hariç hiç sıkıntı yaşamadık.

Güneş banyosu yaptırıyorum ama ağır eksik bizim ki. Aynen başı çok terliyor.

alıntı yaptım ama hepsi gitti , işten dolayı gelemiyorum
Ausencia
bunu yıllarca yapan bile var ama her gün hergün degilde arada esler vererek yapıyorlar
bakalım bu haftda denemek istiyorum
çünkü deneyecegim yöntemi bilemiyorum artık,
bu yöntem iyyidi öglen ye bir daha ne yiycemd erdim yoktu bu hafta 62,9 görebilirim belki derken sabit kötü süpriz oldu

Efser
if beni 6 haftadır yapıyorum ve bana çok iyi gelmişti
hatam nerde bilmiyorum
beim bünyem birz farklı sizler gibi degil
kilo vermek için çok emek sarfediyorumm

aeben aben ablam evet yıllardır bir çok kez duymuşsundur eminim
bu mesajları benden ama işte bıktım ya gerçekten okadar sıkıldımki
anlatamamm

kelebekolacam

benimmm kilomda hep aynı yaaa
akşam aynı,sabah aynı

İşte doktor daha isteğin var mı derse şaşmam
Şükür anlaşıldı. Ah kuzum tek böbrekli doğdu, eşimin aklı çıkıyor bir şey olursa diye benden panik

eklemek istediğin varsa sorun yok ben kan veririm sen ekle dersin olmadı
oyy kıyamam o allaha emanet olsun,bişeycik olmaz
hergün öğlen güneşinde güneş banyosu yaptır,15 dakika yeter diyolar, oda çok fayda eder

Mecbur kullaniyorum iftarda içiyorum üzerine corba sonra biraz ara sahurda ayni dr ramazan sonu grl tekrar bakalim dedi

Anammm ben uçarım o zaman

tok karna fayda edermi bilemedim kiemilimi az olur ama sanırım,sen kullan bakalım ne kadar değişcek sende test etmiş oluruz,deneğimiz olursun

ooo senin d vit. yükselsin patır patır gider kilolarhemen al ablanın dediği o d vitaminini
ben onun b12 sinide kullanıcam b12 300 küsür 400 ye yakın biraz daha yükselsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…