- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Afiyet olsun canım bayağı az yiyorsun akşama acıkmıyor musun maşallahGünaydın günaaaaydın sabah şekerleri
Bu ara hayırsız oldum
Dünkü menümü yazayım hemen
Sabah yulaf süt
Ara: kiraz kayısı
Öğle: 3.50 gibi kinoalı mozerrallalı salata ve 2 dlm ekmek
Günaydın güzeller
inşallah görürsün canım ama menülerin karbon dolu be güzelim.nasıl diyetisyen listesi ki bu anlamadımGünaydın
Tartı eksi göstermiyor hala artılar duruyoryarın ne çıkacak bakalım. Eksi 100 e razıyım o derece yeni listeye mi alışıyor vücut anlamadım ki.
günaydın masumum tartıya pil aldın mı yeni?günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın masumum tartıya pil aldın mı yeni?
inşallah bebeklerimiz geldikten sonra veririz tekrar nolcak...ben bu defa fazla kilo almamaya dikkat edicem tabi iştahım açık olmazsa.şeytan diyo 7.takımın hamişleri diye bi topik açYok canım tesadüf değil istiyorduk .
Allah'a şükür . Bı turlu bogazima engel olamadım ne yazık ki. Yoksa ben de verseydim kilolarimi ne iyi olurdu
Afiyet olsun canım bayağı az yiyorsun akşama acıkmıyor musun maşallahBende hayırsızım bugünler de kendimi toparlamaya çalışıyorum
Günaydın canım nasılsın
Ramazan rehavetine kapıldım vallahi.. evet canım acıkıyorum ama belli bir saatten sOnra unutuyorum açlığımıözellikle kahve ve çaya dadanınca :) aman diyete de hayırsızlık yapmayalım da sOnra bi anda pompayla şişirmişler gibi oluruz
Günaydın...Bak bu sefer kesin gittim ....
Bu bu geceninnnn iyi geceleri
Bu da sabahın günaydınıııııı
Bu gece umulmadık yağ yakımı olsun uykunuzda ...
Sabaha bi uyanınakşama doğru bi tartılın herkese bendennnn ekstra -500
Bana da eksi 1500 ancak kurtarır
Bi şey çeneme vurdu amaaaa ne acep ?
Haladır halane halt olsa ondan biliyoz ya bu ara
kızlar günaydın
Günaydınlarrr
inşallah yarın şaşırtmaz tartı seni...istediyin sonucu alırsın bitanem...yok cnmm almadım henüz ancak hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?