Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın günaaaaydın sabah şekerleri

Bu ara hayırsız oldum

Dünkü menümü yazayım hemen

Sabah yulaf süt
Ara: kiraz kayısı
Öğle: 3.50 gibi kinoalı mozerrallalı salata ve 2 dlm ekmek
Afiyet olsun canım bayağı az yiyorsun akşama acıkmıyor musun maşallahBende hayırsızım bugünler de kendimi toparlamaya çalışıyorum
Günaydın güzeller

Günaydın canım nasılsın

Günaydın

Tartı eksi göstermiyor hala artılar duruyor yarın ne çıkacak bakalım. Eksi 100 e razıyım o derece yeni listeye mi alışıyor vücut anlamadım ki.

Günaydın kızlar.dün çok yoğundum hazırlık yemek eylence derken akşam inleyerek uyuduğumu hatırlıyorum...akşam geç uyuduğu içim sabah kızımı kreşe de götürmedim...diyet adına durum iyi çok şükür.yasak olarak 2çatal pastanın tadına baktım gerisi salata kebap sadece geç saatte yedim dün.bi de 3defa yiyorum tabi menümü de yazayım.
9.30 domates
peynir
2dilim ekmek

14.00 menemen
salatalık
2dilim ekmek(valla menemeni ekmeksiz yiyemedim)

19-22.00 salata
kebaplardan
peynir
çay
2çatal pasta

1.5litre su
2yeşil çay

Yok canım tesadüf değil istiyorduk .
Allah'a şükür . Bı turlu bogazima engel olamadım ne yazık ki. Yoksa ben de verseydim kilolarimi ne iyi olurdu
inşallah bebeklerimiz geldikten sonra veririz tekrar nolcak...ben bu defa fazla kilo almamaya dikkat edicem tabi iştahım açık olmazsa.şeytan diyo 7.takımın hamişleri diye bi topik aç

Afiyet olsun canım bayağı az yiyorsun akşama acıkmıyor musun maşallahBende hayırsızım bugünler de kendimi toparlamaya çalışıyorum

Günaydın canım nasılsın

Ramazan rehavetine kapıldım vallahi.. evet canım acıkıyorum ama belli bir saatten sOnra unutuyorum açlığımı özellikle kahve ve çaya dadanınca :) aman diyete de hayırsızlık yapmayalım da sOnra bi anda pompayla şişirmişler gibi oluruz

Bende kahve içemediğim için acıkıyorum Ramazanda bakalım ilk hafta güzeldi bu hafta regl haftası o sebeple dengesiz ama son 2 haftayı iyi değerlendirip bayramda bayram etmeliyim

herkese gunaydin

dunku menum

sabah
1 sade turk kahvesi

oglen
bir yemek tabaginin yarisi kadar semizotu salatas
2 kasik kisir
1 kasik fasulye plaki
salata domates
acikcasi karisik salata

ara bikac tane badem fistik

aksam

1 yk kadar havuclu tavuklu salata
1 yk kadar yumurtali kiyma ekmek sifir
1 parca peynir salata domates

bunu yazmak.zorundayim
1 tane cookie(moralim asiri bozuktu gozumun onune geldi ve yedim diyete basladigimdan beri ilk tatlim diyebilirm.

spor yok
2.5 lt ye yakin su
2 tane yesil cay

Günaydın...
Benim hala cok uysal duygusal gelir gider benii hiç rahatsız etmez.
Ben daha bii duygusal olurum Ota çöpe ağlarım..

pronbiyotikle hergün olmasada 2 günde br çalışıyor bagırsaklarım
aa bugün malum perşembee
yarın kutsal cuma

acaba bagırsak çalıştırıcı birşeyler içsem mi ?

yarın yine başlarım probiyotige yoksaa
hiçç bozmadann devam mı edeyim probiyotige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…