Probiyotiğe devam et canım bozma hiç
Anladim canim..Sanki öyle aklımda kalmış...yooo atcam demedim kıı atamam onu yüzümü kapatmak laızm ugraştırabilir bi bakayım yapabilirsem atarım
Yok canım yazabilirsin tabi kiamin canim inşallah...çok teşekkür ederim...
baktim tatlım çok güzel menüler ama ben ikidir senin karbonlu menüne denk geliyorum ondan öyle yazdım...
hemmmen bakıyorum...
öyle mi canım.biraz araştırdım aslında öyle içilmez diye bi yazı okumadım ondan içiyorum...peki hangi bitki çaylarını içe bilirim sence?
Tabi zayıfsın çok iyi duruyorsunKizlar gunaydinnn
Son halimi avatar resmi yaptim..bakin zayif miyim azcik
Kötü olmuş canım ya , üzülmekte haklısındün oğlum fizik öğretmeninin yanına gitmiş ama sistem kapanmış,neden salı günü gelmedin demiş(
keşke arasaymışım okuluda sınıf öğretymeniyle konuşsaymışım olacakmış demek ama beni engellediler arama sakın diye söylendiler oğlumla eşim,tabi şimdi keşke demenin faydası yok
Sagol eflalim..motive ettin :))Tabi zayıfsın çok iyi duruyorsun
dün oğlum fizik öğretmeninin yanına gitmiş ama sistem kapanmış,neden salı günü gelmedin demiş(
keşke arasaymışım okuluda sınıf öğretymeniyle konuşsaymışım olacakmış demek ama beni engellediler arama sakın diye söylendiler oğlumla eşim,tabi şimdi keşke demenin faydası yok
Anladim canim..Sanki öyle aklımda kalmış...
bence ilk resmi çok yakından aldığın için öyle geniş duruyo...yandan olan super...yani diyetle o basen erimez nefsim...anca sporla ki kemikse eyer spor bile fayda etmez
ugraştım yapamadımm 4 lü reismde
ikli resimde yapabilirsem atarım cnm
Tamam canım zorlama kendini yapabilirsen atarsin.
Sağol canım :)
Süper gitmiş maşallah canım
Süper gitmiş maşallah canımHarikasın ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?