Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben probyotik nedir bilmem masumum o yüzden bi tavsiye edemem ama maalum perşenbe eksi çıkmak için tüm kozları oynq derim

waauuuvv ne güzel bir menü Maşallah darısı başıma

Ausencia
bugün ilk defa sahuru 3 hurma, 5 zeytin, 4 çilek ve su içerek kapatabildim Durum böyleyken menü vermeye başlayayım artık dedim Yoksa yüzüm yok menü vermeye Bu akşam da sadece sebze yemegi ve yoğurt yiyeceğim inşallah. Sonra sahura yapabilirsem hurmalı yumurta yeyip kalkacağım

inşallah görürsün canım ama menülerin karbon dolu be güzelim.nasıl diyetisyen listesi ki bu anlamadım
Yok canım her zaman karbon yok ki. Alternatif var menü de. Ben tercihimi dün öyle yaptım listeyi atıyım bak sende

Hamilelikte yeşil çay içilmiyor canım

Probiyotiğe devam et canım bozma hiç

Günaydın güzellikler

firuzeew _AYNURA_ tebrikler kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
amin canim inşallah...çok teşekkür ederim...
baktim tatlım çok güzel menüler ama ben ikidir senin karbonlu menüne denk geliyorum ondan öyle yazdım...
Aynuraaa huuu dün ben resim attım baksana 31695. Syf.
_AYNURA_
hemmmen bakıyorum...
Hamilelikte yeşil çay içilmiyor canım
öyle mi canım.biraz araştırdım aslında öyle içilmez diye bi yazı okumadım ondan içiyorum...peki hangi bitki çaylarını içe bilirim sence?

Begüm not işini naptiniz.
Öyle kaldı mi?

dün oğlum fizik öğretmeninin yanına gitmiş ama sistem kapanmış,neden salı günü gelmedin demiş (
keşke arasaymışım okuluda sınıf öğretymeniyle konuşsaymışım olacakmış demek ama beni engellediler arama sakın diye söylendiler oğlumla eşim,tabi şimdi keşke demenin faydası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…