benim mesajdan devam edelim listeye sekerler ..
etap sayısı değişmemiş diğerlerindee...
şekerlerim ben 11 den sonra yokum bu gün liste kimdeydi gecmişe bakaladım gülüm öğlenden sonra burda heralde..
saferanım burda olurmusun sen bilmiyorum..bilginiz olsun .. 12 otosuyla izmite gidiyorum..
gülüm konuyu halletmiş ..takımda devam ediceksin canım.............canım ben senle nezamndır görüşemiyorummmm
kilomu bildiricem zaten cuma sabahı.
izmitte yemek yiyemem düğün telasında olucaz çünkü bi düğün evinde öğlen 1 tabak pilav yerin o kadar ..
ben bütün topiği döverim valla...140sizi kalçamla döverim 120
biz de bahanede akılda çoook.......:82:oyle oyle :78:konustuk ama cok degil....israrla kamerayi ac diyor bende enaz 70 kilo olsam acicam...ama bu halde cikmak istemiyorum karsisina...nasil 3 ay oyalayacagim bilmiyorum...cok israrcidir vede inattir...artik 18likde degilki birsekilde kandirim ...ama safisim dun akil verdi..bugun ben kamera acmayi teklif edicem ama ondan once kameranin onunu beyaz kagitla kapaticam:18::18::18:umarmi anlamaz...ve ben onu gormus olurum
anaaa bütün dolapçılar burdaymış...çarelerden çare beğen..gülüüm.....canım kamerayı tanımıyor bilgisayar, problem var da diyebilirsin.. kamera driver istiyo bulamadım dersin.. eşim yurtdışına gittiğinde bazen konuşmaya çalışıyoruz ama benim evdeki bilgisayar sapıtıyo, çalışmıyo.. olur öyle şeyler yaniii bunları kullan
canım 12.30 13.00 e kadar herkes bildirirse iyi olur misafir gelicek ondan sonra bakamam....herkes bildirsin o zamana kadarr......Safisim yarin liste sende yapabilecekmisin yarin?malum biraz karisiklik oldu listede
cemre2010 20 mayis yapti
ceyce 13 mayis yapti
saferan 27 mayis
azerikizi 03 haziran
kirmizigül06 listeyi yapti
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti
ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 24 haziran
Nev18 31 haziran
benim ki hiç belli olmaz kiii...kizlarr nezamandir aklimda sormayi unutuyorum...malum tatiller kapida ve biz neyapacagiz???
demin paylasimda gecen yila baktim ve yarisma devam ediyor tatildede...
ben 22 temmuzdan 22 agustosa kadar turkiyede olucamyani ozaman buraya girmem cok zor olur...cafe cafe kosturmam lazim cunku
isterseniz bir liste yapalim..kim tatile gidiyor hangi tarih gidis/donus..ona gore bakalim butun takim tatile girsinmi yoksa tatile gitmeyenler deammi etmek istiyor...bildigim kadariyla turkiyede yaz tatiline 2 hafta kaldi galiba:26:
Kirmizigul06 Tatil: 22-7-11 donus 22-8-11
gunaydın kızlar dun hıc gelemedım yanınıza cok cok ozur dılerım ama sıze anlatmıstımm ya 30 una kadar yetıstırmem gereken dosyalar var dıye onlarla bogusuyorum hala pazartesıye hepsını teslım edıcem bugunde yanınızada olamıycam ne olur kusura bakmayın kızlar bu artılarda hep burda yanınızda olmadıgım ıcın oldu bıde regl olamadım 4 gundur korkmaya da basladım bı kazamı oldu dıye ama onun seyı de var haftaya soz verıyorum kızlar sıze butun artılar gıdıcek ne olur kızmayın bana olurmu canlarım yanınıza gelemıyorum dıye
HASTA OLANA KADAR İLAÇ FALAN KULLANMA NOOLUR NOLMAZÖf ya gene büyük harf yazı yazıyorum değiştirmeyi unutuyorum sonrada
7.TAKIM 208. Etap
cemre2010(56.8/)
ceyce(77.6/)
saferan(126.1/126.5/0.4/0.32%)
azerikizi(55.8/ )
kirmizigül06(90.1/)
doga3(92.8/)
frangipani(68.0/)
ganfed(55,5/)
Julia__(55.0/)
Minaver(60.7/)
Meyvenull (58.6/60.0/-1.4/ % )
minnoşprenses (63.2/64,1/-0,9/-%1,42)
nev81 (88.9/88.5/0.4/%0.45)
7. Takım toplam kilo ( )
ben de de şişlik vaar.:84::84:..haftaya düzelceeek..sööz..............
evet evet minnosum haftaya süper olmamıs lazım takımı göklere cıkartmamız gerekkk ..meyvemm sende benım gıbı olmusun desene bu hafta takımın yuz karasımı olduk yanı bız ıkımız hemde hooofff haftaya super olmamız lazım sekercımm
kuzenimin düğünü var minnosummm oraya gidiyorum...yınemı ızmıte gıdıyorsun nıye gıdıyorsun kı sekercımm yıne
7.TAKIM 208. Etap
cemre2010(56.8/)
ceyce(77.6/)
saferan(126.1/126.5/-0.4/-0.32%)
azerikizi(55.8/ )
kirmizigül06(90.1/)
doga3(92.8/)
frangipani(68.0/)
ganfed(55,5/)
Julia__(55.0/)
Minaver(60.7/)
Meyvenull (58.6/60.0/-1.4/ % )
minnoşprenses (63.2/64,1/-0,9/-%1,42)
nev81 (88.9/88.5/0.4/%0.45)
7. Takım toplam kilo ( )
ben de de şişlik vaar.:84::84:..haftaya düzelceeek..sööz..............
ayyy bu gün cuma ve buranın pazarı var köylüler geliyorlar ondan cok kalabalık o kadar cok hasta o kadar cok tahlil varki sekerlerim yetişemiyorum size bu sabah...
hanım listeyi yap
2 kilo patetes
1 kilo soğan
1 de tahlil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?