İnşallah canım benim.Ama bu diyet 2. ayda aynı etkiyi vermiyormuş vücut sisteme alışınca.tamam o zaman sen cumartesi başla bende pazar veya pazartesi başlarım ihtimal sabah şöyle bi düşündüm işe giderken ayda 10 diyor liste ben 5 versem ayda 3 ay yapsam bana yeter 15 eder 75 olurum zaten beyaaa dedim
rakibemmmmm nasilsin canim..bu hafta sen beni gececeksin kesin..malum ben dieti birkac gun bozmustumama devam et boyle cok guzel gidiyorsun
Başarıcaz canım benim.İnşallah başarıcaz.kizlar gelinnn yanliz kaldimmm
bugunku menumde yogurt kizlar...yarin artik salataya baslarim. ve albette yuruyuss
Kaptanım bu hafta içi,19 mayıstan kalma 4 günlük tatil ve bana hediye ettiği kaçamak ve ödemlerden kurtulma çabası ile geçti.Umarım yarın güzel sonuçlar alırız takımca.Bu arada canım senin diyetin neden katı bu kadar,akapunktur için özel diyet mi bu?
Başarıcaz canım benim.İnşallah başarıcaz.
Safisim yarin liste sende yapabilecekmisin yarin?malum biraz karisiklik oldu listede
cemre2010 20 mayis yapti
ceyce 13 mayis yapti
saferan 27 mayis
azerikizi 03 haziran
kirmizigül06 listeyi yapti
doga3 listeyi yapti
frangipani listeyi yapti
ganfed 10 haziran
Julia__ 17 haziran
Minaver 24 haziran
Nev18 31 haziran
bu listeler nasıl yapılıo nereye götürülüo ben hiç bilmiorum netcem ben
Ödemlerime güvenemediğim için kestiremiyorum canım benim,güzel sonuç görürüm inşallah yarın.evet canim akapunktur diyeti diye..ama istesem bir gun yogurt sonra geri sabah ogle yogurt aksamda salata yapabilirdim...ama ben artida olduklarimi biran once vermek icin yine 2 gun yogurt yapti..saglikli degil elbet.,.umarim bundan sonra diyeti bozmami gerektiren birsey cikmaz ve bende normal devam ederim...yarin senden iyi haberler alacagiz ozaman
bir ay yapabilirsem daha ne deseneİnşallah canım benim.Ama bu diyet 2. ayda aynı etkiyi vermiyormuş vücut sisteme alışınca.
Kaptanım bu hafta içi,19 mayıstan kalma 4 günlük tatil ve bana hediye ettiği kaçamak ve ödemlerden kurtulma çabası ile geçti.Umarım yarın güzel sonuçlar alırız takımca.Bu arada canım senin diyetin neden katı bu kadar,akapunktur için özel diyet mi bu?
Başarıcaz canım benim.İnşallah başarıcaz.
Ödemlerime güvenemediğim için kestiremiyorum canım benim,güzel sonuç görürüm inşallah yarın.
olur canim ya,niye olmasin.valla benki zor kilo veriyorum artik,yinede degistrmeme ragmen 600 gr vermistim o gün.yarın benim et günüm ama yumurta yapıcaam eti hafta sonuna getireyim diye olurmu acaba
evet canim yaaa,bel incecik,koca popo ama.yani bana cooook byük geliyor ne biliyim.insallah geri kalan kilolarimi oradan veririmOleyyyyCanım benim,sonuçları ilk gün ,15 gün sonra ve 30 gün bitiminde birebir aktarıcam.Faydalı olacak gibi hissediyorum.inşalllaaahhh
Evet canım,çok mantıklı.Tartılma gününden önce çok dikkatli beslenmek gerekiyor.Bu gece kiraz sapları kaynasın,evde kiraz sapı olmayan tarçınla karanfili beraber kaynatıp içsin olur muuuu
Sen de sağol canım benim.99 evet sende belirgin durabilir.Kilon çok az çünkü canım.Benim kalça 115 ama,kilomun içinde hiç abes durmuyor.Benim göğüs ve sırt yapılı
sizi kalçamla döverim 120
kirmizi senin bu sabrina hayranim yaa.ben senin kadar kati asla yapamam.bak bu 5 gün nasil gecicek diye bekliyorum.sen hc kacamak yapmiyorsun,kalorili seyleri unuttun resmen.ama ben kacamaksiz yasayamam heee valla.bu yüzden kaptanliginida cok iyi yapiyorsun:128::128:kizlar gelinnn yanliz kaldimmm
bugunku menumde yogurt kizlar...yarin artik salataya baslarim. ve albette yuruyuss
]
harikasin canim bende 55 e gelemedim ya cildiracaaaam
azeriii noldu kızın sonuçları çıktımı?
kirmizi senin bu sabrina hayranim yaa.ben senin kadar kati asla yapamam.bak bu 5 gün nasil gecicek diye bekliyorum.sen hc kacamak yapmiyorsun,kalorili seyleri unuttun resmen.ama ben kacamaksiz yasayamam heee valla.bu yüzden kaptanliginida cok iyi yapiyorsun:128::128:
cok yorgunum.biraz uyuycam.gözlerim yaniyor resmen
halami bilmiyorsun julicim..kac defa acikladik neler yapilacagini
2 haftada 2100 gr gitti ablacım,bu hafta istikrarı bozmaz inşallah caaaanım bedenimbir ay yapabilirsem daha ne desene
görürsün canım maşallah çok istikrarlısın eğer yarın veremesende üzülme olur o kadarıda
Ben de hayranım sizlerin azmine ya,maşallah sizlereolur canim ya,niye olmasin.valla benki zor kilo veriyorum artik,yinede degistrmeme ragmen 600 gr vermistim o gün.
evet canim yaaa,bel incecik,koca popo ama.yani bana cooook byük geliyor ne biliyim.insallah geri kalan kilolarimi oradan veririm
Allah seni ne etmesin dogaaaaaa
kirmizi senin bu sabrina hayranim yaa.ben senin kadar kati asla yapamam.bak bu 5 gün nasil gecicek diye bekliyorum.sen hc kacamak yapmiyorsun,kalorili seyleri unuttun resmen.ama ben kacamaksiz yasayamam heee valla.bu yüzden kaptanliginida cok iyi yapiyorsun:128::128:
55 olmadinmi kiz.aynimisin bu hafta yine.Allah ne olduki,cok güzel gidiyordun sen.
hee gerci duraklama dönemine gectin o zaman,hmmm dogru.1-2 hafta kadar daha gidebilir böyle.üzülm.sonra yine baslarsin vermeye
Kaptanım tatil de olsa tüm takımlar yarışmaya devam ediyor.Tatile çıkacak olan izin alıyor o kadar.Yoksa diyetler darmaduman olurdu,takipçi olmaya çalışarak,çok acil anlarda izin alarak süreli devam edicez illa ki canımkizlarr nezamandir aklimda sormayi unutuyorum...malum tatiller kapida ve biz neyapacagiz???
demin paylasimda gecen yila baktim ve yarisma devam ediyor tatildede...
ben 22 temmuzdan 22 agustosa kadar turkiyede olucamyani ozaman buraya girmem cok zor olur...cafe cafe kosturmam lazim cunku
isterseniz bir liste yapalim..kim tatile gidiyor hangi tarih gidis/donus..ona gore bakalim butun takim tatile girsinmi yoksa tatile gitmeyenler deammi etmek istiyor...bildigim kadariyla turkiyede yaz tatiline 2 hafta kaldi galiba
18::18:
gecmis olsun canim yaaaa.Allah acil sifalar versinbende ayniyim canim..bugun sabah 6dan 8.30 kadar uyanik kaldim...annemin oksurugune uyandim...resmen oluyor sandim..deli gibi firladim yataktan..nebicim hastalikmis..kadinda guc kalmadi..konusamiyor bile okadar halsiz
kizlarr nezamandir aklimda sormayi unutuyorum...malum tatiller kapida ve biz neyapacagiz???
demin paylasimda gecen yila baktim ve yarisma devam ediyor tatildede...
ben 22 temmuzdan 22 agustosa kadar turkiyede olucamyani ozaman buraya girmem cok zor olur...cafe cafe kosturmam lazim cunku
isterseniz bir liste yapalim..kim tatile gidiyor hangi tarih gidis/donus..ona gore bakalim butun takim tatile girsinmi yoksa tatile gitmeyenler deammi etmek istiyor...bildigim kadariyla turkiyede yaz tatiline 2 hafta kaldi galiba:26:
Kirmizigul06 Tatil: 22-7-11 donus 22-8-11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?