Onlar sonrada verse olur galiba degil mi ?listede ben , saydin ve exmadon kaldıııı) liste dışı olanlar çok daha bildirim pek gelmediii
evet önemli olan listedekiler , listeyi paylaşım alanına taşımak lazım diğerleri sonra bildirim yapsada sorun yokOnlar sonrada verse olur galiba degil mi ?
Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
wawwww çook iyi canım yaaaaa maşallahCanım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Şimdide 84.9 sabah hesapladım 12 kiloyu geçmiş...
Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Bak buraya not alıyorum....wawwww çook iyi canım yaaaaa maşallah
Maşallah2 ayda 12kiloyu gececek inşallah kuzum
Sağol canım benim verilecek yağ oranı yüksek ondan hızla gidiyorAy maşallah cnm ,
valla tebrik ederim süper
İnşallah kuzum inşallahMaşallahçok iyi hep böyle devam etsin inşallah canım
Süper tebrikler ablaCanım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Kuzum pıtırcıgım sağol canım benimSüper tebrikler abla
canım eritebileceğin bir basenin var spora ağırlık ver giderBu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımmBu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum
Ausencia Bak kaptanım ben @Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler
Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?