- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
tahmin etmistim geç kaldığımı.Canim gec kaldin) haftaya insallah olur mu daha cok verirsin kilo haftaya kaptanim aciklar zaten )
Inşallah kuzumSıkma canini insallah haftaya daha guzel kilolar verirsin bende bu hafta israla sabit gittim son gun eksi 100 ile kapattim haftaya hep beraber asılıriz))
Yükselenin yaymı acaba aynı huy bendede var hiç törpüleyemedimO dönemlerde inattim ama simdi oyle degilim olgunluga erisince degisiyor.. ama hic degismeyen huyum birini sildim mi donup arkama bakmam affetmem cok pis bi huy bu) gormezden gelirim onu
Bu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımmBu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum
Ausencia Bak kaptanım ben
Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler
Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772
Üzülme canım gelecek hafta belki ataga gecersinListeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlarevdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef
Efser gerçekten üzüldüm senin adına ama bitmez mi kii??En çok kadir gecesine üzülüyorum ...
Ahhh ahhh çok acı olmuştur görünce...Günaydınlar güzelleeeer
Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .
Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
Adaa kizz guldurdun beni çok tatlisin heeliste hazırlamak böyle bişey sanırım hele bi kilo alın hele bi sabit gelinnnn
Oooo üçüncü olmuşum.SPOR ÇETELESİ 25.HAFTA
Ausencia 15+15+10 =40
@Dilekiyi25+25=50
ada81 10+10+10+10+10=50
Ahu060812 10+10+10+10=40
@igdedali 25+20+15+30+20+15=125
@_SARAYCA_ 20+15+15=50
@ecemavi 15+15=30
Nefs 15+15+15=45
@eflalim 10+10+10+10=40
Haftanın birincisi 125 Ramazan dolayısıyla boş kalan sahalarda hepimize tur bindiren iğdedalı
Haftanın ikincileri bir koltuğa sıkışan üç karpuuuzz en azından eski karpuz Dilek, Ada,Sarayca
Haftanın üçüncüsü 45 puanla
Nefes
Haftanın dördüncüsü 40 puanla yine aynı koltuğa sığışan üç karpuz kaptaniçem bendeniz ve eflalim
Haftanın beşincisi Ramazan dönüşü sahalardaki yerini alacağına inandığım ecemavi
Hepinize sevgiler saygılar
bi süpür bi bak pek ilerleyemiyom mu ne ev işinde
Üzülme canım öbür haftaya halledersin ♡♡♡Listeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlarevdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef
Canım sagı solu belli olmaz kafası atarsa sonum kürtaj 4 kere kürtaja gittim 2 si yine ramazandaydı belki zayıfladım biraz ondan umutluyum hemen gider ben 3 aya yakın olmuyordum bakalım çok isterim bitmesiniEfser gerçekten üzüldüm senin adına ama bitmez mi kii??
Benimde halam bugün geldi çok şükür.
Çünkü bende Kadir gecesi oruç tutmak istiyorum.
İnşallah Rabbim ikimizede nasip eder
Ahhh ahhh çok acı olmuştur görünce...
Ama nasip işte..
Kimse kimsenin nasibini yiyemiyor..
Karincalarinmis nasip demek ki.
Babacığın gelmiş gözün aydın.
Adaa kizz guldurdun beni çok tatlisin hee
Oooo üçüncü olmuşum.
Eline sağlık canım ♡♡♡
Üzülme canım öbür haftaya halledersin ♡♡♡
Sağol canimmmEfser gerçekten üzüldüm senin adına ama bitmez mi kii??
Benimde halam bugün geldi çok şükür.
Çünkü bende Kadir gecesi oruç tutmak istiyorum.
İnşallah Rabbim ikimizede nasip eder
Ahhh ahhh çok acı olmuştur görünce...
Ama nasip işte..
Kimse kimsenin nasibini yiyemiyor..
Karincalarinmis nasip demek ki.
Babacığın gelmiş gözün aydın.
Adaa kizz guldurdun beni çok tatlisin hee
Oooo üçüncü olmuşum.
Eline sağlık canım ♡♡♡
Üzülme canım öbür haftaya halledersin ♡♡♡
Adet olamiyorsun diye mi kurtaj yapıyorlar anlamadimCanım sagı solu belli olmaz kafası atarsa sonum kürtaj 4 kere kürtaja gittim 2 si yine ramazandaydı belki zayıfladım biraz ondan umutluyum hemen gider ben 3 aya yakın olmuyordum bakalım çok isterim bitmesini
Yorma kendini artık. İyi geceleriyi akşamlar kızlar buralardayım dedum gelemedim.arkadaşlar geldi puzza istediler onu yaptım yedik içtik anca gittiler.şimdi de başlm çok fena ağrıyor yazamıyorum bile.ilaç ta içemem.iyi geceler
Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktorAdet olamiyorsun diye mi kurtaj yapıyorlar anlamadim
Çokkkk geçmiş olsun canım benim.Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?