Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar ada81 canım telden yazdı şimdi bitti diye ...
Ada, irmae
Yardım eden kim varsa hepinizin eline emeğine sağlık

Gözüm arkada kalmadı hiç sayenizde

Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...

21 kişi yemek ... babam ant.dan geldi ...

Ayyyy anlatırım sonra .

Her birinizi çok öpüyorum ...cansınız can .

Kilo alan veren herkese tebrikler ve tenkitler gelecek mutlaka

Şimdi ben listeyi bi kontrol edip taşıyayım

Canlar ada81 canım telden yazdı şimdi bitti diye ...
Ada, irmae
Yardım eden kim varsa hepinizin eline emeğine sağlık

Gözüm arkada kalmadı hiç sayenizde

Gerçekten zor bi gündü 11 den beri ev revir . Kv rahatsızlandı erkenden kızı ile geldiler vs ...

21 kişi yemek ... babam ant.dan geldi ...

Ayyyy anlatırım sonra .

Her birinizi çok öpüyorum ...cansınız can .

Kilo alan veren herkese tebrikler ve tenkitler gelecek mutlaka

Şimdi ben listeyi bi kontrol edip taşıyayım

Valla daha çok zaten ada81 ilgilendi ellerine sağlık ama kaptanın işi çok yoğun, ne kadar sopa gösterse haklı. Bol eksili tartılar verelim inşallah her haftasonu ona.
Ausencia Sorumluluğu emeği yüksek bu konu tartışılmaz inşallah verir o sopayı yerinden cıkartmayız

Valla daha çok zaten ada81 ilgilendi ellerine sağlık ama kaptanın işi çok yoğun, ne kadar sopa gösterse haklı. Bol eksili tartılar verelim inşallah her haftasonu ona.
ayyyy aynı fikirdeyimmm gerçekten emeği bizde çoook sopaya razıyım artık kaptan en azından sopa çıkarıyor ben olsam yemeğin ulennnn diye baltayla girerdim heraldeeee hahahahaha

gözün aydın canım baban gelmiş keyifli iftarlar canım .. senin verdiğin emeğin karşılığında biz ne yaptık kiii senin eline yüreğine sağlık )

Kolay gelsin kaptaniçemiz. Hayırlısıyla atlat sen davetini biz bilumum tenkitlerimizi almak için hazırda burada bekliyoruz.

Ausencia Sorumluluğu emeği yüksek bu konu tartışılmaz inşallah verir o sopayı yerinden cıkartmayız
Kesinlikle çok haklı zormuş, ama ada81 senin kaptanlığından da korkulur gözümün önünde canlandı da baltayla arkadan koşan kaptan önde koşan artılar, hedefi tutturamayanlar olarak.. Gerçi bize de iyi kardiyo olur. Neyse kaptan duymasın bu fikri

hahahahah )) takımımda kimse kalmazzdı kesin hepsi transfer olmak isterlerdiiii ) eeee nede olsa kova hatunuyum kapatnımızda kova hatunu pek idealist oluyoruzzz

Baltalı kaptan:))))) artıları baltamla alırım :))) gelde kilo vermede gör gününü:))))

geç mi kaldım cevap için? Bu hafta baya zorladı dengesizlik beni ama son iki gün toparladim biraz. Girebilirim listeye. Umarım geç kalmamışımdır

Listeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlar evdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef
Sıkma canini insallah haftaya daha guzel kilolar verirsin bende bu hafta israla sabit gittim son gun eksi 100 ile kapattim haftaya hep beraber asılıriz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…