Tebrikler@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAP
(09-16 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,187........ 12. TAKIM
2..............0.892........ 2. TAKIM
3................0,846...... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.66...... @Sily (12. Takım)
2..........%2,52..... @inciakis (12. Takım)
3..........%2,48.....ErSeSi (7. Takım)
Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya
neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden
Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...
Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...
@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına
Tabiii sevgili sabitlerde , @masumm @mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim
Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .
tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler
Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladıkv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti
Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...
gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?
Ben yorgunum be dostlar ...
Bende ancak gelebildim canım
Dinlenecem inşallah tatlımmmm...TebriklerErSeSi
Tebrikler 7. Takim
Kaptanim olur oyle aksilikler. Bu gun dinlen kendine gel. Iyi geceler.
Matrak baban var deseneDinlenecem inşallah tatlımmmm...
Asıl maceram şimdi başlıyor72 yaşındaki babam ve benim maceralarım dillere destandır bi konuşuyor şu an ... Allahımmmmmm çenem hiç ona çekmemiş ... ben ne gadan da sus pusumdur
Mesela bu sahur konumuz .... dur sen söyleme ben bunun içinde (uydueduğum yoğurtlu bi salata) neler var bulacağımmmşu an kokluyor .... dere otuuuuuu bildim di miiii diyor
3-4 gün size ne maceralar anlatacağım bakalım
Bende ancak gelebildim canım
Kilo aldın mı verdin mi onu da çözemedimo derece kafam nanay
Kaptanım korumada başarılı devam ediyorum demek
Eksi yüz gram ama ben ona çok takilmiyorum zira su dengesidir
Yanlız pazartesi süper bi rakam görmüştüm onu kaybettim
En vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...
Börek yedin mi ? Yesene ...
Peynir aldın mı sen ? Alsana ..
Kavun ? Kavunu hep ben yedim al al ...
Hadi yaaaa nereye gitti ki ?
Gelir belki ... araya bi kenara saklanmıştır belki
Sağol canımtebrikler cnm çok iyi gitmiş
Sağol canımtebrikler canımmmm)))
Aynen aynen :) sağol canımTebriklerne yapıyosan aynen devam et
Bende şaşırdım sağol canım. İlacın birini bıraktım belki ondandırTebrikler canım bak kilo veremem diyordun, ne güzel vermişsin. Aynen devam
Sağol canımcanim tebrik ederim
Hey maşallah :)Canım nisan ayının 18 diyetisyene gitiş tarihim 97.8 ile başladım sabah 2 ayı gectim zannetim ama daha iki gün varmış
Şimdide 84.9 sabah hesapladım 12 kiloyu geçmiş...
Bölgesel sporla gider senim ki canımBu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımmBu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum
Ausencia Bak kaptanım ben
@Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler
Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772
Ayy inşallah gerek kalmaz canım zormuşCanım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Gelmiş geçmiş olsun kapteniçem@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAP
(09-16 Haziran)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,187........ 12. TAKIM
2..............0.892........ 2. TAKIM
3................0,846...... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.66...... @Sily (12. Takım)
2..........%2,52..... @inciakis (12. Takım)
3..........%2,48.....ErSeSi (7. Takım)
Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya
neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden
Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...
Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...
@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına
Tabiii sevgili sabitlerde , @masumm @mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim
Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .
tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler
Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladıkv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti
Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...
gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?
Ben yorgunum be dostlar ...
Ay çok şeker babanEn vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...
Sağol canım benimÇokkkk geçmiş olsun canım benim.
Rabbim şifa versin insAllah.
Olsan bir dert olmasan bir dert inşallah kuzu işe yararÇok geçmiş olsun cnm anneminde öyle oluyordu , civan percemi umarım iyi gelir cnm alranetif tipı mutlaka araştır cnm
Kist değil kuzum benim ki polipCook gecmis olsun canim zor bi surecmis...sen 21 gun sogan kuru yapsana yada yaptin mi bilmiyorum kistleri yok ediyor...
İnşallah kuzum olmaz kilo verdiğide düzene giriyor bu sefer öyle olurÇok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer öyle olmaz da gelir vakitlice.
Valla benim kız keçi burcu kesinBen çok inat değilimdir bak ama arada da çok pis tutabiliyor. Azıcık kova inadı olabilir.
Canım üzme kendini, hepimizin artıları oluyor dönem dönem. İnşallah haftaya istediğin gibi gelir tartı ama stres yapma. Ben de geçen hafta çok stres yaptım ve vüxut daha çok tutuyor o zaman.
Sağol canım benimGeçmiş olsun canim
Kh ben anlamadım desemEfser
bende seninle birlikte kh sayabilirim
baktım şimdi listeye salata vs yerim bu kez bazı günler 5_6 ile kapatır yine
En vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...
Sağol canım inşallah...Sağol canım
Sağol canım
Aynen aynen :) sağol canı
Bende şaşırdım sağol canım. İlacın birini bıraktım belki ondandır
Sağol canım
Hey maşallah :)
Bölgesel sporla gider senim ki canım
Ayy inşallah gerek kalmaz canım zormuş
Gelmiş geçmiş olsun kapteniçem
@ErSeSi tebrikler canım
Ay çok şeker baban
Sağol canım inşallah...Sağol canım
Sağol canım
Aynen aynen :) sağol canı
Bende şaşırdım sağol canım. İlacın birini bıraktım belki ondandır
Sağol canım
Hey maşallah :)
Bölgesel sporla gider senim ki canım
Ayy inşallah gerek kalmaz canım zormuş
Gelmiş geçmiş olsun kapteniçem
@ErSeSi tebrikler canım
Ay çok şeker baban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?