Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun cnm anneminde öyle oluyordu , civan percemi umarım iyi gelir cnm alranetif tipı mutlaka araştır cnm

Cook gecmis olsun canim zor bi surecmis...sen 21 gun sogan kuru yapsana yada yaptin mi bilmiyorum kistleri yok ediyor...

Inşallah Pınarım

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer öyle olmaz da gelir vakitlice.

Büyük kızımda kova :))))
Siz öylemisiniz bilmiyorum çok inad
Ben çok inat değilimdir bak ama arada da çok pis tutabiliyor. Azıcık kova inadı olabilir.
Listeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlar evdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef

Canım üzme kendini, hepimizin artıları oluyor dönem dönem. İnşallah haftaya istediğin gibi gelir tartı ama stres yapma. Ben de geçen hafta çok stres yaptım ve vüxut daha çok tutuyor o zaman.

Inşallah tatlım. Umarım haftaya tartı yüzümü güldürür

Kaptanimizi yenseydik olmazdi zaten. Bile isteye yenildik degil mi ortim Efser

Geçmiş olsun canim

herkese iyi aksamlar menumu unutmadan yazip kacayim

sahur
3 tane etiform
1 parca peynir
kozlenmis kirmizi biber
maydonoz ve 1 bardak ayran

iftar

2 tane hurma
1 tane kuru dolma
3 kasik kadar firinda tavuk mantar
2 kasik kadar etli kuru fasulye
patlican kozleme
bol salata

yarim tane ekler

3 litre su
1 tane besli cay

Bego benim yoğurt içim yöntemim serçe parmak.çoğu öyle yapar ama asıl şöyle yaparsan 45 dereceyi buluyorsun parmağını batırdığında 10 a kadar saydığında elin azıcık yandaşa elini çekmiyorsan tam kıvamıdır ama parmağını sallarken 5 te çekiyorsan o süt sıcaktır.daha hiç tutmadığı olmadı.probiyetik yoğurtla da yaptım.

Ahu060812

Tebrikler canim ) canim bu toplam yuzdeyi nasil buluyorsunuz bütün yuzdeleri toplayip kisi sayisina mi boluyorsunuz genel takim yuzdesini soruyom ))
Çok geç oldu mesajını okumam işleri ucu ucuna yetiştirdim.ama doğru yolu bulmuşsun ellerine sağlık

irmae senin de eline sağlık

Menümü yazayım

Sabah
4-5 siyah zeytin
Haşlanmış yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
1 domates
Biraz yeşil biber

Ara
Yoğurt

Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Biraz çılbır
1 dilim ekmek
1 bardak çay

Sonradan da yarim kutu yani yaklaşık 100 ml. kakaolu sut içtim. :/

Suyum 2 litre en az.

Bu kadar. Bugün baya yoğurt ve yumurtalı bir menü oldu :)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 522.ETAP
(09-16 Haziran)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,187........ 12. TAKIM

2..............0.892........ 2. TAKIM

3................0,846...... 14. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.66...... Sily (12. Takım)

2..........%2,52..... inciakis (12. Takım)

3..........%2,48..... ErSeSi (7. Takım)

Beeeeeen geldimmmmm ... aylar sonra ilk kez denk gelecek ya , tüm takımların sonuç listelerini hazırlama görevi bizim takımdaydı bugüne geldi ... yine aksi gibi , genelde sorun yaşanmaz paylaşaım alanında ...bu hafta bana denk gelecek ya

neyse ...hallettim girer girmez ...size bile selam vermeden

@ErSeSi tekrar tebrik ederim , pek yakıştın sen tüm takımlar arasında bireysel listesinde derece girmeye ....

Bizde kıl payı derece kaçırdık maalesef ...

Listemizdeki tek artı , birden 2,3 derece alta aldı bizi ...

@saydin78 bacım ona göre ... bak bu hafta artık lamı cimi yok , bu yükü verdim sırtına

Tabiii sevgili sabitlerde , Nare83 mimu88 ... bi de orda minnak bir 100 gr. cık gördüm ortim

Liste verilen kilolarla ilgili vs ... yarın detaylı yazacağım canlar , geçmişi okuyup ... şu an değil .

tekrar tüm gün üzerimdeki büyük yükü alanlara çok teşekkürler

Benim gün sabahki karınca baskınından sonra tam gaz işe koyulacakken , saat 11:30 gibi (iftaara yarım saat kala gelinir genelde bizde) kv , kp ve görümcemin gelmesi ile başladı kv biraz rahatsızlamış ... babamda antalyadan oruçlu oruçlu sıfır uyku gelmiş ... kalabalığı görünce ben rahatsız etmeyeyim diyip valizi bırakıp eşimin iş yerine gitti

Benmde pis bir huyum var ... kimse ile iş yapamam ... neyse bir şekilde halledildi ...

gece çok güzel geçti ... her şey çok beğenildi ... ben ?

Ben yorgunum be dostlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…