Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Inşallah kuzumÜzülme canım gelecek hafta belki ataga gecersin
Cook gecmis olsun canim zor bi surecmis...sen 21 gun sogan kuru yapsana yada yaptin mi bilmiyorum kistleri yok ediyor...Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Inşallah PınarımEfser gerçekten üzüldüm senin adına ama bitmez mi kii??
Benimde halam bugün geldi çok şükür.
Çünkü bende Kadir gecesi oruç tutmak istiyorum.
İnşallah Rabbim ikimizede nasip eder
Ahhh ahhh çok acı olmuştur görünce...
Ama nasip işte..
Kimse kimsenin nasibini yiyemiyor..
Karincalarinmis nasip demek ki.
Babacığın gelmiş gözün aydın.
Adaa kizz guldurdun beni çok tatlisin hee
Oooo üçüncü olmuşum.
Eline sağlık canım ♡♡♡
Üzülme canım öbür haftaya halledersin ♡♡♡
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer öyle olmaz da gelir vakitlice.Canım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Ben çok inat değilimdir bak ama arada da çok pis tutabiliyor. Azıcık kova inadı olabilir.Büyük kızımda kova :))))
Siz öylemisiniz bilmiyorum çok inad
Listeyi olumsuz etkilediğim için özür dilerim hepinizden kızlarevdeki işler güçler, ödem, yeni gelen regl hepsi etken oldu maalesef
Inşallah tatlım. Umarım haftaya tartı yüzümü güldürürBen çok inat değilimdir bak ama arada da çok pis tutabiliyor. Azıcık kova inadı olabilir.
Canım üzme kendini, hepimizin artıları oluyor dönem dönem. İnşallah haftaya istediğin gibi gelir tartı ama stres yapma. Ben de geçen hafta çok stres yaptım ve vüxut daha çok tutuyor o zaman.
Gayet guzel kozacim. kendine duzenli bir spor programi bulup yaparsin olur biterBu arada size fotoğraflarımı paylaşıcam demiştim.. Not edeyım 1 ay sonra tekrar paylaşırımmBu arada bilmeyenler için kilom 66.2 ydi bugün, boyum 168 - 170 civarı ... Yorumlarınızı bekliyorum
Ausencia Bak kaptanım ben
@Nefs Basen mi demiştin abla baak bendekiler
Eki Görüntüle 2009771
Eki Görüntüle 2009772
Kaptanimizi yenseydik olmazdi zaten. Bile isteye yenildik degil mi ortim***7.TAKIM 522. ETAP***
Ahu060812(72.7/71.8/0.9/%1.24)
mimu88 (66.8///%)kilosu sabit.
masumm (63.6///%)kilosu sabit
saydın78 (59.3/60/-700/%-1,18)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9/67.8/0.1/%0.15)
Efser (85.8/84.9/0.9/%1.05)
irmae (72.8/72.4/04/%0.55)
exmadon (110/107.6/2.4/%2.18)
eflalim (74/73/1/%1.35)
ErSeSi (72.6/70.8/1.8/%2.48)
7. Takım Ortalaması % 0,804
@WhiTe Lily 85.1/84,4/0.7/%0,82
@daydream 74/
@DelyDoly 80.3/
@Nefs 56.2/
@Dilekiyi 70.4/
@Betulina 77.5/
@igdedali 77.6/76.6/1/%1,29
@Sherrysherrylady 71.3/
@koza16 65.6/66.2/-600 /-%0,91
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
522.Etap Korumadaki Güzeller
@nehirnil111 53/
@begum75 56.6/
@Ausencia 60.1/58.5/1.6/%2.66
@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/
@_AYNURA_ 63.2 /65.4 (1.hafta 2.2 kilo)
Geçmiş olsun canimCanım uzun süre adet olmayinca rahim kalınlaşıp polipler oluşuyor böyle olunca rahim kendini temizlemek için sürekli kanama yapıyor yanı normalin dışında bir kanama ben kanamanın durmayacagıni anlayınca tabiki doktorluk oluyorum onlarda rahimin icini temizlemek ve polipleri almak için kürtajala alıyolar ...başima 4 kez geldi hepside narkozlu birinde al kurtulayım dedim doktora normal kürtaj gibi degil canın çok yanar dedi doktor
Hayirli olsun. Bende baya yapmadim yarin baslasam iyi olacakyarından itibaren spora start veriyorum kızlar, sabah uyanıp lesile yapıcam herkes uyurken
Hayirli olsun. Bende baya yapmadim yarin baslasam iyi olacak
Isabet olmuş. Tek yapilan spor makbuldürValla bende arkadaşı ektim
yavaş yürüyor diye şimdi 1 haftadır hiç yapmıyorum
Bego benim yoğurt içim yöntemim serçe parmak.çoğu öyle yapar ama asıl şöyle yaparsan 45 dereceyi buluyorsun parmağını batırdığında 10 a kadar saydığında elin azıcık yandaşa elini çekmiyorsan tam kıvamıdır ama parmağını sallarken 5 te çekiyorsan o süt sıcaktır.daha hiç tutmadığı olmadı.probiyetik yoğurtla da yaptım.pc mi çöktü,geçmiş olsun da öyle telefondan iş mi halledilir,işkence gibi,bari izin verselerdide eve dönseydin,pc siz iş mi olur
yoğurdu mayalamak için sıcaklığı 45 derece olsun diyo,internette mutfak dereceleri var ondanda alıcam bir tane,seninde aklında bulunsun,çok pahalı bişeyde değil 10 15 tl arasında
birde ev yapımı turşu yiyin diyo bağırsaklardaki faydalı bakteriler için,kışa hepbirlikte kurarız turşularıda
Çok geç oldu mesajını okumam işleri ucu ucuna yetiştirdim.ama doğru yolu bulmuşsun ellerine sağlıkAhu060812
Tebrikler canim) canim bu toplam yuzdeyi nasil buluyorsunuz bütün yuzdeleri toplayip kisi sayisina mi boluyorsunuz genel takim yuzdesini soruyom ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?