peki bu icecegin icimi ne zaman olacak istedin zaman mi yoksa sabah mi ne zaman icilebilir:26:
valla ben bit oturusta,sicak sicak 1 litreyi bitiriyorum ama nev daha iyisini bilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki bu icecegin icimi ne zaman olacak istedin zaman mi yoksa sabah mi ne zaman icilebilir:26:
al ganfedim al.belki metabolizman hizlanir,kirarsin 55 i canim.kiracaksnda ben inaniyorum sana.tarif diger bilgisayrda.nev verirse iyi olur.bulamaza arar bulurum ben
Evet canım pardon,+1 yemek kaşığı bal.aaaa ama önceki verdigin tarifte limon yok.onun yerine 1 yemek kasigi bal var:26:
aaaa ama önceki verdigin tarifte limon yok.onun yerine 1 yemek kasigi bal var:26:
Estağfurullah canım,aynen ben de sıcak sıcak 1 litreyi içiyorum,diğer 1 litreyi 2. gün içiyorum günün değişik saatlerinde ve sıcakken.valla ben bit oturusta,sicak sicak 1 litreyi bitiriyorum ama nev daha iyisini bilir.
tuh yine bir eksikle listedeyim olamaz bu:84::84::84:
azeri......33....
cemre.....6
ceyce.....3
doga......25
frangi.....6
ganfed....4
julia.....12
kirmizi...22
meyve....6
minaver...0
nev........8
verdi canim verdi insallah klirarim ya![]()
Estağfurullah canım,aynen ben de sıcak sıcak 1 litreyi içiyorum,diğer 1 litreyi 2. gün içiyorum günün değişik saatlerinde ve sıcakken.
kiracaksin tabii yaaaa.bugün kac olmustun sen?zaten 200 gram falan kalmadimi 55i kirmaya.ama hic umudunu kirma.bak bende ilk 8 kiloyu o kadar kolay veriyordumki,her hafta hep 1 kilo gidiyordu.8 kilodan sonra bir takildim.zannedersem 3 yada 4 hafta takilidm kaldim ayni gramda hemde.cok gicikti.o durum gecince sonra yine vermeye basladim.o takilma herkeste oluyor.
aslinda kalkip ütü yapmam lazim ama canim hic istemiypr yaaaaa:84::84::84:
oh ya icim rahatladi iki hafta hic veremedim bu haftada sadece 200 gr verdim icime oturdu ya![]()
oh beeeee,tatli istegim gitti sükürler olsun.krize girmistim resmen.bitirdim icecegimi,krizim yatistiay yoksa vallahi her an evdeki cikolatalara,dondurmalara,baklava,bisküvilere saldirabilirdim.yani tatli adina herseye:93:
zaten benim bu tatli manyakligim olmasadi ben 45 kilo falan olurdum herhalde
haklisin canimkriz tutunca imkansiz durmuyor yoksa bizim bu kilolarda ne isimiz var![]()
zaten ben dururmuyum canim,sabah kacamagimi yaptim bileiki tane Lübnan baklavasi yedim,iki tanede eti N**** (Siyahi) yedim.ama bu aksam saatinde yememek icin cok direndim
helal valla basardin iste durdurdun bak krizi![]()