[/COLOR]
kizlar malesef bu tablodan hic memnun degilim..iki hafta once birinciligi aldik ve geri dokulduk.. annemin sagligindan dolayi zor gunler gecirdim ve iki gun takima dogru duzgun ugrayamadim..ama baktimki takim aldi basini gidiiiii....bende onun icin bir durun demeye geldim

birkac takim arkadaslarimizdan msj aldim...ve onlarda benim gibi bu sonuc icin uzgunler...ve bazi takimlarda hakkimizda konusuldugunu gormusler, ve uzulmusler.bende kontrol ettim ve gordum.bu durumda oldugumuz icin, baska takimlarin tabiriyle ''yerlerde surundugumuz'' silkelenmenizi istiyorum artik...ve takimin sorumlulugunu almanizi istiyorum..
bu takimda niye yer aldigimiz malum, hepimizin bir amaci var...biraz daha dikkatli olmanizi istiyorum..ozellikle haftasonlari deli gibi yemeyin...bunda encok gozume batan meyvis ve cemrecim...bir hafta kendinizi bitiriyorsunuz ve ertesi hafta birakiyorsunuz, bu soz daha cok cemre icin gecerli...meyvisim sende annenlere gittiginde biraz daha dikkatli ol..en basta senin sagligini etkiliyor bu sonuc ve bizim takim sonucumuzu...diyet kolay degil, bunu hepimizde biliyoruz..insanin cani bazen baska seyler istiyor ozellikle hafta sonu..alin yeyin ama azicik.

tadimlik ama abartmayin

ki anliyorum her hafta ekside olamayabiliriz, ama gecmise bakarsan artilarimiz daha fazla ve bunun degismesi lazim artik...ben buradan mezunlari gormek istiyorum artik...gidin bize yeni topik acin ve orada lak lak edelim...ama burada surunmeyelim...kimseyede takimimiz hakkinda negatif yorum yapacak firsatlar vermeyelim

ve baska takimdan bize transfer olan arkadaslar, sizden ricam...eski takimlariniza cok ugramamaniz..eski arkadaslariniz var selam vermek istiyorsun ama, enufak bir yorumda kirilabilirsiniz...ve buda sizin motivasyonunuzu azaltir,takiminizada durduk yere sogarsiniz...bunlari engellemek adina sizdem ricam kendi takimimizda ve kardes takimlarimizla paylasima devam etmeniz...umarim bundan sonra hepberaber biraz daha dikkatli oluruz....''yerlerde surunmeyiz''
unutmayinki cogu takim bizim tiyolarimizi kullanip takimlarina sahib cikiyorlar, silkelenin ve kendinize gelin....bundan sonra herkesten menuleri ve egzersizlerini eksiksiz paylasmasini istiyorum

[/B][/COLOR]