Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben mor soğan maydanoz salatasında bayılıyorum ekşi ekşi canım :) ama içebilir miyim bilemedim :)
Sumak elazığın bâş baharatlarından birdir (annem elazığlı benim ) toz halini degil tohum halını yemeklerinde kulanırlar özelikle sogan dolması yaparlar mayhoş mayhoş çokta severim onu suda bekletirken morumsu suyu olur onu içtiğimi düşündümde birden bir tuaf oldum şimdi çok eşki olur

exmadon geçmiş olsun canım. Alerji çok kötü yaaa, kardeşimde de var geçen bir hapşırık tuttu peşpeşe abartmıyorum 35-40 kez üzülüyorum onu öyle gördükçe, hapşırma göz kaşıntısı yanma boğazı dersen kaşıntı gıcık ona keza gripten kötü oluyor 3-4 ay kadar sürüyor. Rabbim şifalar versin tüm hastalarımıza

Ausencia yenilgi beni bozar tam gaz ileri gitmem lazım bu hafta

Beni de bozar be bacımmm ... ama bu hafta işin ufağı bende büyüğü ortim ada81 da olacak

Ausencia Kaptanım bugün gideceğim evde mantı varmış ne edem ben?

Ooooo ooooooo ...

ben sana ne hedefler koyuyorum sen bana mantı ile geliyorsun ....

Çok yakınsanız arkadaş olarak yeme ...

Değilseniz , sofrada eminim sadece mantı yoktur ... mantıyı da kibar dille 2 kaşık (servis kaşığı değil ) alıp , nazik bir dille ( bu nazik dil için benden örnnek al mesela ) ısrarlara teşekkür edersin ....

Ha illa ki yiyecem dersen de ... 6 gün dağ tepe koşar , yine verirsin 2 kilo

Sağol canım taa ilk okuldan beridir çekiyorum bunu. İllet bir şey fiziksel verdiiği sıkıntının yanında bide hissettirdikleri var. Allah kimsenin başına vermesin

Ohhhh miiiis afiyet olsun canım icilebilinir mi bilmiyorum ki denemek lazım :)

Bu manyaklar çorba ve mantı yapacaklarmış sadece. Ben yakın değilim de eşimin iş ortağı. İki kaşık atam ağzıma kaptanım izin verde İçim rahat olsun. Geçen çekirdek uzattı ablam ikincide sırtımda sopanı hissettim yemedim valla

Sağol canım taa ilk okuldan beridir çekiyorum bunu. İllet bir şey fiziksel verdiiği sıkıntının yanında bide hissettirdikleri var. Allah kimsenin başına vermesin
Amin canım o da çocukluktan beri muzdarip bu durumdan, alerjisi olduğunu askere gidince öğrendi bizde bu sıcakta neden grip oluyor ki derdik, dr.da grip ilacı verir gönderirdi. İlacı var içince biraz iyi hissediyor, biraz işte

En vazgeçilmez huyu ... evin sahibi sizde olsanız size sofradaki herşeyden ikram eder ... şu an eşime dadandı ...

Börek yedin mi ? Yesene ...
Peynir aldın mı sen ? Alsana ..
Kavun ? Kavunu hep ben yedim al al ...
Hahaha:))) ne guzelmis .. bizimkide tam aksi herseyi o yer kimseye asla teklif etmez tabakta son kalan bi parca bisey kalsin kimse yememisse bile siz yediniz mi diye sormaz hoooppp götürür... kotu niyetle yapmiyor huyu oyle cook bencil babam hic dusunmez misafir bile gelse once o başköşeye oturur... ama biliyoruz kotu niyet yok sadece ogrenmemisler amannn o ne oyle incelik falan der yemek ortada yiyen yesin der 3 kardesiz Allahtan bu huyumuz cekmemis babama )

Oyyy oyyy dream bende sen gibiyim sen yine gindermissin ben kesin hocalarına yalvar yakar soz karismayacam size uzaktan izleyecem diye giderdim )) evham yapma bol bol insirah suresi oku evhama iyi geliyor...

Ausencia kovaların elinden ne kurtulur kaptaniçem, inşallah bize de önce 60lar sonra da 50ler gelecek. Bu yazı böyle atlatalım, seneye 50lerde ama çok daha güçlü olarak gireriz ve hep böyle kalırız inşallah.

Bende ortimi toplamam lazım @_SARAYCA_ büyük küçük neyse hırslanmam lazım

Hakikaten corba ve mantı menü olarak saçma geldi banada senin acından bakıldığında ikiside karbon canım bana mantı hep ara sıcak gelir çok doyurucu bulmam tek mantı yersem doysam bile sanki hiçbirşey yememiş gibi midem kazınır 1 2 saat içinde tabi diyetten önceki alışkanlıklarım Ausencia yanlış anlama hić o sopayı çıkarma derim

igdedali neye karar verdin benimde aklıma birşeyler geldi kafanı karıştırmayayım diye yazmadım cakıldıgın yer varsa sor yardımcı oluruz bende mutfakta hazırlık yapıyorum yarın misafir
Ayy çok sağol. Sana da kolay gelsin. Mercimek çorbası fırında garnitürlü tavuk yanına gider mi ? Hayriş hemen yapıştırır soruyu

Ayy çok sağol. Sana da kolay gelsin. Mercimek çorbası fırında garnitürlü tavuk yanına gider mi ? Hayriş hemen yapıştırır soruyu
Bütün gün akşamdan sabaha kadar mutfakta olan hatta yatagımı yer olsa mutfaga taşımaya gözünü kestiren biri olarak hay hay büyük bir zevkle yanıtlarım çok güzel olur ama diye ekliyeyim beniki biraz mutfak aşkına kacar renk uyumu damak uyumu ararım mesala yayla çorbası o tavugun yanında daha şık durur yoksa hepsi kırmızı olur mesala ama benim adım hıdır elimden gelen budur diyosan senbilirsin

Yayla çorbası en sevdiğim çorba. Ama tam anlamıyla beceremiyorum Hep yoğurt kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…