Amanınnnnnnnnnnnnn demeeeee..... bayram sonrası benim duruma göre bi yarış bile yapabiliriz senle o zaman
Bende geçen hafta erkenden kutlamışım tatlım
aus utanır
Ve tutuşur
unuttum
Ortim kayıplardaO nasıl iftar menüsü .... ev sahibine teessüflerimi sunuyorum diyeceğim de ... vazgeçtim ... kesin o ortak senin eşin yemek keyfinden ve zevkinden bahsetmiştir ... kadında o zaman patlatıvereyim bi mantı demiştir
Sen azıcık ye ... sonra da ekstra spor yap kuzucan .
Ayyyy bu da güzelmiş ... iyi niyet önemli tabii de ,,, işte bizdeki de tam tersi o da boğuyor ...
Bu arada dün kp yine 65 ol seeeeen bu az demeye devam etti.
Babamda eskiden 75 e iyi derdi , şimdi 60 tan yukarı çıkma madem bu kadar indin dedi .
ayyyy ben @Daydream- e yazacaktım unuttum .. iyi ki alıntını gördüm .
tatlım doğrusu gitmesi ... ama bende göndersem ne hallerde olurdum Allah bilir . Değişeceğiz yani ..değişmemiz lazım ... Hele Atanın çok önemli yaşları şimdi ... gerçi gözlemledğim kadarı özgüven dengesini kurmuşsunuz .. kendi işini kotaracak bir çocuk maşallah
bi kaçaaaan bi uçaaaan bile kaçamaz be tatlım ..Kovanın elinden kaçsa kaçsa yakalamak istemediği kaçar
Ne güzel planlar bunlar , çoook sevdim ...pek sevdimmmmm.
benim orti bu hafta bomba bombaaaaaaa
tam elimi cebime atmıştım kiiiiiiiiiiiii
ahu güzel tarif vermiş canım ama bende daha kolayı varpirinci haşla ... bi kasede yoğurt, yumurta azıcık limon damlası çırp ... sonra haşlanmış pirincin suyundan o yoğurt kabına ekle çırp .. sonra hepsi tencereye boca .. tuz yağ vs ...
sığışak mıyok anam sen kesin alırsın o tacı da .... benim hedef 60 point
Süper olur, ben o hafta 2 kg verir seni yenerim
Bende geçen hafta erkenden kutlamışım tatlımcanım babamda anneme "haftaya tadilat var ya herhalde ondan erken kutladılar olsun" demiş
Ortim kayıplardabiryelerde kaçamak yapmasında
Bi dahakine de bunu deneyecem kaptanım. Meğer benim ilacım buradaymışO nasıl iftar menüsü .... ev sahibine teessüflerimi sunuyorum diyeceğim de ... vazgeçtim ... kesin o ortak senin eşin yemek keyfinden ve zevkinden bahsetmiştir ... kadında o zaman patlatıvereyim bi mantı demiştir
Sen azıcık ye ... sonra da ekstra spor yap kuzucan .
Ayyyy bu da güzelmiş ... iyi niyet önemli tabii de ,,, işte bizdeki de tam tersi o da boğuyor ...
Bu arada dün kp yine 65 ol seeeeen bu az demeye devam etti.
Babamda eskiden 75 e iyi derdi , şimdi 60 tan yukarı çıkma madem bu kadar indin dedi .
ayyyy ben @Daydream- e yazacaktım unuttum .. iyi ki alıntını gördüm .
tatlım doğrusu gitmesi ... ama bende göndersem ne hallerde olurdum Allah bilir . Değişeceğiz yani ..değişmemiz lazım ... Hele Atanın çok önemli yaşları şimdi ... gerçi gözlemledğim kadarı özgüven dengesini kurmuşsunuz .. kendi işini kotaracak bir çocuk maşallah
bi kaçaaaan bi uçaaaan bile kaçamaz be tatlım ..Kovanın elinden kaçsa kaçsa yakalamak istemediği kaçar
Ne güzel planlar bunlar , çoook sevdim ...pek sevdimmmmm.
benim orti bu hafta bomba bombaaaaaaa
tam elimi cebime atmıştım kiiiiiiiiiiiii
ahu güzel tarif vermiş canım ama bende daha kolayı varpirinci haşla ... bi kasede yoğurt, yumurta azıcık limon damlası çırp ... sonra haşlanmış pirincin suyundan o yoğurt kabına ekle çırp .. sonra hepsi tencereye boca .. tuz yağ vs ...
sığışak mıyok anam sen kesin alırsın o tacı da .... benim hedef 60 point
Ayarlarsın kuzum senAz bakalava börek ye ... öyle kilo alıp alıp çıkma karşıma ama
Benden açık davet .... bayram sonu 59.5 üzerini görürsembaş rakibin benim ( şuan 58.5)
Dur bakayım bizde yusufla bir şeyler ayarlarız . az düşüneyim de .
Bi dahakine de bunu deneyecem kaptanım. Meğer benim ilacım buradaymış
Her bir şeyin ilacı burda canım Allahın izniyle , bir halı kenarına 5 dk da overlok çekemiyoruz
Ayy aus ne karışık işler bu takım hesaplarıArkadaşlar analiz sonuçları açıklandı ...
2 aylık dönemi kapsayan analizlerde takımımız 74 puanla birinci, geçen döneme göre de notumuzu 67 den yükseltmişiz
(92 ouandaki 12. kardeş takım , yeni kuruldu , sadece 4 hafta ile değerlendirmeye girdikleri için puanları var ama sıralamada yoklar ... ama sıkı rakip geliyoooooor heee 4 haftada 3 birincilikleri var)
Ve ayrıca bu iki aylık dönemde bireysel birinci@vorones
Analiz dönemi 1.si olan 7.takımın tüm güzellerini ve analiz dönemi bireysel 1.si @vorones i tebrik ediyorummmm
İşte yüzdeler , artılar , eksiler , sabitler .... burada bir gaz bir motivasyonla didinip durmak ....
Bu tabloyu görünce insan tüm haftaların stresini unutuyorum .
Ama ama ama ... bir dip not ; kaç zamandır 1. olmadığımızı hatırlayan var mı ?
ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME
Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
BİRİNCİ
@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-
İKİNCİ
@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-
ÜÇÜNCÜ
@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
DEĞERLENDİRME:
Yükselen Takım:4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.
Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.
Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.
Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.
Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.
- Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
- Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
- Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.
Ayy aus ne karışık işler bu takım hesaplarıtakımlarla ilgili sorun çözüldü mü, sabah okumuştum.
Açlıktan gözlerim karardı resmenuyku bastı
Bende çok açım, ütü yaptım bugün bir sürü ama hala var ütülenecek. Ablama geldim bugünAçlıktan gözlerim karardı resmenuyku bastı
Ay düşünemiyorum devrelerim yanar mazallahÇözülecek inşallah
Karışık evet ... düşün ki senelerin arşivi var bahar'da
Bende çok açım, ütü yaptım bugün bir sürü ama hala var ütülenecek. Ablama geldim bugün
Ay sıcakta zor tatlım yaa vücut bayağı su kaybediyor sanki ütü yaparken ben öyle hissediyorum :) kendi rekorumu kırdım sanırım,10 gündür ütü yapmıyorumBende çok açım, ütü yaptım bugün bir sürü ama hala var ütülenecek. Ablama geldim bugün
Yok yok önden sipariş verdim menüyüSende ablamdayım diye çok yeme ... kaptan dedi ki en az 72.2 ..ona göre ablacım de
Bende eşim evdeydi didismiyelim diye ütüye verdim kendimiAy sıcakta zor tatlım yaa vücut bayağı su kaybediyor sanki ütü yaparken ben öyle hissediyorum :) kendi rekorumu kırdım sanırım,10 gündür ütü yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?