Hayriş yayla çorbasının püf noktası önce haşlayacağını tencerende haşla yarma pirinç neyse.sonra başka bi kapta yoğurt yumurta ve unu çırp Sonra kettla yada çaydanlığa su koy kaynamaya başlasın.sonra yoğurt karışımını hiç su koymafan koyu şekilde puding gibi pişir Sonra kaynar suyu koy kesilme riski yok.ayranı pişirmeye çalıştığınız için kesiliyoYayla çorbası en sevdiğim çorba. Ama tam anlamıyla beceremiyorum Hep yoğurt kesiliyor
Aynen mantı bende de öyle. Glisemik indeksi çok yüksek diye sanırım. Yiyince şişiriyor. 1 saat sonra açııııııım diye geziyorumHakikaten corba ve mantı menü olarak saçma geldi banada senin acından bakıldığında ikiside karbon canım bana mantı hep ara sıcak gelir çok doyurucu bulmam tek mantı yersem doysam bile sanki hiçbirşey yememiş gibi midem kazınır 1 2 saat içinde tabi diyetten önceki alışkanlıklarımAusencia yanlış anlama hić o sopayı çıkarma derim
Ay ben seni öperim ki tutamam kendimiHayriş yayla çorbasının püf noktası önce haşlayacağını tencerende haşla yarma pirinç neyse.sonra başka bi kapta yoğurt yumurta ve unu çırp Sonra kettla yada çaydanlığa su koy kaynamaya başlasın.sonra yoğurt karışımını hiç su koymafan koyu şekilde puding gibi pişir Sonra kaynar suyu koy kesilme riski yok.ayranı pişirmeye çalıştığınız için kesiliyo
Teşekkür ederim kuzumDoğru ya sen tatilataydın demi hadi hayırlısı kuzum kolay gelsin
Seninde eline koluna sağlık okadar işin arasında.haftayada birinciliğe sığışakmı ?Biraz çıkıyorum ... uno oynaycağız Yusufla ... gelirim yine .. nasıl olsa akşama yemek var
Biir tek dünün menüleri kaldı yorumlanmayan aklımda onlarda
Dün mesajlarda @ada81 ya çok güldüm yaliste hazırlamak böyle diye almış eline sopayı
@irmae bu arada bende kovayım canım ... söylemesi ayıp en sevdiğim burçtur kendileri
Bir de aklımda kalan @begum75 ün bayram mesajı oldu
heee unutmadan @koza16 canımcım fotolarını gördüm , bir an @Nefs sandımcidden vücut yapınız çok benzer ... tabii senin yaş ve meta hızı avantajın illa ki var güzelim ... spor spor spor ... bölgesel spor özellikle ...
çok güzel fıstık gibisin daha da olacaksın canım benim
ayyyyyyyyyyy bir de @_SARAYCA_ sen bir yere kahkaha attım yazmışsın , kimse de ne oldu dememişçok meraklayım neydi ki bacım ?
Ahu060812 canım seninde spor listesi için eline sağlık , senle aynı puan koltuğuna sığışmak gurur verici @eflalim i de aramıza almışız...
Bende seni kısAy ben seni öperim ki tutamam kendimi
Birde yogurta tuz koyma cırparken hić biseycik olmaz tatlı onlar getiriyorsa sende ya yanına dondurma al kuplarda şık durur yada kuplarda keşkül yap hazır paketleden bile alsan olur meyveyle süsle frej durur...Ay ben seni öperim ki tutamam kendimi
Allah kabul etsin kuzum. Arefeye tutarsın belki de canımKızlar benimde regl geldi bayrama anca biter.gitti Kadir gecesi arefe günü
Neyse kısmet.bugün de iftarda Meclis'in restaurantındayız.davetliyiz eşimin yeğeninin.keşke oruç olsaydım.Allah kabul etsin yinede.
Ben ona yemek olarak bakmıyorum atıştırmalık birde ramazan zaten millet aç 2 saat sonra miden kazınırAynen mantı bende de öyle. Glisemik indeksi çok yüksek diye sanırım. Yiyince şişiriyor. 1 saat sonra açııııııım diye geziyorum
Hatırlatıkca bende çok üzülüyorum rabbim dualarımızı kabul etsin kuzum bu da kismet demekkiKızlar benimde regl geldi bayrama anca biter.gitti Kadir gecesi arefe günü
Neyse kısmet.bugün de iftarda Meclis'in restaurantındayız.davetliyiz eşimin yeğeninin.keşke oruç olsaydım.Allah kabul etsin yinede.
Ne zamana biter gibiTeşekkür ederim kuzumbitseydi de temizlik ve yerleşme faslına başlayabilseydim hazır reglken
Ne zamana biter gibi
Bu manyaklar çorba ve mantı yapacaklarmış sadece. Ben yakın değilim de eşimin iş ortağı. İki kaşık atam ağzıma kaptanım izin verdeİçim rahat olsun. Geçen çekirdek uzattı ablam ikincide sırtımda sopanı hissettim yemedim valla
Hahaha:))) ne guzelmis .. bizimkide tam aksi herseyi o yer kimseye asla teklif etmez tabakta son kalan bi parca bisey kalsin kimse yememisse bile siz yediniz mi diye sormaz hoooppp götürür... kotu niyetle yapmiyor huyu oyle cook bencil babam hic dusunmez misafir bile gelse once o başköşeye oturur...ama biliyoruz kotu niyet yok sadece ogrenmemisler amannn o ne oyle incelik falan der yemek ortada yiyen yesin der 3 kardesiz Allahtan bu huyumuz cekmemis babama )
Oyyy oyyy dream bende sen gibiyim sen yine gindermissin ben kesin hocalarına yalvar yakar soz karismayacam size uzaktan izleyecem diye giderdim)) evham yapma bol bol insirah suresi oku evhama iyi geliyor...
Ausencia kovaların elinden ne kurtulur kaptaniçem, inşallah bize de önce 60lar sonra da 50ler gelecek. Bu yazı böyle atlatalım, seneye 50lerde ama çok daha güçlü olarak gireriz ve hep böyle kalırız inşallah.
Bende ortimi toplamam lazım @_SARAYCA_ büyük küçük neyse hırslanmam lazım
Hakikaten corba ve mantı menü olarak saçma geldi banada senin acından bakıldığında ikiside karbon canım bana mantı hep ara sıcak gelir çok doyurucu bulmam tek mantı yersem doysam bile sanki hiçbirşey yememiş gibi midem kazınır 1 2 saat içinde tabi diyetten önceki alışkanlıklarımAusencia yanlış anlama hić o sopayı çıkarma derim
Yayla çorbası en sevdiğim çorba. Ama tam anlamıyla beceremiyorum Hep yoğurt kesiliyor
Seninde eline koluna sağlık okadar işin arasında.haftayada birinciliğe sığışakmı ?
avm' ye gitmeye üşenen bi masumm çizelim şuraya temizlik bitti yemek yedim, koltuğa yıgildim kaldım
araba yok , caddeye çıkıp otobüsle gitmeye üşendim valla
sabahta boş gidilmez ki
eşimde geç gelecek bugün
canım o kısmı atladım kayınpedere hediye bakacaktım galiba .... özel bir gün mü ?
Zor işler Allah yar yardımcın olsunbayrama kadar biter diye düşünüyorum canım. Döşenecek yer az kaldı da biraz teferruatlar var. Sonra da derz vs vs. Bayramda evde yokuz olmadı kilit vurur gideriz kapıya desemde gidemem şaka bir yana
Saol tatlım inşallahZor işler Allah yar yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?