Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yayla çorbası en sevdiğim çorba. Ama tam anlamıyla beceremiyorum Hep yoğurt kesiliyor
Hayriş yayla çorbasının püf noktası önce haşlayacağını tencerende haşla yarma pirinç neyse.sonra başka bi kapta yoğurt yumurta ve unu çırp Sonra kettla yada çaydanlığa su koy kaynamaya başlasın.sonra yoğurt karışımını hiç su koymafan koyu şekilde puding gibi pişir Sonra kaynar suyu koy kesilme riski yok.ayranı pişirmeye çalıştığınız için kesiliyo

Aynen mantı bende de öyle. Glisemik indeksi çok yüksek diye sanırım. Yiyince şişiriyor. 1 saat sonra açııııııım diye geziyorum

Ay ben seni öperim ki tutamam kendimi

Seninde eline koluna sağlık okadar işin arasında.haftayada birinciliğe sığışakmı ?

Kızlar benimde regl geldi bayrama anca biter.gitti Kadir gecesi arefe günü
Neyse kısmet.bugün de iftarda Meclis'in restaurantındayız.davetliyiz eşimin yeğeninin.keşke oruç olsaydım.Allah kabul etsin yinede.

Neyse kısmet.bugün de iftarda Meclis'in restaurantındayız.davetliyiz eşimin yeğeninin.keşke oruç olsaydım.Allah kabul etsin yinede.
Allah kabul etsin kuzum. Arefeye tutarsın belki de canım

Hatırlatıkca bende çok üzülüyorum rabbim dualarımızı kabul etsin kuzum bu da kismet demekki

avm' ye gitmeye üşenen bi masumm çizelim şuraya temizlik bitti yemek yedim, koltuğa yıgildim kaldım

araba yok , caddeye çıkıp otobüsle gitmeye üşendim valla

sabahta boş gidilmez ki
eşimde geç gelecek bugün

O nasıl iftar menüsü .... ev sahibine teessüflerimi sunuyorum diyeceğim de ... vazgeçtim ... kesin o ortak senin eşin yemek keyfinden ve zevkinden bahsetmiştir ... kadında o zaman patlatıvereyim bi mantı demiştir

Sen azıcık ye ... sonra da ekstra spor yap kuzucan .

Ayyyy bu da güzelmiş ... iyi niyet önemli tabii de ,,, işte bizdeki de tam tersi o da boğuyor ...

Bu arada dün kp yine 65 ol seeeeen bu az demeye devam etti.

Babamda eskiden 75 e iyi derdi , şimdi 60 tan yukarı çıkma madem bu kadar indin dedi .

Oyyy oyyy dream bende sen gibiyim sen yine gindermissin ben kesin hocalarına yalvar yakar soz karismayacam size uzaktan izleyecem diye giderdim )) evham yapma bol bol insirah suresi oku evhama iyi geliyor...

ayyyy ben Daydream- e yazacaktım unuttum .. iyi ki alıntını gördüm .

tatlım doğrusu gitmesi ... ama bende göndersem ne hallerde olurdum Allah bilir . Değişeceğiz yani ..değişmemiz lazım ... Hele Atanın çok önemli yaşları şimdi ... gerçi gözlemledğim kadarı özgüven dengesini kurmuşsunuz .. kendi işini kotaracak bir çocuk maşallah

bi kaçaaaan bi uçaaaan bile kaçamaz be tatlım ..Kovanın elinden kaçsa kaçsa yakalamak istemediği kaçar

Ne güzel planlar bunlar , çoook sevdim ...pek sevdimmmmm.

Bende ortimi toplamam lazım @_SARAYCA_ büyük küçük neyse hırslanmam lazım

benim orti bu hafta bomba bombaaaaaaa

tam elimi cebime atmıştım kiiiiiiiiiiiii

Yayla çorbası en sevdiğim çorba. Ama tam anlamıyla beceremiyorum Hep yoğurt kesiliyor

ahu güzel tarif vermiş canım ama bende daha kolayı var pirinci haşla ... bi kasede yoğurt, yumurta azıcık limon damlası çırp ... sonra haşlanmış pirincin suyundan o yoğurt kabına ekle çırp .. sonra hepsi tencereye boca .. tuz yağ vs ...

Seninde eline koluna sağlık okadar işin arasında.haftayada birinciliğe sığışakmı ?

sığışak mı yok anam sen kesin alırsın o tacı da .... benim hedef 60 point

canım o kısmı atladım kayınpedere hediye bakacaktım galiba .... özel bir gün mü ?

Arkadaşlar analiz sonuçları açıklandı ...

2 aylık dönemi kapsayan analizlerde takımımız 74 puanla birinci , geçen döneme göre de notumuzu 67 den yükseltmişiz

(92 ouandaki 12. kardeş takım , yeni kuruldu , sadece 4 hafta ile değerlendirmeye girdikleri için puanları var ama sıralamada yoklar ... ama sıkı rakip geliyoooooor heee 4 haftada 3 birincilikleri var )

Ve ayrıca bu iki aylık dönemde bireysel birinci vorones

Analiz dönemi 1.si olan 7.takımın tüm güzellerini ve analiz dönemi bireysel 1.si vorones i tebrik ediyorummmm

İşte yüzdeler , artılar , eksiler , sabitler .... burada bir gaz bir motivasyonla didinip durmak ....

Bu tabloyu görünce insan tüm haftaların stresini unutuyorum .

Ama ama ama ... bir dip not ; kaç zamandır 1. olmadığımızı hatırlayan var mı ?

ANALİZ SONUÇLARI - GÜNCELLEME

Mayıs - Haziran 2017 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

BİRİNCİ

@vorones => 19,32% => 7. Takım -mezun-

İKİNCİ

@saimeberen => 15,14% => 8. Takım -aktif-

ÜÇÜNCÜ

@hawar => 14,43% => 4. Takım -mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

DEĞERLENDİRME:

Yükselen Takım:
4. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dokuzunculuktan, dördüncülüğe yükseltmiştir.

Gerileyen Takım:
6. Takım
Bir önceki analiz dönemine göre; takım sıralama derecesini dördüncülükten, dokuzunculuğa geriletmiştir.

Sınıfı Geçen Takımlar:
Toplamda 5 takım, 50 ve üzeri not alarak sınıfı geçmişlerdir. 11 takım için bu oldukça düşük bir sayıdır, yarışmanın başarı oranını %42 olarak ifade etmemizi gerektirir. Bu da yarışmamızın sınıfta kaldığını gösterir.

Bir sonraki analiz döneminde bu oranın yükselmesini temenni ediyorum.

Analiz Dönemine Dair Özel Not:
12. takımın analiz döneminin son zamanlarında aramıza katılmış olması sebebiyle, takımın bireysel analizi yapılmış ancak genel değerlendirme ve derecelendirmenin dışında bırakılmıştır.

• Yeşil oklar, bir önceki analiz dönemine göre notu yükselen; kırmızı oklar ise, bir önceki analiz dönemine göre notu düşen takımları belirtmek için kullanılmıştır.
  • Nazar boncukları 50 ve üzeri not alarak sınıfları geçen takımlara takılmıştır.
  • Sütunun sol başındaki numaralar, takımların bütün içinde aldıkları dereceyi gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…