Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cancağızım hem patlıcanlı kebap hem sulu köfte niye ki ? zahmete girmesin hiç :)

sen bir kepçecik çorba
patlıcanlı kebap
bol salata
yoğurt ye ... e mi tatlım ? hadi benim güzelim

Ay inşallah kuzum yaaa ♡♡♡ hepsi bir arada, olacak olacak inşallah olacak

saydin78 (60/58.5/1.5/%2.50 )mezun olmak istiyor

bak ben yaptım bile bildirimi ... artık burdan dönüş yok ... lapa mı olur , 4 gün mü , ayran mı ... sahursuz mu ? seç beğen al .

Eneeeeeeeemmmmm nede yakıştı 58,5 inşallah yaaa

Ay ben ne zaman 36-38 bedene inicem yaz da geldi. 40 ın beli bollaştı toto tam oturuyor 1-2 aya gerçekleşir umarım
Aaaa sen o kiloyla coktan inmen gerek ben bile 38 giriyorum bazi pantalonlarda ...bol spor canim ama sana demek kardio lazim bi 15 gun hergun yap bi beden kuculursun....

Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettim

Ayyy ben sumak cok severim tohumu bulamam herhal ama normal marketlerde satilan sumak tuketirim kışın bi diyetisyen daha demisti salataniza mutlaka ekleyim metayi hizlandirir diye .....

babalar günü ya cnm onun için
Benimde esimin hem dogum gunu yarin hem babalar günü )) kizimla bi parfüm aldik bugün dedim hem babalar gunun hem dogum günün )) zaten babalar , anneler , sevgililer gunune karsi para tuzagi diyor ))) parfum yeterli hic dolasamadim ac ac ))

Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettim

He he he ...her hafta iki kişi seçip listemi hazırlatsam acaba ...o his şöyle omuzlarına otursa .... saydin78 ne dersin

Benim en sevdiğim menüdür ...akmaz kokmaz :)
hadi bakalım bu hafta senden çoooook umutluyum

Tercihler , dönüşümler değişimler güzel efsercim ... sende de işe yarıyor zaten güzelim ...
o yüzden şimdilik aynen devam .

su ne kadar içtin onu da hep yaz tatlım .

Bugun menu

Iftar

2 hurma

1.5 karni yarik

1 adet kepekli pogaca

Bool salata

1 kase yoğurt

Ara

1 avuc kiŕaz

2 lt su icerim.. Ausencia ve Ahu060812 spor yok

yani normalde dal olman lazım dal .... daha önce de ramazanda sahursuz kilo veriyormuşsun ... dur bakalım bu hata ne olacak ? bu arada sana dediğim etap birleştirmesi kesin değil :) sen işi sıkı tut ortimmm

suyu tamamladığını düşünürsek menü güzel ... avakodo ve somon ve suşinin aynı öğünde hatta aynı günde olması dışında ... faydalı yağlar gerçi ...

ayyyy bi hamburger mi gördüm ben ? bayılayımmmmm dur tam şuracığa .... heh bayıldım .
Ekmeği de beyazdır onun şimdi . direk basene de gitmiştir kalorisi ...

Menün güzel canım ... eklerde yine bireysel derece hediyen olsun diyelim ve hafta boyunca başka kaçamak olmasın canım .
Yediğimizle doymaya çalışalım cızsız ... 69 lar gelecek ... buna değer bence ...

Hmmm sütü kakaolu hazır sütlerden içtin sanırım , o şekilde canın istediğinde sen kakao at sütün içine tatlım .
Menü güzel .
Doyurucu .... az değil .... şu an ki kilonda olması gerektiği gibi yani .

Vaaaaaaawvvvv babana kocaman tebrikler ... muhteşem ya ... özellikle sporunu ayakta alkışlıyorum ....

senin menünde şahane yine canım

arkadaşlar bu menü alıntılarımda bu şekilde kalmış , kimindi ? güzel menü ... eflalim galiba

Eveeeeet 1-2 saat sonra bugünün menüleri gelir , ben ancak dünü yorumladım neyse bitti ya şükür ...

Bende menü yazayım .... %99 son oruçsuz gün .

09:00
Kahve
2 gün kurusu

10:00
Hibiskus
1 parça patatesli börek

12:00
Sade türk kahve
1 hurma

16:00
Cevizli peynirli salata
Yoğurt

su henüz 1.2 lt

Spor yapacağım bugün , aklımda pilates var .

Bizim yarış devam ediyor değil mi ? Ortim ada81 ve morticanlar Efser ve @_SARAYCA_ .... hadi hadiiii 2-0 yapalım

Arkadaşlar bu hafta ikili / üçlü yarışları ben belirlemiyorum ....

İsteyen istediği ... ama hırslı ... iş olsun diye mortilik yapmayacak olan dişe dş rakibini seçsin ...

Bizim sadece Ausencia / ada81 ile Efser / @_SARAYCA_ yarışımız ....

Okuduğum kadarı ile de Ahu060812 / ErSeSi yarışı ramazan sonuna devam .... son durum 2-1 ersesi önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…