Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kalbten gitme ama o sopayıda eşime cıkartsabah iyi bir fırca yedi ne diye milletin yanında o kadar üzerime geliyon diye

Yahu meyve ve etle kaplten neden gideyim ... en fazla geldiği gibi 24 saat içinde gidecek şiştir o ..
Hem de senin metada ..
o yüzden sabah yaz diyorum zaten ..
hatta şu kadardım şimdi bu kadr dersin

Umut'un ölmeyeceğini mutlu sonla biteceği söyleniyor

Yahu meyve ve etle kaplten neden gideyim ... en fazla geldiği gibi 24 saat içinde gidecek şiştir o ..
Hem de senin metada ..
o yüzden sabah yaz diyorum zaten ..
hatta şu kadardım şimdi bu kadr dersin
Meyvenin şeker oranı yüksek olandı dut birde suyunu sıktı gerci sonra gözüm acıldı ne hikmetseondan sonra söylendi yemezsen böyke olursun demeler başladı birde benim halacıgımin geçmişi hep hastanelik oldugu icin millet direk panik yapıyorlar

merhabalar canlar ben geldim sonunda kendime zaman ayirip (azcikta olsa) gelebildim
bayagi yogun gunler gecirdim cok sukur simdi yorgun ama rahatim
kiloma gelince gecen hafta 69.5 ti regli oldugum halde 1 gram gitmemisti
ama bu hafta 68,8
fark 700gr
aslina bakarsan daha cok bekliyodum ama benim meta iflas etti galiba cunku yaklasik 9-10 gundur uyku yok yemek yok ama surekli ayakta kosusturma icindeydim festivalimiz vardi full kolor festival..
bir cok ulkeden insanlar kendi ulkelerini tanitiyolardi tabi biz bos dururmuyuz yemeklerimizle folkvorumuzle hollandalilari mest ettik ama sarjimizda sifiri tuketti

Oooooooooooooooo mirjam hanım kimleri görüyoruzzzz ... gözlerimize inanamıyoruz ... ve bir de bu sessizliğe kilo vermiş görüyoruzzzz

Oooooooooooooooo mirjam hanım kimleri görüyoruzzzz ... gözlerimize inanamıyoruz ... ve bir de bu sessizliğe kilo vermiş görüyoruzzzz
sorma kaptanim vallaha cok yogundum hem oruc hem kosusturma aksam sahur bile yapamadik bayilmisim artik yorgunluktan ama degdi butun geliri yeni aldigimiz camimize bagisladik tam tamina 10,740 euro cuk

teşekküer ederim canım sanada kolay gelsin sarmaya bayılırımm hele zeytinyaglıbereketli olsun.
Bende zeytinyağlıyı güzel yaparım
Sağol canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Benim oğlum da 5 yaşında gitti özele. Öğrendi çok şükür ama sıkılınca tekrar ettirmeyi bıraktım. Kursları araştırıyorum bakalım eşim ikna olursa İyi olur
Söz benim dizim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…