Tamamkalbten gitme ama o sopayıda eşime cıkart sabah iyi bir fırca yedi ne diye milletin yanında o kadar üzerime geliyon diye
Ben diyeyim de ... siftah benden önlem alması senden
Hemşerimeee bağlarımm iştee o zamannn bennnn aboww
Yaniii aslındaaa mantıklı kaptaniçemmm yaa 79 görürüm işte o zamanİssyeeeaaaaannnnnnnnn diyeceğine , bi 4 gün patlatırsın
babambu akşam nasıl bir veda edeceğuk acaba
çagatayın dediği gibi mutlu son olmasın,mutlu sonsuz olsun
ayy yanlız bu akşam iftara davetliyiz,gerçi gideceklerimizde içerde hastası ama kalabalıkta nasıl olur final izlemesi
ayyy ada allah kolaylık versin
Sonra bayram şenliği falan derken anlamazsın bile yoğunluğunuSağolasın minnakim evet az kaldi dayanacam mecbur....
Meyvenin şeker oranı yüksek olandı dut birde suyunu sıktı gerci sonra gözüm acıldı ne hikmetseYahu meyve ve etle kaplten neden gideyim ... en fazla geldiği gibi 24 saat içinde gidecek şiştir o ..
Hem de senin metada ..
o yüzden sabah yaz diyorum zaten ..
hatta şu kadardım şimdi bu kadr dersin
Yaniii aslındaaa mantıklı kaptaniçemmm yaa 79 görürüm işte o zaman
Umut'un ölmeyeceğini mutlu sonla biteceği söyleniyor
onuu kırarsamm diğeride peşin sıraa gelir inşallahhhhhhAncak o zaman 79 diyorsun yani
merhabalar canlar ben geldimsonunda kendime zaman ayirip (azcikta olsa) gelebildim
bayagi yogun gunler gecirdim cok sukur simdi yorgun ama rahatim
kiloma gelince gecen hafta 69.5 ti regli oldugum halde 1 gram gitmemisti
ama bu hafta 68,8
fark 700gr
aslina bakarsan daha cok bekliyodum ama benim meta iflas etti galiba cunku yaklasik 9-10 gundur uyku yok yemek yok ama surekli ayakta kosusturma icindeydim festivalimiz vardi full kolor festival..
bir cok ulkeden insanlar kendi ulkelerini tanitiyolardi tabi biz bos dururmuyuzyemeklerimizle folkvorumuzle hollandalilari mest ettik ama sarjimizda sifiri tuketti
onuu kırarsamm diğeride peşin sıraa gelir inşallahhhhhh
sorma kaptanim vallaha cok yogundum hem oruc hem kosusturma aksam sahur bile yapamadik bayilmisim artik yorgunluktanOooooooooooooooo mirjam hanım kimleri görüyoruzzzz ... gözlerimize inanamıyoruz ... ve bir de bu sessizliğe kilo vermiş görüyoruzzzz
sorma kaptanim vallaha cok yogundum hem oruc hem kosusturma aksam sahur bile yapamadik bayilmisim artik yorgunluktanama degdi butun geliri yeni aldigimiz camimize bagisladik tam tamina 10,740 euro cuk
Bende zeytinyağlıyı güzel yaparımteşekküer ederim canım sanada kolay gelsin sarmaya bayılırımm hele zeytinyaglıbereketli olsun.
Sağol canımInsallah kuzum bu konuda çok tecrubem yok vucüt ne yanıt verecek bilmiyorum bu gün sil baştan başlamış gibi başladım çok kısıtlamak istemiyorum yoksa halsizleşiyorum
Çok şükkür...
Senin patronla benim dengesiz halayı toplanıp dövelim evire cevire bir güzel:))))
Kolay gelsin tatlım ...
Geçmiş olsun canımherkese merhaba
oncelikle iki gundur tansiyonum yerlerde her kalkisimda hareketimde gozlerim karariyordu. bugun iyiyim cok sukur.
ramazanda diyet yaptigim icin esimden annemden bi ton laf yedim.
sahur dunku menu
bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi
iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek
bol su
bi tane sade kahve
spor yok misafirlikteydim.kotu oldugumu gordukleri icin yemek konusunda gozlerinin onunde pek dikkt edmeedim
sukurki sahura uyanamadim sahur yapamadim
Geçmiş olsun canımAyy midem bulanıyor.. Sanırım midemi üşüttüm hiçbir şey yiyemiyorum çok halsizim..Annemlerle dışarı çıkacaktım çıkamadım , ders çalışacak gücüm de yok Biraz kalorili ama mecbur cicibebe alıp yiyicem..
Benim oğlum da 5 yaşında gitti özele. Öğrendi çok şükür ama sıkılınca tekrar ettirmeyi bıraktım. Kursları araştırıyorum bakalım eşim ikna olursa İyi olurSelamlar herkese ...
Sabah 10 da yusufu bıraktım .. işleri hallettim ... baktım saat 12 oldu .. 1 de alamaya gidecektim zaten .. yağmur altında yürüyüş yapayım dedim iyisi mi ? ahmak ıslatandı zaten
İlk günden memnun kalmış .. @eflalim sen sormuşsun .. Yusuf 3.5 yaşından ilkokula kadar kuran eğitimi ve değerler eğitimi veren özel ana okuluna ve yaz okullarına gitti ...
İlk cami deneyimi bu .. daha önce maalesef kuranı kerimde güzel yol kattetmedi .. ki hafızası müthiştir .
Bu cami hocasını eşim çok sever .. El ezherde eğitim almış .. O yüzden buraya gidiyor ..
Sosyal etkinlik olarak zaten tenis ve yüzmesi var ..
Söz benim dizim :)Aynı dertdeyim tatlım .. ben evde izlemeyi seviyorum ... bizde iftardayız bu akşam .. ve evin gençleri izliyor .. açmazlar umarım çk kalabalık diye ... ben kaydedip evde izlemek istiyorum çünkü ..
neyse bi dizi var nefes mi söz mü bugün ... gelenlerin bir kısımı onun hastası ... onu açtırırım ben
Yaniiii süperr olur vallahiiii kızzz Allah senii netmeye ölüyü diriltirsinHadi beeee dely im bayrama afilli afilli 79 la girsen ne fıstık ne güzel olur heee ..bi de böyle düşün
Azmettik başaracağız Umut yaşayacak
bende öyle ''umut'' ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?