Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı dertdeyim tatlım .. ben evde izlemeyi seviyorum ... bizde iftardayız bu akşam .. ve evin gençleri izliyor .. açmazlar umarım çk kalabalık diye ... ben kaydedip evde izlemek istiyorum çünkü ..

neyse bi dizi var nefes mi söz mü bugün ... gelenlerin bir kısımı onun hastası ... onu açtırırım ben

Ausencia birde şeyi düşündüm benim bünyem aclıga cabuk cevap veriyor acaba oruclu gibi bir diyetmi yapsam

İşte neye cevap veriyorsa ona yönel canım .. aç kalmıyordun verirken de zaten ... menülerin dolu dolu idi .. hatta nam ı değer kazulet :)

Toparla canım bir şekilde ..bu kadar emek var karşılıklı .

DelyDoly sen kaç kilo oldun bakayımmm

yaaa şimdi sana yazarken aklıma geldi .. T tuba52 canım mesajını okudum ... takıma gelmek için kilolarını vermeyi bekleme ... sen gel .. başla menü yazmaya ... listeye sonra girersin nasipse ... artılar gidince

@Sherrysherrylady ve Sekercikiz bir zamanların müthiş ortileri .... siz nerdesiniz bakayım ? izindesiniz diye selam verme iznine de mi girdiniz ?

heeee bir de yei üye kontejyanından White Lily kayıp ............. exmadon cezan eksi 3 kg ya çıktı haftalık

Kuzummm tartılmadımmm kiii

hala olamaaadımmm ablaaaaam yollarınaaa halı serde bayram gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…